Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Vennn

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Vennn Hakkında

  • Yaş 29
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 05-05-1994

Profil Bilgileri

  • Yaş 29
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testesteron prepionat ve genotropin

    1- 3 iuluk büyüme hormonu paketi yok. Olsada çocuklar için olmaz sadece kutudaki ilaç miktarı az olur. Sanırım ilaçların isimlerinin ne anlama geldiği konusunda bilgi eksiğin var. 2- Genetropinin etksisi yağ yakımından ibaret değil. 3 yıl boyunca 3 ay kullanmak diye bir alt sınır hiç duymadım zaten üstteki arkadaş açıklamış optimal kullanım sürekli kullanımdır. 3- Kişinin ne istediğine bağlı 4- Milk thistle kürde oral olmadığı için gereksiz ve ondan daha iyileri var. Saw palmettonun fark yarattığını gösteren tek bir araştırma yok. B6 19nor bulunduran kürlerde önerilir B12nin ise uzaktan yakından alakası yok. ZMA çinko ve magnezyum normal değerlerindeyse ekstra alınması işe yaramaz. 5- O zaten allahın emri. Dopingler düzgün sporculuk olmadan tam faydalarını gösteremiyorlar ama yinede fark yaratıyorlar. Kötü antreman yapan ve steroid kullanan kişi kullanmayan kötü sporcudan çok daha hızlı gelişir.
  2. Testosteron ve yüz hatları

    Psikolojik falan değil hem test hem dbol "ıslak" ilaçlar. İkiside aromatize oluyor hatta dbolün 17-aa olduğundan 17-aa estradiole dönüşüyor ki bu normal estradiolden çok daha kuvvetlidir. Standart hastane testleri farklı e2 türlerini ayırt edemezler bu yüzden dbol kullanırken hastaneden alacağın e2 testine güvenip AIyi salma bir gün 2 tane şişik göğüs ucuyla uyanırsın. Letrozol ve nolvadex dboldeyken hep hazırda durmalı. Bu arada karaciğerin için destek kullanmayı unutma.
  3. Testo+cjc1295+ghrp6+cardarine

    Hocam siz daha iyi bilirsinizde SARM konusunda da aynı mı? Çünkü daha research chemical olarak geçen ürünler bunlar.
  4. Testo+cjc1295+ghrp6+cardarine

    Hocam nasıl yurtdışından SARM getirdiniz. Gümrükte sorun oldu mu?
  5. 12 hafta kür sonu pct yardim

    Anormal bir şey yok. Sadece e2 çok düşük ama o da düzelir. Dümdüz klasik PCT yapın. 4 hafta Nolvadex 40/40/20/20 ve 4 hafta Clomid 50/50/50/50. Sonra bir daha test yaptırın gerisini burada bir daha düşünürler. Birde kolestrol değerleriniz harika kür sırasında hangi supplenmentleri kullandınız?
  6. Pct yapıyorum ama ters giden bişey var

    Hocam iyiki yapmamışsın Kısırlık + karaciğer iflası.
  7. Pct yapıyorum ama ters giden bişey var

    Profesyoneller PCT yapmaz hatta çoğu sürekli kür yapıp PCT yapanlarla dalga geçer. PCT ile uğraşmıyorlar sadece düşük doz (onlara göre) test ile devam ediyorlar.
  8. Pct yapıyorum ama ters giden bişey var

    Diğer arkadaşlar haklı. HCG kullanılacaksa tek başına kullanılır o bırakılır sonra SERMlerle tedaviye başlanır. Proviron'un da PCTde yeri yok. Çünkü o da baskılar. Aynı SERMlerle sıfırdan PCT yapın ama bu sefer HCG ve proviron olmasın. Aynı kendinizde dediğiniz gibi Clomid 50/50/50/50 ve Nolvadex 40/40/20/20 yapın. Clomidi son iki hafta rahatsız hissederseniz daha indirebilirsiniz.
  9. Testo+cjc1295+ghrp6+cardarine

    En büyük denemem günde 8 iu 12 hafta oldu. Bunun dışında neredeyse hep 2 iu kullandım. Bu beni normal insan seviyesine getirmek içindi. Tecrübelerim: 1- Normal boylu birisi oldum. Eksiklik farkedilmeseydi büyük ihtimal kısa kalacaktım. 2- Tek başına kas yapıyor. Ama yavaş şekilde. En büyük etkileri antrenmandan antrenmana daha hızlı iyileşmek ve yağ yakımı. 3- Çok uyku yapıyor. Fincan fincan kahve şart olmuştu 4- Çeneme etkisi oldumu bilmiyorum ama ayağım kesinlikle büyüdü. Zaten ayak parmaklarımda uyuşmaları hissediyordum.
  10. Testo+cjc1295+ghrp6+cardarine

    Aynen her tarafta farklı fikirler var. Sebebi bu konuların aslında hiç detaylı araştırılmamış ve araştırılmayacak olması. SERMler AI'ler üstüne yapılan araştırmalara bakarsanız çoğunun TRT doz testo kullanımı üstüne olduğunu görürsünüz. Atıyorum haftada 1 g test üstüne 350 mg dbol ve 800 mg deca ile yapılan araştırma yok ki bu bahsettiğim günümüzde çok uçuk bir kür değil. Konuştuğum insanlarda bundan daha zayıf kürlerde testislerin doğal LHa cevap veremez hale geldiğini çok duydum. Ve sanırım yanlış anlaşıldım ben HCG'yi PCT boyunca kullanın demedim. Kür bitsin, esterler kandan temizlenince bir süre vurun sonra SERMlere başlayın dedim. Bu çok uzun süredir yapılan bir şey zaten.
  11. Testo+cjc1295+ghrp6+cardarine

    Konu sahibinie sesleniyorum. Bence siz bizim HCG tartışmasını umursamayın. Başınıza bir şey gelir sonra pişmanlık yaşarsınız bizi sorumlu bilirsiniz. Bir şey olması durumunda aynı diğer herkes gibi sorumluluk kabul etmiyorum. Ben sadece herkesin yaptığını yazdım.
  12. Testo+cjc1295+ghrp6+cardarine

    Bu forumda üslup hassiyeti var ama kesin okumuşsundur. Googleda herhangi gibi bir ilacın proflini aradığında çıkan siteler belli. Neredeyse hepsinde bahsedilen kullanım aşağı yukarı aynı. Bu ilacın tıpta nasıl kullanıldığı belli. İnsanların bunu nasıl kullanıp nasıl sonuçlar aldığı belli. PCT de kullanılmaması lazım diyenler de var. Ama senin dediğin gibi kür içideyken son 4 hafta kullan diyenini ilk kez görüyorum. Mantıken işe yarayabilir. Tabi her gün 1000 iu vurulursa 4 haftada ne hale gelinir bilmiyorum. Bana attığın cevap zaten tamamen benim hakkında varsayım. Bana yarım yamalak bilgi demişsin umarım birisi senin dediğin gibi 4 hafta genelde kullanılan dozlarda kullanıp tek günde 5000 iu vuranlarla aynı kaderi paylaşmaz. Bu arada ilaçlara doz tavsiyelerimi siliyorum. Sırf bu konuya cevap için geldim tartışma içine düştüm.
  13. Testo+cjc1295+ghrp6+cardarine

    Planınız güzel. HCG şart değil ama 16 haftalık kürde kullanmanız faydanıza olur. Peptidler konusunda fikrim aynı. Olmaları olmamalarından daha iyi ama 8 hafta hem kısa hem de her gün iğne olacaksınız. 14 yaşından 20 ye kadar büyüme hormonu eksikliğinden aralıksız GH kullandım ve arada bir dozu arttırarak deneyler yaptım. Günde 8 iu'nun altında ciddi bir kas gelişimi etkisi yok bu yüzden uzun zamanlar gerekiyor. Bu sebepten dolayı bu forumda bile kullanıp etki görmediğini söyleyen bir sürü kişi var.
  14. Testo+cjc1295+ghrp6+cardarine

    Senin gibi söyleyeni ilk defa görüyorum. HCG ye kısa esterlerde son enjeksinyondan 3 gün sonra uzunlarda 10-14 gün sonra başlanır 7 gün ila 14 gün arasında devam ettirilir. Bu heryerde böyledir. Ya okuduklarınızı anlamadınız ya da hiç okumadınız.
  15. Testo+cjc1295+ghrp6+cardarine

    Sırf sorunuza cevap vermek için hesap açtım. Kürün bileşenlerini sırayla incelersek: 16 hafta testo c 500 mg güzel bir seçim. İlk kürden 16 haftalık girmeniz ilginç geldi ama bu tamamen sizin seçiminiz. Peptidleriniz için aynısını söyleyemem. 100 mcg çok az. Büyüme hormonu zaten yüksek dozlarda bile etki görmek aylar geçmesi gereken bir hormon. 8 haftalık düşük doz kullanımın çok az yağ yakımı dışında bir faydası olmaz. Ayrıca daha ilk kürünüzden her gün iğne vuracaksınız. Cardarine eğer gerçek ürün bulabilmişseniz yağ yakımı için güzel bir seçim. Bana sadece yeri yanlış geldi. Genelde PCT sırasında yağlanma olur. PCT ve önceki 4 hafta sırasında kullanmanız daha iyi olur. Genel olarak konuşacak olursam zayıf bir kür. Testodan başka etki gösterecek bir şey yok. Büyük ihitmalle ilk kürde sadece testo okuduğunuz için buna yöneldiniz ama peptid ekleyerek ileri seviye bir kür kadar para harcayacaksınız ve her gün iğne olacaksınız. Peptidleri çıkartıp artan parayla daha fazla steroid koyarsanız daha iyi sonuçlar alırsınız. Yardımcı ilaçlardan arimidex yerinde ama provironu neden eklediniz anlamadım Çinko 30-50 mg yeterli hatta eksik yoksa almasanız bile olur. Her tarafta deli dozlarda çinko öneriliyor. C vitamini daha yüksek dozlarda kullanılabilir. (2 gram) 400iu da E vitamini de ekleyebilirsiniz. Omega 3 te durum müsaitse 6 gramı geçmemek şartıyla çıkabildiğiz kadar çıkın. B vitaminlerinden önemli olan B3. Bulabiliyorsanız sadece onun olduğu bir supplement alın. Günde 1 gram B3 kür sırasında damarlarınızı korur. Milk thistle a kürde oral olmadığı için ihtiyacınız yok. Kürünüz uzun olduğu için haftada 2 defa 250 iu hcg çok iyi olur. PCT ye gelirsek klasik olarak 2 hafta bekleyin sonra 10 gün boyunca her gün 250 iu hcg vurun. Sonra 2 hafta her gün 40 mg nolvadex ve 100 mg clomid. Son olarak 2 hafta daha 20 mg nolvadex ve 50 mg clomid. PCT sonuna kadar arimidex dahil tüm koruyucuları devam ettirin

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×