Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

polat45

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

polat45 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Güncel Profil Ziyaretleri

613 profil görüntüleme
  1. Bittim tükendim

    Ben övgü beklemek amacıyla yazmadım ki zaten vücut geliştirme sporcusu olarak instagrama fotoğraf dahi atmıyorum övülmek bana göre değil zaten. bilmiyorum 12 yaşından beri şişmandım 15 yaşında bu spora başladım ve tutunamayanlar gibiyim. Şuan 22 yaşında sadece türkiye içerisinde değil avrupanın bir çok ünlü salonlarında ünlü sayılabilecek kişilerle sohbetim mevcut bir çok antrenman tekniği denedim Ama ben mesela şekeri yediğim anda feci su çekiyorum damar damar olamıyorum onun yüzünden psikolojim bozuk. 2. Kürüm bu trenin iki kürün bitmesine 4 hafta var (Prop)eğer bu ağlatan etki devam ederse treni kesicem yarın da enjeksiyonu yapığ pazartesiyi bekleyip duruma göre bakacağım allah hepimize gönlümüzdekini versin. Sağlıklı sporlar
  2. Bittim tükendim

    Yok yok anlıyorum şuan kafam daha yerinde alınmıyorum hatta mesajlar beni ayılttı diyebilirim tesekkür ederim.
  3. Bittim tükendim

    Arkadaşlar hayatta bir çok zor dönem atlattım ama trenin psikolojisi bambaşka kesip kesmemek konusunda kararsızım yaklaşık 2 hafta daha devam edeceğim umarım daha da zorlanmam kullanacak arkadaşlara kesinlikle stresli kişilerden uzak durmasını öneririm. Güzel yorumlarınız için hepinize tesekkür ederim
  4. Bittim tükendim

    Arkadaşlad selamın aleyküm öncelikle ağlayarak yazıyorum. Çok garip bi psikolojideyim bir türlü toparlayamırum. testo prop küründeyim 12 hafta prop kullanıcaktım ancak aklımda uzun süredir yer etmesine karşın haftalık 150 mg tren acetat kullanmaya karar verdim ve kullanmaya basladım. sabah ac karna kardioaya gidiyorum 45 dakika yürüyorum (jogging) sonra eve gelip 1 saat sonra basmati tavuk yiyorum ve yesillik. Trenden sonra etkileri hissetsemde artık neyden kaynaklı bilmiyorum kendimi çok yağlı hissediyorum form tutamıyormuşum gibi geliyor idman çok sert geçiyor sonrasında da cardio var ama 1 aydır kilom 80 de sabit kaldı düşemiyorum günlük 20 gr yağ tüketiyor 5 gram tuz alıyor 400 gram cig basmati ve 400 hindi 500 tavuk gögüs (pişmiş) tüketiyorum yanında yesillik mineral vs her şey tamam. Dostinex vsde kullanıyorum ancak kalçam hala yağlı oturup ağlıyorum gitmiyor delirmek üzereyim lütfen yardım edin yanlış yaptığım biyer mi var ? Baslangıc beforeu koydum lütfen desteğinize ihtiyacım var arada 2.5-3 ay var tren sadece 6 hafta kullanıcam
  5. Ilk kür korkusu

    Herkese Merhaba Arkadaşlar. İlk Kürüme Girdim. Şuan Kürümün 9.Haftasındayım Kullandıklarım Testo Enantat Ve Boldenon. 500 Testo 500 Bolde Giriyorum. Simdi Elime Sustanon 400 Gecti 600 MG Sustanon Vurmak İstiyorum 6 Hafta Ve Bu Arada Tekrar Boldenon Kullanmak İstiyorum . Ama Ardından Define Kürü Yapmak İstiyorum Hiç Kesmeden 16-24 Prop Vursam Son 3 Hafta Winstrol Kullanacagım ve 24 Hafta Boldenone Kullanıcam Yada Masterpn Mu Eklesem Propa Başladıgımda Nasıl Onerirsiniz?
  6. Ester degistirmek

    Peki bunu nasıl yapmalıyım? Şuan 6.haftada yim 8 vurumluk daha enantat var 8. Haftada sustanon 400 mg vurup 250 mg de enantat vururum. Sonra bi kutu daha enantat alıp 250 mg enantat 400 sustanon alsam 20.haftaya kadar?
  7. Ester degistirmek

    Bunun orjinalligi hakkında şüphem yok. Eminim orijinal fakat nasıl devam edeceğimi bilemiyorum
  8. Ester degistirmek

    Merhabalar. 85 kg başladığım kürde şuan 90 kgyim. 6.haftadayim 500 testosteron enantat 500 boldenone. Günde 50 mg proviron, 1 adet magnezinc,multivitamin alıyorum. Pump güzel. Bariz güç artışı var. Test yaptırdım 3.haftada lh 0.5 fsh 0.8 testo 16> çıktı. Şimdi sorum şu 20 hafta planlamistim bu kuru fakat elimde 400 mg sustanon var nasıl devam etsem benim için daha iyi olur? Haftada 1 ml sustanon(400 mg) ve haftada 1 ml enantat (250) devam mı etsem? Yoksa enantat alıp mi devam etsem? Boldenone 500 tutucam ilk kur için ideal diye düşünüyorum... Yorumlar ve fikirlerinizi bekliyorum
  9. Ilaçlar orjinalmi

    Haftada yarım mg dostinex yeter. Testo ilk part orjinal olabilir şimdiki sahte olabilir.. testo çok daha yüksek olmalıydı 3.haftamda makine 16 üstü demişti benim ölçem yordu daha yukarısımı.
  10. Kurde 4. hafta bitti tahlil sonuclari testo calisiyormu sizce ?

    Sanırım generics pharma.. Sahte
  11. Karışık sonuç

    Aynen bende öyle düşünüyorum teşekkürler yorumun için 😊
  12. Karışık sonuç

    tamamdır sag olun..
  13. Karışık sonuç

    Evet cabaser kullanacagım baya yüksek çıktı neden bilmiyorum danabol orjinaldi ondan olabilir
  14. Karışık sonuç

    testo bolde danabol generics pharma almayın aldırmayın. @Loving hocamdan alın 3 5 kuruşun peşine düşmeyin.
  15. Karışık sonuç

    Kür içi bu dün yaptırdım ilaçlar sahte...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×