Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Flexflex

Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

Flexflex Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Selam Arkadaşlar gh küründeyim humalog sabah ve akşam beşer ui olmak üzere toplam on ui vuruyorum bnde ciddi baş ağrısı olmaya başladı daha önce de gh kürüne girmiştim humulin r kullanmıştım hemen açıkıyordum bu humalog da hemen açıkmıyorum ve baş ağrısı oluyor bu normal mi ayrıca bu insilünlerdrn hangisi iyi hacim için kilo için kürde dört ui te gh var beş altı ay sürecek daha üç gün oldu başlayalı şu humalog kanusunda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  2. Shree vankatesh markası!!!!

    Bilmiyordum teşekkürler
  3. Shree vankatesh markası!!!!

    @eserutkur09 @oguzdalkilic
  4. Shree vankatesh markası!!!!

    Arkadaşlar bu markayı alma konusunda vana yardımcı olursanız memnun olurum bir referans söylerseniz
  5. Alın size sahte Balkan !!!

    @Loving ben shree marka arıyorum yrd olursanız memnun olurum
  6. Shree vankatesh markası!!!!

    Arkadaşlar bu markayı alma konusunda vana yardımcı olursanız memnun olurum bir referans söylerseniz
  7. Boldenon mu Eczane Rimobolon mu ?

    Evet arkadaşlar küre gircem yakında siz olsanız bu kadar sahte ilaç olduğunu düşünürsek boldenon mu kullanırsınız yoksa eczaneden Rimobolon mu ? Ayrıca çalışma prensipleri nasıl bu ilaçların? biliyorum boldenon biraz daha ucuza geliyor ama rimo da 100 150 tl fark ediyor Arasında.
  8. Alın size sahte Balkan !!!

    Balkan pharmaların ampüllerinin üzerinde check kod olur ve onaylatırsınız,bırakın kod onaylatmayı ampülun üzerinde kod dahi yok.(bir arkadaş almış bana danıştı) BÖYLE SAHTE ÜRÜNLERİ İFŞA EDERSENIZ MEMNUN OLURUZ.
  9. Hemogram kan testi sahte anabolik!!

    Teşekkürler
  10. Kür dizayni önerileriniz..

    Rimoyu 300 MG yap anavar çıkar winstrol al winstrol ve Masteron tablet alırsan daha iyi olur Dozları 40 MG la ilk hafta başla sonra duruma göre artırabilirsin.
  11. Steroid kalçadan enjeksiyon - anlatımı

    Omuz ve bacakta çok sinir var ben her kürümde kendim Yaparım enjeksiyon kalçadan vur
  12. Hemogram kan testi sahte anabolik!!

    Herkese Selam , Steroidlerde malumunuz testesteronu test sonucuyla bir kaç hafta sonra sahte olup olmama gibi bir sonuca varabiliyoruz. Peki ya trenbolone yada boldenone gibi anabolikler? Bunu daha önce zannediyorum yabancı bir forumda okumuştum. Kan testindeki hemogram yüksekliği malum hemogram kan hücrelilerinin sayısını ifade eden bir test. Trenbolone vb. İlaçlar kırmızı kan hücrelerini artırıyor. Biz böyle bir test sonucunda kanımızdaki maddinin orijinalliğine varabilir miyiz ?
  13. Shree vankatesh markası!!!!

    Eyv Sağol
  14. Sivilce İzleri

    Evet Kür içinde yok.
  15. Shree vankatesh markası!!!!

    Herkese selam shree vankatesh konusunda bilgisi tecrübesi olan var mı arkadaşlar beşer ampullük kutularda satılıyor ,fiyatlar Uçuk ,Hindistan ürünü diye duydum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×