Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Onursnmz

Üye
  • İçerik sayısı

    57
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Onursnmz kullanıcısının son zaferi 8 Ekim 2020

Onursnmz en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

25 Mükemmel

1 Takipçi

Onursnmz Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Bulk küründen başka küre geçiş?

    Aynı ilaçlarla definasyon yapabilirsin, sustanon,rimabolon ile definasyon yapılmaz diye bir kural yok. Beslenme düzeni, çalışma düzeni, kür öncesi ve suanki durumunu özetleyen bir yazı yazarsan eğer bu kür ü düşünen arkadaşlara faydali bir kaynak sunmuş olursun. 🤗
  2. Enjeksiyon sırasında enjektör patlıyor

    Kilitli enjektör
  3. Enjeksiyon sırasında enjektör patlıyor

  4. Bacak

    Kür içinde split egzersizlere yeterli gelmeyebilir, fakat kür dışında gayet yeterli. Zaten salonda da genel itibariyle serbest ağırlıklarla calisiyordum. Bu ekipmanlardan hariç kapı bar'ı ile barfiks,deadlift,squat,Bench,militarty press,barbell row, inciline Bench vs.. yani serbest ağırlıklarla olan bütün hareketleri çalışabiliyorum. Herkese tavsiye ederim .
  5. Bacak

    Amaca göre Bench çentiğinin altkismina da bir kat eklenebilir. Deadlift veya barbell row için rack alanı oluşturulabilir. Birde benim acemiliğime geldi vidaları çok kısa tuttum, eğer vidaları biraz uzun bırakırsanız boşta kalan ağırlık plakalarınizi da vida kısmına koyabilirsiniz.
  6. Bacak

    Dikkat ederseniz rack in ortasinda bir çentik daha var, Bench için orayı kullanıyorum.
  7. Bacak

    Ahşap rack 150tl ye fln imal etmiştim. 5-10 çam kalas. YouTube da videoları fln var. 800+kg taşıma kapasitesi var. 1500tl alacağınız profil rackler 200kg taşıma kapasitesine sahip oluyor..
  8. Decavit

    A vitamini vücutta sürekli depolanıyor diye biliyorum. Bu yüzden düzenli a vitamini yüklemek karaciğere ekstra yük demek. Bu üründe de a vitamini baya yüksek miktarda. Ben vitamin takviyesi alırken a vitamini min. seviyede olan ürünler tercih ediyorum , hatta mümkünse hiç olmayan..
  9. 1 aylık definasyon değişim + clen

    İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Bu değişimi antreman,beslenme ve kardiyo disiplinine borçlusunuz. Clen kullanmasanizda bu görüntüyü rahatlıkla yakalayabilirdiniz. Ayrıca clen kullanımı öyle 10 dakikalık kardiyoyu 40 dakikaya çıkarmıyor. Ventolin deseniz neyse... Clen tam tersi etki yapıyor. 40 dakikalik kardiyolarimi 20-25 dakikada kesmek zorunda kaliyordum kalp çarpıntısı yüzünden. Bir süre sonra vücut alışınca çarpıntilarda azalıyor tabi ama sizin tabir ettiğiniz gibi "clen aldım şu koşu bandında 40 dakika koşayim" olmuyor malesef...
  10. Hangi destek besinleri kullanıyorsunuz?

    Genrise ürünleri güzeldi, Ankara üretimi, üretim tesisini randevuya haftanın belirli günleri herkes gezebiliyordu. Fakat satışı durdu..
  11. Kür sayısı

    Tarif ettiğin şeyi anladıysam eğer en az 10 yıl, 10-15 kür...
  12. Tozdan kendi kürümü yapmak

    Evde kullanacağın ürünün hijyeni senin problemindir. Fakat bu ürünü piyasaya sürüp para kazanmak istersen eğer belirli kriterler olmazsa olmazdır. Şöyle dusun evde şarap üretip içmek serbest, fakat siz o şarabı siseleyip satmak isterseniz iş ticarete dönüşeceği için işin içine yasal zorunluluklar girecektir. Birde bu zorunlulukları denetleyen denetim mekanizmaları girecektir. Evde Steroid üretmek o kadar da zor bir durum değil, o kadar zor olsa yüzlerce xxx labs ürünü piyasada olmazdı... Merdiven altı yerli uretimlerin kimya mühendisi çalıştırdıklarini mi zannediyorsunuz ??
  13. Tozdan kendi kürümü yapmak

    Forumda bu konu hakkında daha önceden başlıklar vardı. Kısa bir arastirmayla bilgi edinebilirsin. Yabancı forumlar var daha detaylı bilgiler için...
  14. Babamı zayıflatmayı düşünüyorum

    Amcaya Allah uzun ömür versin. Bol sebze, bol su tüketimi, genel beslenme kurallarına uysun , ayçiçek yağı,margarin,ekmeği hayatindan çıkarsın kafii.
  15. Testo propi - tren acet - masteron (black) - clenb

    İlk kurunuzde neden bu kadar çeşitli ilaçlar ekliyorsunuz ki, sonraki kurlerinizde ne kullanacaksınız ?? İlk kurunuzu only testo girerek güzel verim çıkarılabilirsiniz. Sonra hedefe göre ileri dönemdeki kurlerinizde ilaç çeşitliliğine gidilebilirsiniz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×