Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Valtiel

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Valtiel kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhabalar herkese, 4. Haftaya girdim ama Tren ve Deca'nın gerçekliğinden şüphe etmeye başladım.Gece terlemesi yaşamıyorum, agreston artışı var ama çok fazla değil. Ama uykusuzluk mevcut, en ama en fazla 5 saat uyuyabiliyorum ve bu süre içerisinde en az 3 kere uyanıp duruyorum. Gücümde artışlarda mevcut, daha dün 80-80 shoulder press 6 tekrar atabildim vs.Küre 23 Mart'ta başladım, altta verdiğim testler ise 31 Mart tarihine ait. GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM: 500mg Testosteron Cypionat 500mg Deca 500mg Tren Enanthate 30mg Dianabol ÜRÜNLER: KAN TESTLERİM:
  2. Kürümün 4. haftasındayım! ilaçlarım çalışıyor mu?

    dianabolu tamamiyle kestim, diğer dozlar aynı fakat decayı çıkartmayı planlıyorum.
  3. Kürümün 4. haftasındayım! ilaçlarım çalışıyor mu?

    Meme ucunda herhangi bir kaşıntı veya batma olmuyor, ama üst göğsümde bazen kaşıntılar mevcut veya meme etrafında nadiren.
  4. Kürümün 4. haftasındayım! ilaçlarım çalışıyor mu?

    Bir daha test verdim, kürümde decayı çıkarmayı düşünüyorum. Arimidexi gün aşırı 1 tam hap şeklinde alayım mı? Karaciğer için nac600 ve tudca eklemeyi düşünüyorum.
  5. Kürümün 4. haftasındayım! ilaçlarım çalışıyor mu?

    Tabii tabii EOD şeklinde 1 hafta 0.5mg arimidex attım. Şimdi test vereceğim eğer E2 düşmediyse mg dozunu arttıracağım. Dbolunda son haftası zaten kick start niyetine güç artması için kullandım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×