Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

zagor.

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

zagor. kullanıcısının paylaşımları

  1. Antrenman programımı değerlendirir misiniz?

    Bu durumda bazı hareketleri çıkaracağım, tekrar sayılarını da düşüreceğim. Teşekkürler yorumun için.
  2. Merhabalar, Hacim kazanmak ve kütle koymak için çabalıyorum. Programda geliştirmem gereken, hata olan bir yer görüyor musunuz? En son Guray hocanın hipertrofi programını uygulamıştım ve bu programa geçince ertesi gün kaslarımın ağrıdığını gördüm. Bu iyi bir şeydi. Ayırdığım kas gruplarına verdiğim yoğunluğu da ikiye böldüm. Pzt göğüse ağırlık verirken, cuma triceps'e ağırlık veriyorum.
  3. Antrenman programımı değerlendirir misiniz?

    Teşekkür ederim yorumlarınız için dikkate alacağım.
  4. Rimobolan hakkında ne düşünüyorsunuz eczaneden alabilir miyim? İsmi nedir?
  5. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Araştırmalarım neticesinde konu açmadan önce testlerimi oldum. Aklımda Eczaneden Testosteron + dianabol kürüne girmek var. Yaş: 25 Boy:180 Kilo: 67-69 Spor öyküm: Amatör olarak kickboks yaptıktan sonra sakatlık üzerine fitness'a yöneldim yaklaşık 4-5 yıldır spor salonlarına aşinayım ancak düzenli olarak son 1 yıldır spor yapıyorum. Sporu bıraktıktan hemen sonraki 1-2 ay içerisinde aşırı kilo veriyorum. Spora başladıktan 1-2 ay sonra kilo alma verimim yine artıyor. Şu an vücudumun sınırlarında değilim tabii ki de. Kendimi aynada hala zayıf görüyorum. Test sonuçlarına göre ve görüşlerinize göre kür için değişiklikler yapmayı düşünüyorum. Düşündüğüm: 20-25 hafta testosteron 250mg Sonrasında 500mg çıkmak Dianabol konusunda bilgim yok kürün ortalarında alınabilir mi, ya da başında mı almak gerekiyor bilmiyorum. Kür içinde: Multivitamin magnezyum çinko b12 b complex d vitamini omega 3 gibi viraminler ve nac600 koruyucu kullanmayı düşünüyorum.
  6. Antrenman programımı değerlendirir misiniz?

    Hiç triceps ve biceps yoğunluklu bir program yapmamıştım. Ağrıyan kaslar triceps ve biceps idmanlarından sonra ağrıdı belki de ilk defa o kasları bu şiddetle çalıştırdığım içindir. Tekrarları yazdığımdan daha düşük tutuyorum. 6-8 tekrar ve yüksek ağırlık girmeye çalışıyorum. Program süresi ortalama 1-1.30 saat sürüyor. Yorulduğumu henüz hissetmedim 2. haftadayım. Salonda klima var.
  7. Testosteronu eczaneden alacağım güvenli bir kaynağım olmadığı için. Boldenonu nereden temin edeceğimi bilmiyorum. Eczanede bulabilir miyim?
  8. Total testosteronum 700 sonuçlarda da görüldüğü gibi. Ancak ne kadar süre bu seviyede kalır bilmiyorum. Kolay değişken bir şey midir? Testosteron alımında hangi seviyelere kadar çıkar? Araştıracağım, teşekkürler.
  9. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Başka bir forumda total testosteron seviyelerimin naturellere göre "çok iyi" olduğunu söyleyen oldu ve başlamayı ertelememi söyledi bu durumda ne düşünüyorsunuz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×