Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

muhammedberk

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

muhammedberk Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Yazılımcı
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Kür içi testi ne zaman yaptırmalı ve hangi değerlere baktırmalıyım?

    Hocam çok saolun ben kan testini olduktan sonra geri döneceğim buraya
  2. Merhaba, 4 hafta boyunca 500 mg testo enanthate sonra dozu 250 mg'a düşürüp 2 hafta boyunca kullandım ve yaklaşık 3 hafta kadarda dianabol kullandım şimdi ne yapmalıyım? kaç hafta sonra kan testi vermeliyim ve kanımda nelere bakılmalı lütfen yardımcı olun teşekkür ederim saolun
  3. Trenbolone kürü nasıl olmalı?

    Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim acetate esterini kullanmaya karar verdim
  4. Trenbolone kürü nasıl olmalı?

    Bulk kürü olacak acetate yerine enanthate kullanıyorlar genellikle acetate bulkta kullanılır mı?
  5. Trenbolone kürü nasıl olmalı?

    Herkese Merhaba, Şuan 250 mg testo e. ile definasyon küründeyim bu kürden sonra trenbolone kürü yapmak istiyorum ancak hangi ilaçları kullanacağım hakkında pek bir bilgim yok örnek olarak Trenbolone acetate 100 mg, Testosterone enanthate 500 mg, 40 mg dianabol kürüne girsem yeterli olur mu mg'ları düşürüp veya arttırmama gerek var mı?
  6. Herkese merhaba, 3 hafta boyunca 500 mg testosterone enanthate ve 1,5 hafta boyunca dianabol 40 mg kullandım yağ oranımın fazla olduğunu düşünmeye başladım bu yüzden danabolü kesip testoyuda 250 mg'a indirdim sizce bu sıkıntı yaratır mı ne yapmalıyım?
  7. Definasyon için 750 mg testosterone enanthate mantıklımı?

    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
  8. Definasyon için 750 mg testosterone enanthate mantıklımı?

    Anladım hocam peki Testo propu kaç hafta ve kaç mg kullanmalıyım sanırım propa geçeceğim veya 250 mg ile devam edeceğim
  9. Herkese merhaba saygılar, Normalde bulk küründeydim 4 hafta 500 mg testosterone enanthate kullandım yanına da dianabol 40 mg kullandım henüz etki gelmeden fikrimi değiştirdim yağlı olduğumu düşünüyorum (yağ oranım %19) ve yağ yakmaya karar verdim bunun için elimde hali hazırda testo e var sizce 750 mg testosterone enanthate yağ yakmak için uygun olur mu yoksa testo propamı çevirmeliyim bu arada yağ yakarken ufağından kasta eklemek istiyorum sizce kararım mantıklı mı?
  10. Sizce jinekomastim var mı?

    Galiba ben biraz fazla kafaya takıyorum
  11. Sizce jinekomastim var mı?

    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bulktayım jinekomastim olduğunu düşünmeye başladım sizce görünüşte jinekomastim var gibi duruyor mu ve yağ oranım çok yüksek mi definasyona geçmeli miyim?
  12. Herkese merhaba, Şu an kürümde: 500 mg testosterone enanthate 40 mg dianabol Kullanıyorum karaciğer koruyucu ve bu kürdeyken kullanmam gereken diğer koruyucu tavsiyeleri verebilir misiniz?
  13. Karaciğerimi destekleyecek ilaç ismi önerebilir misiniz?
  14. Satıcım var isim veremiyorum
  15. Anti-östrojen olarak elimde proviron ve nolvadex var hangisini kaç mg kullanabilirim ya da 6 hafta sonra yani dianabol bittiği zaman bir kan testi yaptırıp o zaman mı kullanmalıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×