Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Casanova

Üye
  • İçerik sayısı

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Casanova kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Halil1, 2 saat önce yazdı:

    O zaman yukarıda belirtmiş olduğum kalori için 254 g karb almam lazım bu yüksek bir karb değil mi hocam

    Hocam low Karb diyetini bıraktığında direkt kilo alımı başlıyor bunun yerine ortalama bir karb alıp her hafta kontrollü bir şekilde düşürmek daha mantıklı bence 

    sorun kilo almak değil kilo alınır ama önce low karb yapıp yağ yakmak önemli bence fazla yağlardan kurtul sonrası temizinden kilo alırsın problem olmaz diye düşünüyorum. tabi senin amacın direk kalıcı kilo vermekse orası başka tabi. bendeki öncelik yağlardan kurtulmak kilom fazla değil yağ oranım fazla :)


  2. AREN, 8 dakika önce yazdı:

    350gr karbonhidratı öyle bi planlarsan bak o yağ nasıl gidip adele yoğunluğunu izlersin ayna’da. Doğru plan herşeyden önemli.

    plan yukarıda işte , fazlası ise karbonhidrat ve kalori. 2,000 kalori altına düşmeli ve karbonhidrat azaltmalı. yada örnek bi plan sun arkadaşa öyle yapsın. 20gr yağ alımı azalttı diye yağ yakmaya başlamayacağı gayet ortada bence.


  3. AREN, 7 dakika önce yazdı:

    Hiç sağlıklı değil bunun rebound’ı çok kötü olur, adelede ki suyu da boşaltırsan dolduracağım diye arabanın sileceği gibi kalırsın 🙂

    63kg birisi için çok fazla 350gr karbonhidratla yağ yakabileceğini hiç sanmıyorum, 350gr enerji kaynağı alan 63kg bir vucüt neden yağ yaksın, Ketojenik diyet ise çok popüler bir diyettir. Dediğim gibi 2 aydır ben yapıyorum ve çok memnunum.


  4. Tarık34, 6 dakika önce yazdı:

    Merhaba, forumun aratma kısmına yazarak bulabilirsiniz hakkındaki bilgileri. En kötü ihtimal içeriğinde danabol olması.

    çok fazla konu bulamadım 4-5 tane konu var bir kişi varsayımsal olarak yerliye benziyor demiş, bir kaç kullanıcıda iyi sonuç aldığını yoksa konu varda ben mi bulamadım ? yardımcı olurmusun. Tekrar söylüyorum yerli olması problem değil zaten güvenebilceğimiz diğer markalarda yerli.


  5. 6arrows, 37 dakika önce yazdı:

    hiçbir sarmsın, peptitin, anaboliğin üzerinde made in turkey yazısını göremezsin zaten

    yerli olup olmadığını bilmiyorum açıkçası sitesine check-code kontrol için girdiğimde adresi avusturya olduğunu gördüm ve ürün orjinal çıktı içeriği boş mu dolu mu onu bilemeyiz tabiki, markayı kullanan varsa daha önce yorumunu yapar elbet :)  ultimate-labs yerli marka mı ?


  6. AS1L, 14 dakika önce yazdı:

    Carderine: Aç karnına veya yemekle birlikte, günün herhangi bir saatinde alabilirsin.

    Yohimbine: Aç karnına alınması daha etkili, tercihen sabahları veya antrenmandan 30-45 dakika önce alabilirsin.

    peki son birşey daha sormak istiyorum, ürünleri sitesinde check kodu sorgulattım orjinal çıkıyor sitesini buradan paylaşmam yasakmı bilmiyorum değilse paylaşabilirim. Asıl soru şu orjinal olduğunu varsaydığımız durumda aylık nasıl bir etki bekleriz bu ürünlerden, diyet ve antreman ve uykum düzenli. ne kadar bir kilo yağ kaybı beklemeliyiz.


  7. AS1L, 28 dakika önce yazdı:

    Carderine: İlk defa kullanıyorsan, 10 mg ile başla. İyi tolere edersen, dozu 20 mg çıkarabilirsin. 30 mg yüksek bir doz olarak kabul edilir ve önerilmez.

    Yohimbine: 5 mg ile başla ve vücudun tepkisini gözlemle. 10 mg üzeri dozlar genellikle tavsiye edilmez.

    dediğiniz dozlara düşemiyorum malesefki tek kapsül carderine 15mg - tek kapsül yohimbine 10 mg içeriyor bende tek kapsül kullanmayı düşünmüştüm lakin aldığım yer 2 şer kapsül diyince çok geldi sizlere sormak istedim. Kullanımı nasıl olmalı peki aç karnına mı tok mu ? yada antreman öncesi mi.


  8. Carderine ve Yohimbine temin ettim, temin ettiğim yer günde ( 2 kapsül 15mgx15mg: 30mg carderine) & (10mgx10mg: 20mg 2 kapsül yohimbine) tavsiye etti bu oranlar bana ilk defa bu tarz ürün kullanacağım için çok geldi bana size danışmak istedim sizce bu oranlar iyi mi ?

    Yoksa 1 er kapsülmü kullanıp bedenime etkisini gördükten sonramı arttırsam  birde etkisini görmeye ne zaman başlarım bu ürünlerin.

    carderine.jpg yohımbine.jpg


  9. dips enjoyer, 25 dakika önce yazdı:

    5-6 saatte çıkmıyor dostum, yarılanıyor diye biliyorum. Bu hesapta akşam saatlerinde kanında taze 300 mg kafein almışsın gibi bir miktar oluyordur diye tahmin ediyorum. Yatacağın vakitlerde de ciddi bir miktar vardır tabi ki.

    Sana tavsiyem doz düşür, kendimden örnek vereyim, ayda 1-2 gün aşırı kafein yüklemesi yaparım ben o da en fazla 300 mg olur. Seninki harbi anormalmiş, savaşa mı gidiyorsun hocam :).

    iyide öğlen alınca 5-6 saat sonra yatmıyorsunki, 12 saat sonra yatıyorsun :D yağ yakımı için günde 400mg üstü almam lazım.


  10. 6arrows, 10 saat önce yazdı:

    yağ yakarken haftalık antrenman sayısı 5-6ya çıkarılabilir. kardiyo yapmak seni çok daha ileriye götürecektir. 2 öğüne düşür ve alman gereken makroları 2 öğünde al açlık süreni uzatabildiğin kadar uzat sabahları. hedefine iyice yaklaşıp ilerlemen durunca sarmsa başvur

    2 öğün yiyorum zaten şuan sabah kahvaltı etmiyorum, kahve protein tozu bol su  ile öğlen kadar idare ediyorum, öğlen Max 500-600 kalori karbonhidratsız yemek.

    akşam yemeğini geç saate bırakıyorum akşam 10 gibi yiyorum o zaman kadar çok acıkırsam karpuz , ceviz veya elma yiyorum.

    Akşam bol proteinli güzel bir 700-800 kalori 100gr geçmeyecek karbonhidrat ve gün kapanıyor. Suplementlerden gelen kalori olmasa 1500-1600 kaloriyi geçmiyor. öbürgün öğlenden sonraya kadar hiç birşey yemiyorum 12-14 saat falan ediyor açlık süresi toplamda.

    kardiyo yapmamamın sebebi 40kg bir dobermanım var hergün 1 saat gezdiriyorum ve çok çekiyor kardiyo yerine sayıyorum bunu :)

    2 antreman 1 off yapmaya başlayacağım pazartesiden itibaren.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×