Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ceketss

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

-15 Kötü

ceketss Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. 0 tecrübe? 5 senedir blast and cruise yapıyorum dostum, aklına gelebilecek her türlü ilacı denedim kullandım.
  2. herkes yaşayacak diye bir şey yok, optimal bi sarms küründe düşecek olan testosteron seviyesini normal aralıkta tutmak için hcg kullanmak gayet etkili bir yöntem. ezbere yaşıyorsunuz tamamen.
  3. diğer mesajımda testosteron base olarak hcg kullanmasını söyledim. hcg lh hormonunu taklit ederek testisleri stimüle ediyor çünkü... tükürdüğümü yaladığım falan yok al burada diyorum hcg diye. okursun bi dahakine yazdıklarımı. gelenekselliğin en büyük fikir önderidir julius evola, burası politik tartışmalar için değil o yüzden kapatıyorum bu konuyu.
  4. Katil adam nereden çıktı? tanıyor musun adamı? ben zaten direkt kür mantığını saçma buluyorum, blast and cruise dediğimiz şekilde kullanımım. bir de testosteron kullan demiyorum adama, hcg kullan diyorum. neden agresifsin anlamadım gerçekten, tabii ki sarms testosteron kadar baskılayıcı değil. ikisini kıyaslamaya nereden geldi konu?
  5. sigarayla sarms kıyaslıyor adam testosteron baskılama konusunda... çok ilginç gerçekten. kaç tane insan var rad140 kürü sırasında ve sonrasında testosteron seviyesi dibi gördüğü için kürü yarıda kesen. kimseyle bi derdim yok benim burada. doğru dürüst konuşmaya çalışıyoruz. bi hatam varsa kaynak göstererek düzelt ben de aa okay diyeyim. basit.
  6. klinik literatüre 2 dakika baksan sarms kürü sonrası pct gerektiğini anlarsın, yani umarım anlarsın. sarms yanında ideal testosteron altyapısı olarak hcg kullanılabilir. sarms HPTA'YI BASKILIYOR. bu ne demek? vücudunun doğal testo üretimini baskılıyor demek. anlayabiliyor musun bunu? bunun sonucunda ne gerekiyor? pct gerekiyor. sarms kullanırken durmayacak üretim... direkt burada yanlışın. do sarms shut down hpta diye arat bakayım internette ne çıkıyor karşına
  7. hem testosteron altyapısız sarms kürü tavsiye ediyorsun hem de pct gerektirmez diyorsun. elemanın cinsel hayatını bitirmeye çalışıyorsun herhalde.
  8. Eczane anapolonu kullandım fakat verim alamadım sebebi ne olabilir?

    pharma grade ilacın boş olma ihtimali yok. anadrol iştah artışı yapmaz, baş ağrısı yapabilir herhalde kişiden kişiye değişir ama daha önce duymadım, güç artışı olmaması ilginç geldi sadece bana. antrenman öncesi dilinin altında bekleterek almayı dene yutmak yerine. hem karaciğerden ilk geçişi baypas etmiş oluyorsun hem daha hızlı geliyor etkisi. antrenmandan 15dk önce koy dilinin altına beklet öyle dene bakalım. anadrolun yanında ne kullanıyorsun bu arada?
  9. o yüzden pct yapmıyorum. ölene kadar blast & cruise
  10. ilaçlardan kastım kürde kullandığın ilaçlardı, kusura bakma açıklayıcı yazmamışım pek. Dediğim gibi klomen ve tamox'u aynı anda ve o kadar yüksek dozlarda kullanmanın hiçbir anlamı yok. kür uzunluğun ve kullandığın ilaçlara bağlı tabii.
  11. Oxandrolone kullanırken proviron kullanmalı mıyım?

    1 ay anavar kullanacaksın, vücudunun testosteron üretimini bozacaksın ve karşılığında hemen hemen hiçbir şey almayacaksın. bu sana mantıklı geliyor mu?
  12. hocam hcgyi normalde pct öncesi kullanmak gerekiyor. zorunlu da değil. bence bu pctdeki sorun 2 tane SERM'ü bir arada kullanman. sadece tamoxifen kullanman yeterli olacaktır. ayrıca bana kullandığın ilaçları ve esterlerini söyler misin? pct öncesi ne kadar bekledin?
  13. Oxandrolone kullanırken proviron kullanmalı mıyım?

    provironun testosteron baskılamasını önlemek gibi bir işlevi yok. SHBG'ye bağlanıp serbest testosteron seviyeni arttırır sadece. kardeşim sana şöyle söyleyeyim sadece 30mg anavarı yanında hiçbir şey olmadan kullanırsan direkt hiçbir sonuç alamazsın. anavar çoğu zaman definasyon dönemlerinde kurumak için kullanılıyor, kendi başına da değil. oral only kür yapma, hatta muhtemelen yaşın küçük o yüzden hiçbir kür yapma.
  14. Kür sonrası sivilcelenme problemi yaşıyorum ne yapmalıyım?

    sustanon kullandığın için uzun esterlerin temizlenmesi açısından kür bitimi sonrası pct yapmadan 1 ay beklemen gerekli. asıl soruna gelecek olursak şunu söyleyebilirim ki muhtemelen önümüzdeki haftalarda akne durumun kötüye gidecek. genelde kür bitimi ve pct döneminde artar çünkü akne. beslenmenin hijyenin falan biraz etkisi var ama sonuçta hormonsal sebepli bir akne bu, net çözümü anca ilaç almak olacaktır. bahsettiğim ilaç aknetrent, yan etkilerini detaylıca araştırırsın ama en önemlisi karaciğeri fazlasıyla yorması. benim aknemi kısa sürede sıfıra indirmişti, etkili ancak yan etkileri kabarık olan bir ilaç. bundan başka net çözümü olan arkadaşlar varsa onların tavsiyelerine de bakabilirsin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×