Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

seytan9

Üye
  • İçerik sayısı

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

-11 Kötü

seytan9 Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 11-05-2003

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Freelancer
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 21
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Sorun yok hocam. Kırılacak üzülecek bir şey de yok. Çocuk değiliz en nihayetinde. Teşekkür ederim attığın konuyu okuyacağım.
  2. Sonunda anlayan birileri çıktı. Teşekkürler hocam. İnsanlar geleceği görüyor sanırım, adam "Bu kafayla işin zor" yazmış sanki ne dedim ne yaptım 😂 Sadece tavsiye için konu açtım. İlgisiz şeyler gerçekten zaten cevap vermiyorum ben artık. Teşekkürler yorumunuz için tekrardan <3
  3. Eyvallah hocam. Konuyla alakalı cevap verdiğiniz için. İnsanlar benim yaşam stilime kendi karar veriyor değişeceğine oturacağına asla inanmıyorlar :D. Sanıyorlar ki 80 kilolara düşüp tekrar yağlı besinler yiyerek kilo vereceğim 😂 Artık umursamıyorum cevap bile vermiyorum. DNP asla kullanmam bu arada çok tehlikeli ölümcül bir böcek ilacı Bakalım ne olacak profesyonel destek almadan bu sürece girmem zaten.
  4. Yok ben uyarım hocam, sizi ilgilendiren bir durum yok. Nasihata da ihtiyacım yok. Konuda sorduğum soru açık, konuya göre cevap verirseniz sevinirim.
  5. Doğal olarak uzun süreli yapmaya karşı bir motivasyonum ve zamanım yok. Bazı planlarım var. Ha bir de şöyle söyleyebilirim doğal olarak yapsam zaten 4-5 ayda toparlarım vücudumu. Küre girmenin bana fiziki olarak superman etkisi olacağına inandığımdan değil, psikolojik açıdan çok çok önemli olacağından dolayı karar almış bulunuyorum. Ha elbette fiziki olarak da hiç etkisini göremezsin diyemez kimse, diğer arkadaşın dediği gibi. Kilomu koruyacağımı düşünüyorum. Burada da üstte söylediğim madde devreye giriyor, istediğim vücuda eriştiğimde koruyacağıma kendime güveniyorum. Çünkü tamamen psikolojik ve motivasyon ile alakalı. Kilolu insanların tamamı zaten bilmem neremi göbeğimi saldım, yesem ne yemesem ne diyip yüksek kilolara çıkmıyor mu? Kilolu insanların %90'lık kesimi motivasyon eksikliğinden ötürü diyet ve spor yapamıyor. Uzun lafın kısası istediğim vücuda geldiğim zaman motivasyonumu kazanacağımdan ve koruyacağımdan %100 eminim. Ayrıca şöyle bir bilgi vereyim: Doğal olarak 2020 yılında 117 kilodan 70 kiloya kadar düştüm. 4-5 ay gibi bir sürede. Sonrası zaten pandemi... Kür konusunda kararlıyım, daha önce açtığım konulardan sonra hiç tartılmadığım için kilomu aynı söyledim. Her neyse, cevap için teşekkürler.
  6. Bu kürden sonra başka bir kür yapmayacağım zaten. Natural olarak devam edeceğim. Hafif plaj vücudu yakalarsam yeterli daha ileri gitmeye niyetim yok.
  7. Teşekkür ederim. Peki sizce Burak hoca ile profesyonel bir biçimde kullandığımda yan etki olarak ne gibi yan etkilerini görürüm?
  8. Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız? Yağ yakım için ve biraz kütle eklemek için 7-10k arası nasıl bir kür süreci önerirsiniz? Yaş: 21 Kilo: 139 Bilinen herhangi bir hastalık: Egzama dışında herhangi bir hastalığım bulunmuyor Spor geçmişi: 14 yaşımdan beri aralıklı olarak neredeyse her yıl bir süre yaparım yaklaşık 15-20 kilo verip salarım. Daha önce küre girmedim, 2020 yılında Ventolin + T3 kullandım, 2022 yılında Clenbuterol. Başka herhangi ağır ilaç kullanmadım. Tüm cevaplar için teşekkürler.
  9. Termojenik yağ yakıcıları önerir misiniz ne önerirsiniz?
  10. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Antrenman yaparken doğalgazı açsam yani antrenman ortamını ısıtsam + kalın kıyafetler giysem ve çok fazla terlesem antrenman yaparak yağ yakımına veya su atımına etkisi olur mu? Kilo: 139 Yaş: 21 Hastalık: yok Hedef: Yağ yakmak, yağ yakarken ufak da olsa kütle eklemek.
  11. Ağır diyette soda tüketimi yarar ve zararları nelerdir?

    Nereden temin edebilirim?
  12. Ağır diyette soda tüketimi yarar ve zararları nelerdir?

    Negatif etki dediğiniz ne kadar mesela? Bunu hesaplayabilir miyiz? Örneğin: 2 haftada 5 kilo atacakken 3 kilo atarsın gibisinden.
  13. Merhaba dostlar, Ağır diyet içerisindeyken... (yalnızca 1 öğün, günde max 650-700 kalori tavuk ve pilav) Sorularım: Meyveli soda içmek diyete ve ne gibi zarar verir? Yağ yakımına ne kadar zararı olur? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  14. Kardiyo yaparken hangi supplementi kullanmalıyım?

    Hocam teşekkürler. Efedrin korkunç bir ilaç. Ben kahve ile devam edeceğim. Herkese teşekkürler. Hocam rica etsem bir önceki konuya bakar mısınız penis konusuna ona da yorumunuzu merak ediyorum teşekkür ederim.
  15. Kardiyo yaparken hangi supplementi kullanmalıyım?

    Hocam yağ yakmak değil de daha çok enerji üzerine ilerlemek istiyorum. Supplement olarak zaten en iyi supplement bile yağ yakımına etkisi en fazla %5 olur. Bu sebeple ben daha çok enerji kazanıp kardiyomu arttırarak daha güzel sonuçlar elde etmeyi düşünüyorum. Yohimbine içeren küre gireceğim zaten. 1 ay sonra. Şu an ısınma dönemindeyim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×