Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

roronoa

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

roronoa Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Öncesi normal değerlerim yok hocam ama referans araligi belirtilense bu aralıkta bir yerde olmasi gerekmez mi
  2. E2 düşüklüğü de ayrı bi saçma geldi prolaktin progesteron yüksekken düşük olması normal mi
  3. Stressiz günüm yok gibi ama öncedende öyleydim bu pek etkilemiyordu beni. Antidepresan yok. Tahlili 3 gün boşluktan sonra verdim. Proviron ve dostinex deneyeceğim. Spor ara ara ama sürekli hareketliyim. beslenme normal. Benim sorun daha çok bu ilaçların yan etkisi oldu. DHT çıkınca belli olacak aslında sorunun büyük kısmı orda diye tahmin ediyorum
  4. Hocam bir seneyi geçti bırakalı DHT blokerı ama toparlanma çok az oldu libido ve ereksiyonda . Prolaktinde bir düşük çıkıyor bir yüksek endokrinde yapılan testte normal aralıkta cikmişti.6 ay önce.
  5. Arkadaşlar hormon sonuçlarım bu şekilde konu başında belirttiğim gibi AAS kullanimim yok. Avodart ve bazı topikal ilaçlar kullandım saç dökülmesi için burda dikkate alınması gereken değerler prolaktin ve progesteron gibi görünüyor. E2de düşük bir sene öncesi 40 olarak çıkmıştı sonuç. DHT içinde sonuç bekliyorum çıkması iki haftayı bulacak. Boy 1.78 kilo 68 yaş 31. Doktor önerisi dışında bir önerisi olan yardımcı olacak abilerim kardeşlerim var mı?
  6. Gittiğin yere göre değişir o mevzu acemi birliğinde öyle bir imkanin hiç olmaz koyun gibi güderler 24 saat nefes aldirmazlar. Usta birliğinde gideceğin yere ve görevine göre kaçak köçekte olsa imkan bulabilirsin.
  7. Proviron ne zaman atılır vücuttan kan testi değerlerini etkilememesi için ne kadar süre geçmeli
  8. Standart testleri yaptırdım ama Total testosteron değerim referans aralığında ama düşük yazdığım testleride yapmak istemiyorlar normal diyip psikolojik deyip gecistiriyorlar.
  9. Arkadaşlar devletteki doktorlara derdimi anlatamiyorum ugraşmakta istemiyorum artık kendi başımın caresine bakacağım artik gerekirse daha kapsamlı bir testte yaptırabilirim. Ankara'da yaşamıyorum günü birlik test için gidip geleceğim. Araliklı spor geçmişim var herhangi bir AAS kullanmadım. Saç dökülmesi için ilaç kullanmiştim onunla ilgili sıkıntılarım var
  10. Merhaba arkadaşlar Ankara'da uygun fiyatli hormon değerlerine baktirabilecegim tıbbi laboratuvar önerisi verebilir misiniz? Bir laboratuvara fiyat sordum serbest.testo, DHT, E2, Progesteron, DHEA-S için 1250 lira dediler bu fiyat bana çok ucuz gibi geldi güvenemedim laboratuvara çünkü yaşadigim yerde bir tıp merkezi 3000 lira dedi. Fiyatlar konusunda bilgi sahibi arkadaşlar var mı laboratuvarlar arasinda fark olur mu test sonuçlarınin doğruluğunu etkiler mi bu farklar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×