Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

memo9

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

-5 Fakir

memo9 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında
  1. Ne alaka yazmadan önce google da 5 dakika aratsan göreceksin. Çentiğin anlamı eşit şekilde etken maddeler ve diğer maddeler ikiye bölünmüş olduğunu göstermek içindir. Çentik yoksa ilaç eşit şekilde paylaştırılmamış olabilir.
  2. Ortasında çentik olmayan ilaçlar yarım kullanmaya uygun değildir %50 / %50 olacağı anlamına gelmez yani...
  3. 50 mg klomen 20mg tamoksifen kullan dedi. Onu yapıyorum ben Sustanonla 2-3 sene dönemsel trt yaptım. Hiç sorun olmadı sonuncusu bizi ne hale getirdi. Yapmaz yapmaz 1 kere yapar. O yüzden endişem normal. Senin yaşında iken hiç korkmazdım riskli şeylerden. Overdose alkol alırdım yaş gidince insan değişiyor
  4. Anladım.Valla yan etkiden korkuyorum. o yuzden
  5. Hocam 30 günlük Klomen Tamoxifen kullanımı benim için yeterli olur mu? 31.gün test versem kalan 2 haftayı duruma göre yapsak nasıl olur?
  6. Dostum ben de yeni üyeyim, açtığım başlığı oku istersen asla testesteron kullanma doğal takviyeler ya da lh fsh tetikleyicilere yönel. Sustanon TRT si dönem dönem yapıyordum 2-3 senedir belki de en sonuncusu dozu yüksek geldi. Şuan PCTye başladım değerlerim alt üst oldu.
  7. Aynı şeyleri tekrar etmiyorum. Arkadaşa eleştiri yapmadım ben başka ardaksalar da bilgi paylaşırlar belki diye yazdım. Kimsenin şahsına bir şey demedim yanlış anlaşıldım demek ki.
  8. Kür yapmadım. TRT yaptım. 15 günde bir Sustanon vurduğum zamanlar ruhsal sorunlar hariç bir sorun yaşamadım. Onu da Arimidexle çözmüştüm bu sefer dozu arttırdım ama yine de kür seviyesinde değildi. Bu sefer ters tepti. 3 kutu Klomen almıştım. 1 tane içerek başladım bugün Tavsiyeniz üzere diğer ilacı da alayım. @metinav @Askabar @otopsicikedi Bu işten anladığını iddia eden 2 tane ürologla görüştüm. Soygun seviyesi para istediler. Test sonuçları ve geçmiş ortada bu foruma üye olmaktaki amacım spesipik olarak bu konudaki farmakolojiyi bilimsel olarak öğrenmiş ve üstünde denemiş, denettirmiş kişilerden tavsiye almak kamu hastanesine gitsek hekim fırçasını göze almak gerekiyor 😁
  9. Hocam tamoksifeni,yan etkiler görmeye başlarsam kullanmak nasıl olur? Memede kaşıntı vs olursa yani üstte paylaştığım gibi şuan E2 64.11 ama memelerde bir sorun yok testislerin boyu be sertliğinde de değişiklik yok...
  10. Arkadaşlar saygısızlık yapmak gibi bir amacım yok. En doğru bilgiye ulaşmaya çalışıyorum FSH ve LH çok düşük gördüğünüz gibi son sustanondan 34 gün sonra teste girdim testesteron dekonat da kandan çıksın diye HCG kullanma dönemini kaçırdım sanırım. (3kutu klomen aldım) 1 ay günde 1 tane yeterli olur mu? Anlamaya ve öğrenmeye çalışıyorum. Hata yapmak istemiyorum. Bunun dışında Tribülüs aldım Gün aşırı 50mg çinko alıyorum
  11. Hocam yanlış anlamayın.Sizden daha tecrübeli arkadaşların da fikrini almak istedim
  12. 50mg KLOMEN çok değil mi? 25mg gidilse daha mantıklı değil mi? Bu işlerde ciddi tecrübeli ve farmakololoji bilgi sahibi biri forumda illa vardır.
  13. 34 yaşındayım ve yaklaşık 10 yıldır ağırlık çalışıyorum. Son bir kaç senedir düzenli denilebilir yağ oranım yüzde 20 30 arası diye tahmin ediyorum doktor önerisi değil kendim karar verdim diyebilirim. Düşük libido sorunlarım vardı uzun bir süredir ve sustanon kullanınca geçiyordu ilk defa sperm testi verdim. En son geçen yaz TRT yapıp ara vermiştim. TRT sonrasın testlerim: Total Testo 9.15 E2. 15 FSH 7.96 LH 3.63 Prolaktin 9.43 6 ay ara verip yukarıda bahsettiğim sisteme geçtim. Ama bu sefer değerler kötü doz fazla gelmiş olabilir. 15 günde bir 250mg vurduğum dönemde Arimidex de kullanmıştım 4 günde 1 hap. Bu sefer kullanmadım.
  14. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Normal testesteron değerim alt sınıra yakın olduğundan dönem dönem Sustanon kullanıyordum 15 günde 1 ayda 2 kez 3 ay civarı Kullanıp bırakıyordum PCT yapmadan test verdiğimde de her şey normal çıkıyordu. Ancak bu sefer dozu artırdım 10 günde bir 250 vurdum Arada 5 günde bir 125 vurduğum da oldu Veya 250 mg ampulü 5 günde bir iki kez vurup 10 gün bekleyim bir daha vurduğum da oldu Ama totalde ayda 3 ampülü geçmedi bazı sitelerde gördüğüm trt sistemini uyguladım. Sustanonun son esteri testesteron dekonat yarılanma ömrü 15 gün olduğundan 34 gün bekleyip test verdim. Test sonuçlarım: Total Testo 1.76 Prolaktin 9.23. FSH 1.01 LH 0.10 E2 64.11 @Diver @rastlantisal @SantoR @otopsicikedi @GHOST @metinav @Oathbreaker ve de sperm testinde azospermi çıktı üroloğa mı gideyim buradan mı tavsiye alayım bilemedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×