Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

aslan76

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

aslan76 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Mühendis
  • Konum:
    Denizli
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Diğer
  1. Yağ yakımı kürü önerisi rica ediyorum sizden.

    Kilo vermenin en etkili yönteminden biri de kas yapmaktır. Ne kadar kas o kadar enerji harcamak demek. Ben kas da yapamıyorum Bcaa, Protein tozu, L-Citruline Malat ve creatin kullanmama rağmen. Bu arada L-Carnitine'ler bende çarpıntıdan başka bir işe yeramıyor Valla inanmayacaksınız ama Granade bile işe yaramadı. Sanırım benim durumum NASA 'lık Neyse, daha fazla kafanızı şişirmeyeyim
  2. Yağ yakımı kürü önerisi rica ediyorum sizden.

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Lakin diyetisyenler de aynı cümleyi kuruyor "Siz ya diyete uymuyorsunuz yada söylediğiniz eforun yanından bile geçmiyorsunuzdur". Polar H10 ile 24 saatlik kalori yakımlarımı kaydediyorum. Antrenman yaptığım günlerde ortamala 3200-3500 kal. hesaplıyor. Efor konusunda da nabız 170'e geldiğinde yaptığım işi bırakıyorum (bayılma evresinden az evvel). Bu benim yaşımda biri için oldukça yüksek bir değer. Ayrıca 21 yıllık profesyonel sporculuk ve antrenörlük geçmişim var. Kalori alma verme konusunda detaylı bilgiye sahibim. Aslında sorun şu; günde 3500 kalori harcayıp, 2500 kalori aldığım dönemde bile 1000 kalorilik açık kilo verdirmiyor. Velev ki şöyle düşünelim, yediğime içtiğime hiç dikkat etmedim ve günde 3000 kalori alacak şekilde beslendim, ama her gün 3500 kalori harcayarak 500 kalorilik açık oluşturdum ve yine de kilo veremedim. Peki bu durum normal mi? Eğer kile verme sadece kalori açığı oluşturma ile açıklanıyorsa şu andan itibaren çökmüş demektir.
  3. Yağ yakımı kürü önerisi rica ediyorum sizden.

    Boy 1.65 kilo 84 yağ oranı %34
  4. Yağ yakımı kürü önerisi rica ediyorum sizden.

    Şu anda ilaç kullanmıyorum. Sadece antrenmanlarda aşırı yorulduğum için BCAA alıyorum
  5. Yağ yakımı kürü önerisi rica ediyorum sizden.

    Tam adı soyadı nedir hocanın? Maddi durum derken fiyat korkutucu mu
  6. Yağ yakımı kürü önerisi rica ediyorum sizden.

    Kendi kilosunda Türkiye Şampiyonu olan Birtek Beşler hoca ile bire bir çalıştık yaklaşık 4-5 ay. O bile işe akıl sır erdiremedi. 1 gr kilo veremediğim gibi 1 gr kas da yapamadım. Sanırım bende kaslarla ilgili genetik bir fakirlik var.
  7. Yağ yakımı kürü önerisi rica ediyorum sizden.

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak belki 8-10 diyetisyenle çalıştım, hep aynı cümleler, hep aynı beslenme çeşidi, bir hafta sonra tartıya çıktığımda "kesin kaçamak yapmışsındır" ... Bu cümleleri artık duymak istemiyorum. Hem zamanım , hem param boşa gidiyor, hadi bunlardan geçtim psikolojim bozuluyor.
  8. Yağ yakımı kürü önerisi rica ediyorum sizden.

    Tahlil sonuçlarımı ekledim. Lakin şu an için uyguladığım bir beslenme programım yok. Diyet yaptığım dönemde 1100-1200 kal arasında bir beslenmem vardı.
  9. Merhaba arkadaşlar, 48 yaşında 1,65 boyunda 85 kiloyum 2012 yılına kadar profesyonel olarak 21 yıl boyunca Takwondo ve Kick Boks sporu ile uğraştım. Bu dönemde max.71 kilodaydım. Sporu bırakınca süratle kilo olma sürecine girdim ve 95 kg ları gördüm. Ardından tekrar spora başladım (fitness), özel hoca, özel diyet programı vs. derken 93 kg'a 3 ayda düşebildim. Kas deseniz zerre yok. Minimum kalori ve max sporla bile en fazla 2-3 kg verebiliyorum. Bu işte bir terslik olabileceği düşüncesi ile Endokrinoloji bölümüne gittiğimde bağırsaklarımın normal insanın 1/4'ü kadar hızda çalıştığını ve metabolizmamın uzun yıllar ağır spor sonrası yaşanan sendromun olduğu bu sebeple kilo veremediğimi söylediler. Diyabet ve obezite hastalarına verilen yüksek etkili ilaç yazdı doktorlar ve "bu ilaç fili bile zayıflatır" dediler ama sonuç yine nafile. Her yeni denemem başarısızlıkla ve hocaların ve doktorların "kesin bir yerde yanlış yapıyorsun" demesinden tiksinti geldi. Bir ara DNP bile kulanmayı kafaya koyacak kadar takıntı haline getirdim. Şu anda haftanın 2 günü fitness, 3 günü de masatenisi antrenmanı yapıyorum. Harcadığım efor üst seviyede. Sizden ricam yağımı da göz önünde bulundurarak bana kilo vermemde yardımcı olabileceğini düşündüğünüz takviye, sarms vs. varsa paylaşabilir misiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×