Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Draqul Org

Üye
  • İçerik sayısı

    89
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Draqul Org kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Murat.55, 14/04/2024 - 20:04 yazdı:

    Merhabalar, yurtdışındayım orijinali var burada, ama testo çok baskilanacaksa kullanmak istemem,daha önce kullandınız mı?

    Hocam ben kuzey irlandadayim. Nereden bulabilirim eroid uzerinden guvenli siteleri yaziyorlar ama yibe de guvenilmez kotu yorumlarda var…


  2. Diver, 01/04/2024 - 19:30 yazdı:

    Merhaba arkadaşlar @rastlantisal hocamın ricası üzerine bu konuyu açıyorum. Öncelikle belirtmeliyim hiçbir sağlık eğitimi almadım yanlışım hatalarım olabilir. Amacım hangi malzemeler neler gerekli nasıl uygulanır bunları dilim döndüğünce anlatmak.

    Kan vermek için ihtiyacımız olan malzemeler ; serum seti, damar yolu, eldiven, plaster bant, 0.5 litre boş şişe, alkol ve pamuk. Kan verdikten sonra serum takmak istiyorsak +1 adet daha serum setine ve seruma ihtiyacımız var. 

     

     

    Kan vermek için;

    Serum setinin seruma takılan kısmını işaretlediğim yerden kesmemiz gerekiyor. Bu kısım şişeye gelicek. 

    Damar yolunu ve serum setini taktıktan sonra serum setinin diğer ucunu şişeye sokuyoruz. Kan akışının hızlı ve sağlıklı olması için şişeyi vücudumuzdan daha aşağı pozisyona koyuyoruz.

    Ben bu işlemleri bu iki video sayesinde işin uzmanından öğrendim. Sizede izlemenizi tavsiye ederim :)  Videoyu acelece ve hazırlıksız çektim sürçülisan ettiysem affola😅 Yeni kan verdiğim için sürecin tamamını çekemedim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    Hocam kurden sonra kendimden kan cekip hastaneye mi vericem degerleri anlamak icin anlamadim bu konuyu pek ozur dilerim.


  3. ardas, 2 saat önce yazdı:

    30mg da üretimi aşırı baskılamaz max %25 filan ben arada kür sonrası dinlenme döneminde bazen testosuz kullanıyorum baskılama olsa bile libidoda düşüklük yada halsizlik yapıcak kadae bir etkisi yok hissetmezsin bile tabi herkesin bünyesi farklı. (genede kür sonrası kan testi verebilirsin ama pct gerekmez %99)

    Teşekkür ederim. Sarm kurumun 6. Haftadindayim kendim hatta 6. Hafta bitti nerdeyse ve libido da falan hiç bir sıkıntı yasamadım daha ama bırakınca sıkıntı baslar diyorlar. Bakalım ne olacak eğer bunda bir sıkıntı olmazsa onda da çok bir etki yapmaz diye tahmin ediyorum. Teşekkürler

    heisenbergg, 4 saat önce yazdı:

    Anapolon ve ya Dianabol kullanabilirsin. Oxandrolone çok hafif bir steroiddir ama risksiz değil kesinlikle. Vücuduna alacağın hormona değmesi için ve PCT yapmak senin için bir sorun değilse Dianabol öneririm. Ama ilk kürde kesinlikle steroid önermem SARM's gibi daha kullanımı kolay ve riskleri daha az olan araştırma bileşikleri kullanmanı tavsiye ederim. Mk-2866 (Ostarine) ve ya RAD-140 (Testolone) kullanabilirsin.

    Hocam suan saten sarm kurundeyim rad 140 ve mk 677 

    kur berdeyse bitmek uzere 20 gun kaldi. 
    kurden sonra pct yapmayayim 1-2 ay dinleneyim sonra anavar kurune gireyim diyorum ama bilmiyorum ne yaomam gerektigini.


  4. ardas, 49 dakika önce yazdı:

    Dianabolde östrojen sıkıntı uzun kullanımda, karaciğeride anavara göre daha fazla yoruyor testosteronu da daha çok baskılıyor 20mg az anavar için 4-6 saat zaten etkisi gün içinde en azından 30mg alman lazım. piramit sistem 10-20-30 diye çıkarsın ilk 1 hafta 10mg antrenmandan önce içersin sonra 20-30 diye gidersin işte.

    Cok tesekkur ederim. Arkadasin dedigi gibi pct gerek var mi yoksa yok mu?


  5. xalxal, 3 saat önce yazdı:

    bir yerde 1 ay boyunca 30mg oxandrolone kullanımında pct gerekmediğini duymuştum 

    Testosterone’un 2 kati fiyati varmis ishwidjwdjs

    Hocalarım uzatmadan surda bi soru daha sorayım teşekkür ederim. Anavar kullanıp iyi etki alanlar varmış baktım biraz. 20mg anavar iyi mi sizce ve günlük mu haftalık mi bu kadar kullanılmalı? 100 tablet 10mg 45 pound burada ve eğer haftalık ise haftalık ne kadar kullansam pct ye gerek kalmaz veya eğer her turlu pct gerekliyse be kadar kullanım önerirsiniz?


  6. Alexturnedme, 48 dakika önce yazdı:

    Merhabalar bulk kürü için aslında mk677 ve rad 140 kombin yapacaktım ancak şuan mk yi temin edemeyebilirim. Eğer temin edemezsem sizce sadece rad 140 kullanmak mantıklı mı yoksa mk yi temin edene kadar bekleyip öyle mi başlıyım 

    Tek başına bilmiyorum ama ben Mk ve rad ile çok güzel sonuçlar aldım yanına mk ile tavsiye ederim ama çoğu kişi keşke only testo girseydin daha iyi olurdu dedi ama yinede sarm daha iyi küre göre diye düşünüyorum.


  7. SPECTRE, 11 dakika önce yazdı:

    Anlıyorumda bu kadar şey yapma kafayı çizersin yeni arkadaşlar edin herşey ilaç herşey spor değil tamam önemli ama böyle gece gündüz kafanda garip garip şeylerle yaşamak adamı yorar o yüzden vitesi at boşa öyle takıl. Git ps veya pc oyun oyna yeni yeni insanlar tanı oralarda futbol karşılaşmaları popüler gerçi sezon kapandı ama açılınca bol bol maçlara git. İlacıda sil kafandan onunla yaşama.

    Yapcam hocam en yakın zamanda. Komik gelebilir ama uzun zaman sonra ilk kez dün bi çocukla dışarı çıktım yeni tanıştık. Düzelcek herşey sosyalleşcez yakında:)))


  8. SPECTRE, 1 dakika önce yazdı:

    Dostum sen sabah spor gece vücut akşam ilaç bu şekilde mi gününü geçiyoroyorsun her gün garip garip konular :) 

    Sana öyle geliyor gayet düzgün herşey git biraz sosyalleş sen arkadaşlarınla vakit geçir kafayı boşalt.

    Hocam inanın yurtdışındayım 1 arkadaşım yok. Tek eğlencem spor ve salonda olmadığım zaman kafayı yiyorum…

    uyan kahvaltı yap sonra ara oğum yemek spor gel yemek ye sonra bi daha yemek ye ve uyu ve yine tekrar.

    • Tamam 1

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×