Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ENFAL

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

ENFAL kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba değerli hocalar ve arkadaşlarım, 7 hafta + 2 gün Rad140 Sarms Kullandım ve Amerikan marka orjinal chemyo olmasına rağmen pump ve hafif güç artışı dışında bir etki almadım. Buna rağmen öncesi ve sonrası Kan değerlerim ektedir. Sizce Pct yapmalı mıyım veya herhangi bir öneriniz var mı? Düzensiz aralıklar ile Nac600 kullandım.
  2. Teşekür ederim, Redditteki yorumların fake reklam olma ihtimalide var, Yabancı laboratuvarlar redditte reklama çok önem veriyor. Dikkat ettiyseniz youtubede chemyo ile alakalı hiç before/after yok çoğu redditte. Sarms başlığı altındaki bütün reddit konularını gezdim yorumlarda Konuların reklam olduğu chemyonun abartıldığı yazılan yorumlar vardı, tabi bu yorumlar azınlıkta olduğu için önemsemedim ama şimdi doğru olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum. Belkide benim genetiğim kötüdür dozu arttırarak bi 8 hafta daha kullanmam gerekiyordur ama öyle olsaydı da karaciğerleri elime alırdım büyük ihtimal
  3. Bende çok övüldüğü için tercih ettim ama orjinalliğini sorgulayabilecek kod karekod vs. yoktu. Chemyonun sahtesi üretilmiyor diye biliyorum, çünkü yabancı forumlarda ve redditte hiç öyle birşeyle karşılaşmadım. çocukluğumdan beri hep spor yaptım ama fitnessta iki yıldan fazlayı geride bıraktım. Sarmsdan dolayı kütle artışı hissetmedim sadece kaslar birazcık sertleşti. Kendi kendime hiç iğne vurma deneyimim olmadığı için steroide bulaşmak istemedim ama bilseydim testo kullanırdım bunun yerine.
  4. Ama sarmı tek başına kullanan çok fazla kişi var, onlar nasıl etki alıyor? Birde benim lh ve fsh aynı kalırken testosteron neden düştü acaba. Bu arada Sarm kandan 24 saatte çıkıyor dedikleri için 24 saat sonra test verdim umarım doğru yapmışımdır.
  5. Hocam klomen testosteronun eski haline gelmesi için mi, yoksa lh fsh içinmi. Alkol vs kullanmadım hocam, Fazla su tüketemedim belki ondan olabilir, nac kullanmaya devam etsem düzelir mi? Oral steroidler karaciğere çok zararlı dedikleri için kullanmadım, sarms ta bu kadar zarar verdiyse pek te fark yokmuş heralde, oral steroid mi kullansaydım sizce.
  6. Hocam chemyo normalde türkiyeye gönderim yapamıyor fakat amerikadan ürünü bizim yerimize alıp türkiyeye kargolayan siteler var ücret karşılığında. o siteler vasıtasıyla aldım. Onlar ilacın içini boşaltıp başka birşey doldurmadılarsa büyük ihtimal orjinaldir çünkü chemyonun sahtesi yok diye biliyorum. Sizce pct yapmalımıyım, elimde bir kutu klomen bir kutuda tamoxifen var. yoksa boşa harcamayayım mı onları.
  7. Değerli hocalar ve arkadaşlarım, Sarms kullanmaya karar verdiğim için kullanmadan önce kan tahlili yaptırayım dedim. Sonuçlar bu şekilde çıktı prolaktin vs. yüksek görünüyor. Yapmam gereken bir şey var mı bu kan tahliline göre, Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. (Burayı isteyen okusun derdimi anlattım) Total Testo Serbest Testo lh fsh estradiol prolaktin alt ast Sadece bu değerleri istemek için gittiğim dahiliye doktoru direk nedenini sordu spor için dedim, ben spor için bu testleri yapmam listedeki alt, ast ve kendi testlerimi yaptırırım dedi. Israr edince Diğerleri için Ürolojiye git dedi. Bu sonuçlardan 1 Hafta sonra falan ürolojiye gittim doktor istediğim sadece Testo,lh,fsh,estradiol,prolaktin olmasına rağmen direk yapmam dedi. Yandaki doktora git dedi, arkasından hayırlı dualar edip yandaki doktora sıra aldım o doktor kem küm bir şekilde kabul etti. Ben her tahil için gitmek istediğimde bunlarla uğraşmak istemiyorum. Başka bir alternatif var mı devlet hastanesi dışında?
  8. Tamam hocam çok teşekür ediyorum. Sadece 1 hap değil mi? günde 1 değil.
  9. Önermediğinize göre demek ki zararlı, Peki 1 tablet yerine o tableti yarıya yada çeyreğe bölüp kullansam, prolaktinin getirdiği zararı götürüp dostinexte düşük doz olduğu için getirdiği zarar az olsa kar zarar bakımından nasıl olur, öyle yapayım mı? yada hiç mi kullanma dersiniz. Umarım sarm kullanınca prolaktin dahada yükselmez.
  10. Almayayım mı? bir problem oluşturur mu bu seviyeler. Evet özel labaratuvara sordum 3960 tl dedi, çok pahalı. Fiziğim iyi değil Testten 2 gece önce rüyalanma oldu, tahlil gününü değiştiremediğim için belirli gününde gittim. Etkiler mi sizce, etkilerse hangi değerleri etkiler? Evet, nedense test isteyince küfür etmiş gibi davranıyorlar. Özel labaratuvara sordum 3960tl dediler pahalı geldi öğrenci olduğum için. O zaman ben birde özel hastaneye gidip fiyat öğreneyim.
  11. Aracı site için söyledim de silinmiş, Site eğer sandığım siteyse çok şikayet vardı ben o yüzden kullanmamıştım siteyi. Sarmsların çok iyi, yurt dışında en çok kullanılan ve en güvenli markalardan biri. kendi sitesinden aldığına göre de orjinaldir. En doğru seçimi yapmışsın
  12. Hayırlı olsun. İnternette haklarında çok şikayet duymuştum, ne kadar sürede geldi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×