Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Jeshi

Üye
  • İçerik sayısı

    41
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

Jeshi Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  1. 1 ay boyunca her gün 1 tablet klomen 1 tablet tamoksifen mi kullanayım hocam
  2. Kür amacıyla yapmadım zaten uzun kür öncesi ilk defa gireceğim için 1 kutu testesteron bitirdim vücuduma baktım. Kürden önce kan tahlili verme şansım olmadığından prolaktinimin durumunu bilemiyorum. testesteronumun nerdeyse referansın en düşüğünde olmasının aldığım testesteronu bırakmamla bir alakası olabilir mi? yoksa vücut bu kadar mı üretiyor?
  3. Herkese Selamlar, Umarım iyisinizdir. 5 haftalık only testesteron kürünü yaklaşık 1 ay önce bitirdim. Bir süredir (yaklaşık 2-3 hafta) d3 ve balık yağı kullanıyorum. Onun dışında herhangi bir takviye veya vitamin almıyorum. Tahlil sonuçlarımı aşağıya ekliyorum. Önceki tahlilime göre kapanmış olan lh ve fsh kendiliğinden açılmış e2 düşmüş prolaktiminde ise bir farklılık yok. Şuan kullanmam gereken bir ilaç var mı? Prolaktin zamanla düşer mi? Başka bir takviye veya vitamin almalı mıyım? @Diver @otopsicikedi @ardas @Oathbreaker @rastlantisal Yardımlarını bekliyorum herkese çok teşekkürler.
  4. Anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için 🙏
  5. Normalde 500mg testo alıyodum 5. haftam bitti trt nin bana katacağı bir şey olur mu diye merak etmiştim ona göre daha düşük riskle devam etmeyi düşünüyodum en büyük kuşkumda kısırlık olayı yüzünden… ama madem döngü iki türlü de bozulacak trt ye gerek yok diye düşünüyorum 500 testo 200 primoyla devam etmeyi düşünüyorum
  6. Hocam demek istediğim şey şu mesela vücudun kendi ürettiği değer 300 iken benim bunu testesteron alarak 800 civarında yani max değerde tutarak aldığım yan etki riskiyle direkt only testo kürü yapıp 1500 testo ile gezmemdeki aldığım risk aynı mı?
  7. Bütün riskler aynıysa only testo kürü daha mantıklı geliyor neden trt yapılıyor o halde
  8. Normal testesteron küründeki gibi pct gerekir mi? yani değerler o kadar oynar mı? Doğal olarak referansın üstüne testesteron değeri olan bir arkadaşım var mesela onunda pct yapması gerekiyor mu?
  9. Değerim referansın ortasında değerlerimi dengelemek için çok fazla tablet ilac arimidex vs. almak istemiyorum TRT yaptığımda normal kürdeki gibi bir pct yapmayacağımı ve diğer değerlerim ona kıyasla daha normal olacağını düşünüyorum o yüzden bunu yapmayı düşündüm
  10. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? TRT yapıp testesteron değerimi referansın max değeride tutmak istiyorum bana ne gibi getirisi olur mu ? Pct gerektirir mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  11. Daha önce hiç ilaç almama rağmen testesteronun referanstan yüksek olması normal bir durum mu
  12. Selamlar, Daha önce hiç küre girmemiş bir tahlili paylaşıyorum, sadece testesteronla başlamayı düşünüyorum total testesteronun bu kadar yüksek olmasını neye bağlamalıyım ve diğer tahlillerde ilk küre girmemem için bir sorun veya dikkat etmem gereken bir şey var mı? Testesteronun haftalık kaç mg almam uygun olur? e2:30 yaş 22 boy 175 kilo 64 3 yıllık spor geçmişi (Baya yağsızım) @ardas @Oathbreaker @Diver
  13. Yüksek crp değerini nasıl yorumlamalıyım?

    Yok hocam sigara alkol hiç kullanmadım kullanmıyorum
  14. Yüksek crp değerini nasıl yorumlamalıyım?

    kür içindeyken kullanmadım keşke kullansaymışım diyorum şuan d3k2 ve balık yağı kullanıyorum. Doktor şuan neyden kaynaklandığını bulamadım o yüzden antibiyotik vermem uygun olmaz 10 gün sonra tekrardan test ver dedi. O süreye kadar kulladıklarıma ek olarak alfa lipoik asit ve dut kurusu alacağım umarım normale döner. Bu haldeyken yeni bir küre başlamak istemiyorum.
  15. Yüksek crp değerini nasıl yorumlamalıyım?

    Doktora tekrardan görüneceğim antibiyotik yazarsa iyi olacak kafama göre kullanmak istemiyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×