Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Adrian

Üye
  • İçerik sayısı

    67
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

21 Mükemmel

Adrian Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Hemşire
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Quantum marka steroid kullanan var mı?

    bende gördüm, fiyatları da pek uygun değil açıkcası kullananların yorumlarını merak ediyorum.
  2. Hangi markayı kullanmalıyım sp, htp, evogen, spectrum, vortex?

    SP ve Spectrum tercih edebilirsin ikiside güzel marka.
  3. Noxy vs sp labs hangisini tercih etmeliyim?

    SP Üretime devam ediyor balkan bıraktı.
  4. Asla ve Asla ne armidex, ne klomen ne de başka bir ilaç kullanma, döngünde hiç bir problem yok, eğer ki sertleşme de bir problem yaşamıyorsan testislerde ki atrofi 1-2 hafta içerisinde kendine gelecektir yapman gereken bitkisel takviyeler ile doğal döngüyü biraz güçlendirmek, E vitamini - D vitamini ve özellikle ÇİNKO ile çakşır otunu kullan.
  5. Definasyon için 750 mg testosterone enanthate mantıklımı?

    Yağ yakmak istiyorsan yapman gereken kalori açığı vermek, istersen 1 gram testo 1 gram trenbolon kullan hiç bir faydası olmayacaktır. 500 mg testo enanthate yanına 8 hafta oxandrolone ile (4 hafta devam 10 gün mola 4 hafta devam gibi) çok güzel yağ yakabilirsin bu süre zarfında 15 günde bir e2 seviyeni kontrol ettirip armidex ile e2 yi 20-50 seviyesi arasında tutmalısın.
  6. En iyi verim aldığınız steroid markası hangisiydi?

    Eski seri bio-line, black dragon - iran testo bunlar favorilerim.
  7. Iran testosteron enanthate önerisi alabilirmiyim?

    İranın sahtesi yok, o tür sitelerde çalışan tek ilaç iran oluyor zaten ama iran yerine elimizde yok diyip başka bir ilaçta gönderebilirler Loving hocanın yeni ilaçlarının fiyat listesini bilmiyorum ama loving hocayı tercih edersen aklında böyle en ufak bir soru işareti bile olmaz.
  8. Tren ve jinekomasti sorunu (geçmiyor)

    Dostinex çok kuvvetli bir ilaç normal de haftalık 300-400mg tren bile alsan 1 tablet dostinex 3 hafta yeterli oluyor buna rağmen geçmediyse sorun e2 den kaynaklı olabilir ve hala geçmiyorsa arkadaşların dediği gibi tamoxifen kullanman gerekebilir ikisine rağmen hala geçmiyorsa maalesef ki orada kronikleşmiş bir bezeye dönüşüm söz konusu oda ancak ameliyat ile geçer. En doğru yorum için özel bir hastaneye git sadece e2 ve prolaktine baktır tekrardan göz geçirelim.
  9. Winstrol'ün tablet formu nasıl kullanılmalı?

    Merhaba, dozaj tamamen kullanıcıya bağlı ama etkilerini sağlam hissetmek istiyorsan 40mg kullanabilirsin, half-life yani yarı ömrü 9 saat olduğu için 2 ye bölmen gerekir, 3-4 hafta sonrasında mide de yanma reflü yada iştah da azalma yaşarsan 2 hafta off verip tekrardan 8 haftaya tamamlayabilirsin. Genelde enjeksiyon olanı tavsiye edilir fakat inanılmaz enjeksiyon sonrası ağrı yapıyor, ağrıyı azaltmak için 1ml winstrol çekiyorsam 2ml serum fizyolojik çekip ilacı seyreltiyorum.
  10. Black dragon hk. - kullanan var mı?

    ürünler orijinal gözüküyor bende ki kutusu ile aynı.
  11. Black dragon hk. kullananlar yorum yapabilir mi?

    Merhaba, Black dragon tren-masteron-winstrol kombinini yapmıştım fakat o dönem tam randımanlı idman atamadığım için ilaçları heba etmiştim fakat şunu diyebilirim bir çok markanın trenini denemişimdir hayatımda ilkez ve sadece tren öksürüğü black dragonda yaşadım fiyatları genel manada tuzludur ama kalitelidir. birde fiyat aldığınız kişi meditech ve bodytech'de getiriyor mu acaba aynı kişiden mi alıyoruz ilaçları ?
  12. White tiger pharma hk. kullananlar var mı?

    bizde test verecez yine gelişmeleri buradan haberdar ederiz.
  13. White tiger pharma hk. kullananlar var mı?

    Bir arkadaşım şuan white thaiger kullanıyor, açıkcası ilaçları tam anlamı ile anlayamadık 6.cı haftamızın bitmesini bekliyoruz.
  14. Proviron ne zaman kullanılır?

    Bizlerde işe yarayan total değil kanda dolaşan serbest testosteron fakat testosteronun bir çoğu sghb ye bağlanıyor, proviron burada işe giriyor: proviron sghb ye çok güçlü bir şekilde bağlanır vücuda proviron girdiğin de testosteron serbest halde dolaşmaya başlar istenilende budur fakat şöyle bir durum var. vücut bu seferde shgb miktarını arttırıyor bu durumda proviron miktarını arttırmak zorunda kalınıyor fakat turinabol gibi shgb yi düşüren anaboliklerde var olay biraz karışık, güzel bir strateji ile kullanılması lazım o yüzden çoğu zaman yeni başlayanlara ben düşük doz 100-200mg arası masteron enanthate kullandırırım kür içinde, masteronda aynı işi görür.
  15. Iron pharma clenbuterol önerildi kullanmalı mıyım?

    iron-swiss-zphc medicene - optimum - yarışmacı seri tek bir yerden çıkıyor. çok güzel çalışan ilaçlarıda mevcut boşta mevcut.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×