Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mustfj

Üye
  • İçerik sayısı

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

mustfj Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Anladım hocam önerinizi dikkate alacağım. Zaten neskuik ve cicibebeden aldığım protein 20 gr bile etmiyor 😀
  2. hocam aldığım diğer yiyeceklerden gelen proteinleri saymadınız galiba 140 gr civarı oluyor toplamda zaten
  3. hocam günde 250 gram yiyorum bölüyorum o öğunde 100 gram, sabah ekmeğin yanında 4 adet tam yumurtada var
  4. hocam lansor, sonu prazol ile biten ilaclar ppi ailesi ilaçlar olduğu için uzun sureli kullanimda sinirim sistemi emilimi baya sıkıntıya sokuyor sen ilacı diyince aklıma geldi, acaba 1 aylık kullanımda sorun yaratır mı ya da sen bir sorun yaşadın mı ?
  5. hocam boy 1.83 bu diyet programları var onunla hesaplıyorum sorun olmuyor şöyle: sabah kahvaltısında 200 gram tost ekmeği idmanda sonra 450 gram pirinç(çiğ tartılmış) 100 gram tavuk 1 saat sonra kadar 150 gram cici bebe yatmadan 2 saat önce bitmesi şartıyla 180 gr neskuik 500 ml kadar da süt
  6. Arkadaşım için definasyon kürü önerisi rica ediyorum?

    Hocam definasyon ya da bulk ilaci diye bir şey genel olarak çok yoktur ha mesela trenbolon tek başına yağ yakar ama başlangıç için diyoruz, propionant ve enanthat arasında ki tek fark ester sureleri prop 2 gunde 1, enanthat haftada 1 ikisi de aynı işi görür, winstrol un sadece kürde işe yarama sebebi yağ yaktırdığından değil eklemlerde ki suyu attığından ötürü, enanthat ile başlasın kick start olarak su tutmayacak turinabol kullanabilir ilk 6 hafta
  7. Hocam ağırlıklı olarak pirinç, onun dışında sabah kahvaltısında beyaz ekmek alıyorum bende çok şişkinlik yapmıyor diye, akşamada neskuik ya da cicibebe ekliyorum biraz şekerli olarak 4 öğün falan yiyorum totalde
  8. hocam 3500 kalori bulk başlangıcıydı fakat emin ol 3500 kalori ile yarım saat idman atsam kütle koyamıyorum gram değişiklik olmuyor bundan 1 ay once 3500 kalori ile ilerledim fakat bir sonuc alamayınca insülik direncimin düşmesi adına 1 ay kadar off verdim. Ama şuan 5500 e çektim kilomda artış var ancak öyle uçuşta değil yine yavaş yavaş alıyorum. Off günlerde ise kaloriyi 3500 kalori civarında tutuyorum.
  9. Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız? Rad140 kullanıyorum, bulkdayım ancak bulk ı sürdüremiyorum, günlük %90 ı temiz şekilde 5500 kalori alıyorum fakat artık aç olsam dahi yediğim zaman öğürmeler oluyor yedikten sonra mide yanmaları ya da midem boş olsa bile tok hissediyorum bulkın daha 3. haftası bu hafta sizce nerede yanlış yapıyorum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
  10. Herkese merhabalar Bulkdayim, hafif duzeyde bir kürdeyim bu zamana kadar bulk yaptım fakat şuan gerçekten iştah konusunda sorun çekiyorum.Biraz internette araştırma yaptım depresyon için ve 50-60 yaş üstü iştahı kapalı olan kişilere önerildiğini gördüm konu ilaç hakkında bilgim yok bu ilaç protein sentezi kısaca kas kazanımına engel olur mu bulkda mirtazapine( remeron ) kullanılır mı ?
  11. Kürüme trenbolone dahil edeceğim nelere dikkat etmeliyim?

    hocam ilacın pek mevsimi olacağını sanmıyorum trenbolone güçlü anabolizan olması ile birlikte kendi başına güçlü bir yağ yakıcıdırda, trenbolon winstrol gibi ilaçlarda fazla su atımı normaldir eziyet olacağını sanmıyorum
  12. Prostat mıyım değil miyim nasıl anlayabilirim?

    hocam sadece fazla idrara çıkmak tek başına prostat belirtisi değil gibi hele ki ailede yoksa, az su içtiğiniz halde sürekli çıkmanız gecede böyle çok çıkıyorsanız sürekli bana şekersiz şeker hastalığını anımsattı biraz, vücudunuzun ADH salgısı az veya yetersiz olabilir.
  13. hocam konudan bağımsız ama rad140 etkisi tam olarak ne zaman hissettirdi.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×