Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

satakan04

Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

14 İyi

satakan04 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    YÖNETİCİ
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Teşekkür ederim hocam değerli bilgilendirmeleriniz için
  2. Evet hocam o çok tehlikeli bir konu , ama ben kendi adıma eşim hemşire olduğundan dolayı çok şanslıyım enjecte konusunda hiç problem yaşamadım bu süreçte
  3. hocam güzel giriş yaptınız Kısaca vitesi 5 den 3 e alıyoruz diyebilir miyiz ? Çok nankör bir şey bu iş ya. gelişmek için sağlığımızı bozuyoruz bir şeylerden feragat ediyoruz ama ilacı bırakınca hem sağlığımızdan hem kazandıklarımızdan oluyoruz...
  4. Hocalarım merhaba bir şey sormak istiyorum .. İnternetten biraz araştırma yaptım ve PCT sırasında kürden çıkınca kazanılan kas kaybının bir çoğu geri gidermiş vucutta ki testesteron azlığından. Peki bunu minumum seviyeye indirebilmem için ne yapmalıyım ? Antreman sistemim de bir değişiklik yapmalımıyım ? Şu an ağır kilolar ile çok yoğun bir antreman geçiriyorum vucudu iğne varmış gibi yormaktan ziyade daha hafif kilolarla az mı hasar vermeliyim gibi gibi .. Düzenli olarak antremanlarıma devam ediyorum aynı şekilde beslenmem çok daha iyi bir şekilde yağlanmayı önlemek için 200 gram pirinci geçmiyorum. Şu an güncel olarak boy 1.82 kilo 88 aşağıya iki yıllık değişimimim ve güncel formumu paylaşıyorum. Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum şimdiden hepinize teşekkürler
  5. Gerçekten güzel yorumlarınız ve beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim, uzun zamandır forma girip konuları okuyordum ama sizler ile tanışmak böyle bir konuda nasip oldu Şunu çok iyi anladım ki yıllarca streoidden ileri düzeyde zarar gören insanlar bilgisizlikten zarar görmüş gerçekten sizlerin bilgisi tamamen tecrübe ile edinilmiş bilgiler para ile satın almaya kalkmış olsak eminim bulamayız. Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum dediklerinizi harfiyen uygalayacağım. Sizler ile gerçek hayatta da görüşmek isterim hepinizin yeri bende çok ayrı olucak.
  6. Hocam yazmış olduğunuzdan yani tedavi ile düzelebilir dimi sperm kalitem ve sperm sayısı tedaviye açık yani ? Tamamen kapanmamış doğru mudur hocam ??
  7. Teşekkür ederim hocam , Raporları burada paylaşıyorum. sizden dört gözle cevap bekliyorum . Testten önce DUPLER Yaptırdım testislerde bir problem çıkmadı damarlar gayet açık varisküs gibi korkulan bir durum olmadığı tespit edildi. Sadece uzun zamandır dışarıdan testestesron aldığım için kendi testislerim hiç üretmemiş galiba raporlardan öyle anlaşılıyor dimi hocam ?
  8. Eczacı bir arkadaşım var eczanede çalışan klomen ve tamox unda o buldu . Bir arkadaşı vasıtasıyla buldum soğuk ecza ilacıymış geldiği zaman o da bakacak barkoduna orjinalliğine ben de burada paylaşacağım . Eğer ürün sahte çıkarsa overtitle alacağım , eğer ürün orijinal çıkarsa onu mu kullanayım hocam
  9. Hocam öncelikle değerli yorumunuz içi çok teşekkür ederim. Preglny buldum fakat aşağıda hocalarımda söylediği gibi piyasada çok sahte ürün mevcutmuş akşam elime ulaşacak fotoğrafları sizinle paylaşacağım, olmadı ovittrelle bulacağım. Dediğiniz gibi eczacı arkadaşımdan 3 kutu klomen 2 kutu tamox temin ettim hazır bekletiyorum evde 20 gün geçtikten sonra başlayacağım PCT ' ye
  10. Hocam akşam elime ulaşacak ilaçlar pregny ve proviron sizinle fotoğrafını paylaşacağım. Şimdi eczacı arkadaşlarıma klomen ve tamoksifen sorduruyorum.
  11. Hocam öncelikle değerli zamanınızı ayırıp bu değerli yorumunuzla beni aydınlattığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Enjecte olarak ovittrelle vuralım demişsiniz , ben pregly buldum muessil bir tanıdıktan onu bulamayabilirim diye mi ovittrelle önderdiniz ? En son enjectemi 25/03 tarihinde yaptım , 15/04 tarihinde demiş olduğunuz gibi başlıyorum . Peki başlamadan önce tekrardan kan testi yaptırıp sizler ile paylaşmama gerek var mı ? Yoksa pct başlayıp 50 gün sonra kan testi yaptırıp onu paylaşayım . Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim hocam Hocam öncelikle zamanınızı ayırıp değerli yorumunuzu benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Sizin gibi rastlantisal hocamda değerli yorumunu paylaşmış. Elimde pregly mevcut onu kuullanmayıp ovittrelle mi temin edeyim ? Söylemiş olduğunuz gibi 20 gün hiçbirşey yapmadan bekleyeceğim.
  12. O zaman 10 gün geçtikten sonra mı Pregly ve proviron kullanmaya başlayayım
  13. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, inşallah sizlerin sayesinde bu durumu atlatacağımı düşünüyorum. Değerli zamanınızı ayırdığınız için tekrardan teşekkür ederim
  14. Evet, panik yapma şu an uzun süredir vucuduna yapay testesteron aldığın için sperm testinin bu kadar düşük olması gayet normal diyor, oda doktor gibi pregly proviron önerdi ek olarak keçiboynuzu tarzı gibi şeyler ama bu işlerin çok daha iyi uzmanlara danışılması gerektiğini düşünüyorum. Eminim bu formda yaşanmışlıklar hiç bir kitapda yazmaz o yüzden değerli fikirlerinize danışmak istedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×