Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ygtkrdmn35

Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

-1 Fakir

ygtkrdmn35 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Kıbrıs
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Merhabalar, Kürümü sonlandırdım otrivelle ye başladım sitede gördüğüm gibi 7 parçaya böldüm yalnız kaza ile 2 parça bastım şimdi ne yapmalıyım yarını atlayayım mı yoksa gün aşırı yapıp çift doz mu alayım lütfen yardımcı olur musunuz ?
  2. Abiler merhaba, boldenon testesteron danabol trünabol anavar Kürümün 12. haftası ufak bir sürtüşmeden cezaevine girdim 1 ay sonra kefaret verip çıktım tutuksuz yargılanmak üstüne pct yapamadım kürüme: testesteron boldenon anavar trenbolone Olarak devam etmek istiyorum yaptırmam gereken testler var mı varsa neler söyler misiniz ?
  3. Ramazanda küre ara vermek - sorularım var?

    teşekkür ederim hocam peki su ana kadar kullandığım boldenon boşa mı gitmiş olucak 1 ay ara verdiğimde ?
  4. Ramazanda küre ara vermek - sorularım var?

    Hocam içerik için çok teşekkür ederim zaten görmüştüm. Ama sorum 1 ay sonra geri dönünce küre 0 dan mı başlamış olacağım yoksa 6. hafta diye sayabilecek miyim buydu?
  5. Ramazanda küre ara vermek - sorularım var?

    Abiler merhaba ramazanda oruç tutmak istiyorum boldenon 600 mg testo 600 mg danabol-trinabol-anavar kürümün 6. haftasında ramazanla karsı karsıya kaldım ve Allah aşkı fit görünme aşkından ağır bastı, kürümden 5. hafta sonu boldenon ve trinanolü cıkarıp 1 ay sadece testesteron devam etmeyi düsünüyorum zira bu ilaçlar sağlam beslenme gerektiren ilaçlar ve bosuna yüklemeye gerek duymuyorum bunun dışında 1 ay bu şekil devam edip 1 ay sonra devam etsem boldenona 0 dan mı başlamış olucam yoksa 6. hafta sayabilecek miyim yardımcı olabilir misiniz ?
  6. Abiler merhaba, Boldenon testo danabol kürümün 6. haftasındayım 2 hafta öncesine kadar 300 mg olan boldenon kürümü etki alamadığımı hissettiğim için hocamın tavsiyesi ile 600 e çıkardım hiçbir sorun yoktu perşembe günü iğnemi vurdum idmanımı attım ve preworkout aldım her şey mükemmeldi çıktım gittim dövme yaptırdım 3 saat kadar da o sürdü akşam eve geldim sabah erkenden dersim olduğu için uyuyamadım okula gittim her şey yine normaldi bu süreçte fazlasıyla kahve tükettim 10 bardak kadar neredeyse sonra randevu öncesi biraz uyuyup uyandım 3 saat kadar evi temizlemeye koyuldum derken bir an yorgunluk çöktü kalbime baktım dolu bir atış hissi yoktu sanki poşetmiş gibi içi boşmuş gibi hissettiriyordu bir sigara yaktım gidip arkadaşıma gösterdim kalbime bakarken kalbimin büyüdüğü yada damarlarımın yırtıldığı hissine kapıldım. Bir an başım döndü oturayım biraz geçsin dedim bayılmışım bilincimi kaybettim ev arkadaşım uyandırdı ambulans geldi kanıma ekg me baktılar gayet normal çıktı ama o aksam yürürken hızlandığımda kalbimde sıkışma hissediyordum ve yavaşlamak zorunda kalıyordum acaba bunun sebebi uykusuzluk mu kalbi yorduğum için normal bir durum mu ben bu sorunu 2 kere daha yasamıştım yıllar önce biri spor salonunda squat yaparken diğeri de kalbim sıkıştığı için hastaneye gittiğimde kan vermek içindi aklıma panik atak geliyor ama panik atakta bilinç kaybedilip barınılmaz kalp spazmı tehlikeli bir tık korkutuyor beni 27 sinde kardiyolog a randevum var kürü bitirmek istemiyorum... Acaba 27 sine kadar devam edip doktorun verdiği sonuçlara göre mi karar alsam? Yoksa hemen mi bıraksam? Çünkü şakası da olmaz bu ilaçlar damar sertliği yapıyor dediğim gibi ayak bileklerimde de morarma var kalbim yetişemiyor sanırım kan pompalamaya dozu azaltıp devam etme sansım var mı acaba 27 sine kadar bırakıp pct ye girmeyi cidden istemiyorum çok kararsızım lütfen yardımcı olun. @metinav @rastlantisal @Rdm @Bay-T
  7. Kürdeyken kan vererek hangi testleri yaptırmalıyım?

    Hocam ben sadece 200 mg testo giricektim aldığım yer sırtıma bakıp sen sagliklisin dedi ve vurulduk sonra baktım kilo verdikçe sarkma ilerliyor bulka geçtim (dozlar arttı ve boldenon eklendi)
  8. Abiler merhaba ben steroide başlarken pek bilgilendirilmedim hiçbir test yaptırmadan girdim şuan testoda 6. boldenonda 4. haftamdayım karaciğer böbrek vs baktırmam gereken testleri yaptırayım diyorum şuan hangi testleri yaptırmalıyım acaba bilgi alabilir miyim?
  9. Steroidin psikolojik etkileri

    Hocam içime sinmemesi korkudan öyle bir rüya ki uyarı mıydı şeytan mı gösterdi yoksa bilinçaltı mı bilemedim.
  10. Steroidin psikolojik etkileri

    Merhabalar yaklaşık 6 haftadır testesteron ent 4 haftadır boldenon ve danabol kullanıyorum. Geçen hafta rüyamda steroidin bana zarar verdiğini iğne vurmamam gerektiğini görmüştüm dün ise vücuduma zarar verdiğini görüyordum korkuyorum korktuğum için psikolojik mi yaşıyorum bilmiyorum tek bilmek istediğim benim gibi bu tarz rüyalar gören oldu mu gördüklerinde bıraktılar mı yada devam edip herhangi bir zarar gördüler mi yada görmediler mi yani bilinçaltı mi yoksa Rabbim mi uyarıyor çok kararsızım biliyorum konu saçma ama kimle konuşacağımı da bilmiyorum.
  11. Aspirin ve steroid kullanimi

    Çok teşekkür ederim hocam
  12. Ayak bileklerinde morarma ne yapmalıyım?

    Hocam tüp 300 luk ilk aldığım ürün sahteymis şuan orijinalini buldum boy 181 kilo 88 yağ oranim 20 civarı bolde kullanma sebebim ben geçen sene 140 kiloydum kilo verdim deri sarkması yaşıyorum altı kasla doldurup görüntumu düzeltmek
  13. Aspirin ve steroid kullanimi

    Hocam merhabalar ben kürüme aspirin ile devam etmeyi düşünüyorum kanı sulandirir diye kurumde danabole-boldenon var sizin düşünceleriniz neler aspirin kürde risk teşkil eder mi ?
  14. Ayak bileklerinde morarma ne yapmalıyım?

    Çok teşekkür ederim bilgi için sanırım squat da damar patlattım
  15. Ayak bileklerinde morarma ne yapmalıyım?

    arginine 5000 mg kullanıyorum hocam günlük

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×