Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ulas00

Üye
  • İçerik sayısı

    70
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

18 İyi

ulas00 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Hatay
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Jinekomastiye çözüm var mı?

    Arkadaşlar merhaba kür sonrası şu an her şey yolunda ereksiyon vb problemleri yaşamıştım şu an hiçbir sıkıntım yok pct falan da yapmamıştım kısa süreli kullanım sonrası (büyük bir hata ama olan oldu). Göğüs ucumda bir şişlik var, jinekomasti çok az var fakat önceki halini bilmeyen biri anlayamaz çok az, fakat göğüs ucum sanki içinde onu dışarı doğru iten bir şey varmış gibi yumuşuyor ve o göğüs ucunda olması gerken çıkıntı yerini yumuşak bir dokuya bırakıyor. Bu durum beni rahatsız ediyor. Sanırım çok başlangıç seviyesinde jinekomastiyim. Bu durumu düzeltme şansım var mı sizce?
  2. Hocam üroloğa gittim bu düşünceyle senin fsh lh açık dedi açık olmasa doğal aralığa girmez dedi 55 gün içinde falan kendi kendine açılmış. Sakın bir şey kullanma dedi ben de o yüzden pct ilaçlarına bulaşmadım yoksa istiyordum ben de yapmayı. Aynı zamanda jinekomastiye de yatkınlığım var. Fakat sürece katkısı olacağına eminseniz klomen tamoxifen 3 hafta kullanabilirim. Maca kullanıyorum hocam kingsize alpha king kullanıyorum günde 4 tablet. Bir süre cialis kullanarak en azından o özgüveni geri kazanmalı mıyım diye düşünüyorum. Eğer tavsiye ederseniz klomen kullanabilirim ama test veremeyeceğim için ezbere olmuş olur sürece katkısına eminseniz kullanabilirim.
  3. Ben de psikolojinin büyük bir payı olduğunu düşünüyorum. Haz toleransı mevzusu ilginç geldi kesinlikle deneyeceğim. İlişki olmayacaksa macun kullanmanın bana bir zararı olmaz mı
  4. @SPECTRE hocam sizin de yorumunuz benim için önemli, konu hakkında düşünceleriniz nedir
  5. Değerli hocalarım merhaba, Öncelikle size başımdan geçen süreci anlatmak istiyorum. Son vurumun 17 aralıkta yapıldığı only testo kürüne girdim 6 hafta sonra psikolojik olarak rahatsız olmaya başladım ve çevre baskısı dolayısıyla yarıda bıraktım. Testoya başlamadan önce veya testo sırasında testo kullandıktan sonra 3 hafta sonraki süreçte hiçbir sıkıntı yaşamadım 4. Haftada sertleşme problemi yaşamaya başladım. 55 gün sonra kan testi verdim doktor sadece tiroidlere ve total testoya baktı, tiroidler fsh7 normalde 2 ile 5 arası olması gerekiyormuş, t3 t4 normal çıktı. Total testo da 308 ng çıktı. Son vurumun üstünden 3 ay geçti hala mastürbasyon yaparken sertleşme problemleri yaşıyorum. İlk başlarda sıkıntı olsa da cinsel içerikli video izlediğimde yüzde yüz ereksiyon sağlayabiliyordum artık o da kesildi. Boşalırken bile sertleşemiyorum. Sol testisim de normalde olması gerekenden daha aşağıda sanki aşağı sarkmış gibi duruyor. Bu süreçte daha sonra aile hekimine gittim senin testo normal tiroidlere bakacam başka bir şey yok deyip istediğim testleri vermedi. O testte de 7 olan fsh 5e falan düşmüştü onun dışında bir sıkıntı yoktu. Aktif olarak spor yapmaya devam ediyorum ve formum eskidinden daha iyi herhangi bir kütle kaybı falan yaşamadım gücüm kuvvetim yerinde neredeyse kürdeki kadar ağır girebiliyorum. Yağ oranım neredeyse hiç artmadı. Yakınlaşma olduğunda hiçbir sıkıntı yok. Ama iş mastürbasyona gelince sertleşemiyorum. Libido da tavan anlamadım ben bu işi. Yaşayan veya öğrencilerinde çevresinde böyle bir problem yaşayanınız var mı. Yaklaşık 2 aydır günde 1500 mg tribulus alıyorum. Serkan hocanın bitkisel takviyesini 20 gün falan kullandım. Şehir değiştirince yanımda taşıyamadım. Şu an çakşır suyu kullanıyorum 3. Gün falan. Enerjim falan yerinde ama mastürbasyon yapamıyorum yapsam bile boşalırken bile sertleşemiyorum. Sabah ereksiyonlarını neredeyse her sabah yaşıyorum ama bu son zamanlarda canımın sıkılmasından mı ne eskisi kadar sert olmasa da ereksiyonlar devam ediyor. Değerli vaktinizi okuyarak ayırdığınız için çok teşekkürler. Cevaplarınızı bekliyorum. @metinav @rastlantisal @otopsicikedi @Askabar
  6. Kral valla yaşamıyorum şu an sanki ya, her şey normal gibi yani sadece ereksiyon olma sürem eskisi kadar kısa değil. Gücüm kuvvetim yerinde çok şükür. Yarın sabah teste gidecem. Konuyu güncelleyeceğim cuma gününü daha detaylı açıklama yaparım. Açıkçası benim pek mantığıma yatmadı bazı durumlardan dolayı pct yapmadım. tahlile gittiğimde döngüm açılmıştı. Artık açık döngüye tekrar ilaç sokmak istemedim. Yarın vereceğim kan tahlilinde hala aynı sonuçlar çıkarsa tekrar bir küre girip arkasına sağlam ve uzun bir pct yapacağım. Ama umarım gerek kalmaz çünkü ilaçlardan komple uzağım artık…
  7. Çalışmayan tiroitler - nasıl çözüm bulabilirim bu soruna?

    Aynısı benim tsh da 7.5larda ama t3 t4 normal
  8. Bitkisel tedaviye başladım

    Bu gece rüyalandım, gün içi ereksiyonlar yaşamaya başladım kız arkadaşımlayken, tenim kötü kokmaya başladı sanırım çemen otundan kaynaklı, ama libido yüksek, perşembe günü kan tahlili vereceğim en son testo 300dü sonuçları çok merak ediyorum.
  9. Yaşarsın kanka sorun ben de 6. Haftada kestim son enjeksiyondan 20 30 gün sonra sorun yaşadım enjeksiyondan 2 ay sonra testo ölçtürdüm 300e çıkmış döngüm kendi kendine açılmış 2.5 ay falan geçti şu an çok büyük bir sıkıntı kalmadı ama beni bi 30 gün psikolojik olarak zorlayan ereksiyon problemi yaşadım. Sen de yaşayacaksın büyük ihtimalle 4 enjeksiyon yapmışsın ama ilaç kanında 6 hafta falan kalacak 6 hafta da kısa bir süre değil. Benim sana tavsiyem bi kan tahlili ver. Sonra hocalara sorarsın.
  10. Ege fitness naturalmi?

    Estetiklik göreceli bence meme uçları biraz fazla büyük ama yine de bence de harika vücudu var
  11. Ege fitness naturalmi?

    Natural olduğu çok belli bence
  12. Kür bittikten sonraki, enjeksiyon yapılmayan süreçte jinekomasti olunur mu, kür esnasında oluşan bi yumuşak doku var, sanki kür bittikten sonra bu yapı büyüdü ve yerleşti. Normal bir durum mu?
  13. Bitkisel kürler - bölüm 1

    Ben 20 gr arı sütü 30gr polem koydum 20grlık vardı aktarda, bazı malzemeler yazandan fazla, kavanozuyla birlikte her şey içinde 375 tutmuştu. Harbiden bazı esnaflar…
  14. Bitkisel tedaviye başladım

    29 şubatta bir tahlil daha vereceğim total testom 7 şubatta 308ng bakalım 29unda kaç olacak kendime 3 ay süre verdim ama şehir dışına gitmeden tekrar bi gidişata bakmak için kan tahlili vereceğim.
  15. Bitkisel tedaviye başladım

    Bugün uzun zaman sonra ilk defa rastgele ereksiyon yaşadım hiç temas olmadan %100 olmasa da en ufak harekette operasyona hazır hale gelecek gibiydi. Bitkisel karışım ve kingsize alpha king sabah 2 akşam 2 toplam 2 servis kullanıyorum destek için. Toparlama bariz belli. Bitkisel karışımda 11. Gün kingsize ürününde 5. Gün. Bu kadar hızlı etki edeceğini beklemiyordum açıkçası. Sorun yaşayan arkadaşlara tavsiye ediyorum. Ben bu iki takviyeyi 3 ay kullanmayı düşünüyorum. 3 ayın sonunda eskisinden iyi olacaz herhalde 😂

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×