Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

RANCUVA

Üye
  • İçerik sayısı

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

RANCUVA Hakkında

  • Yaş 20
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 18-07-2003

Platform İstatistikleri

  • Yaş 20
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 20
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 20
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

192 profil görüntüleme
  1. Boldenon mu rimobolon mı?

    Hocam ben bu arkadaşlardan pek anlayamadım siz ne önerirsiniz bolde mi primobolon mu ve kaç mg ?
  2. Boldenon mu rimobolon mı?

    Ama dolu veya boş o şüphe o risk piskoloji bozuyor insanda rimo garanti ilaç
  3. Boldenon mu rimobolon mı?

    Rimo bana ne katar?
  4. Boldenon mu rimobolon mı?

    Merhabalar onyl sustanondayım (ilk kürüm) kütle olarak natural başarım cok büyüktü sustanonda katkı sağladı şimdi 1. Ay bitti yanına beni irileştirecek birşeyler eklemek istiyorum. Bolde mi rimobolon mı kafam karışık ve rimo içime siniyor eczane ürünü çünkü. 500 mg sustanon BOLDE & PRİMOBOLAN ? 👈 CEVAPLARININIZI BEKLİYORUM.
  5. Merhabalar ilk kürüm only sustanon yapıyorum, niye enantah değil diye sorarsanız malûm piyasa. Şimdi hocalarım susta bir yere kadar beslenme bir yere kadar getirdi beni şahsımca zaten 3 yıllık bir naturel geçmişim var güzel bi kütlem vardı. @crosfredy @rastlantisal @otopsicikedi @Emrahtkty @Semih Erarslan Amacım şuan irileşmek ama harbi irileşmek yanına ne eklemeliyim?
  6. Jinokomasti mi oldum?

    Ağrı var evet çok küçük birşey geliyor elime
  7. Jinokomasti mi oldum?

    Bugün 28.ci gün evet banada 500mg only sustanon ile bu kısa sürede olması mantıklı gelmiyor , inşallah tribe vs girmişimdir. başıma gelmez sanıyordum ama ufaktan bi ürkütmedi değil 😅
  8. Merhabalar, only sustanon yapıyorum. Sağ göğüs ucumda elime sanki birşey geliyor gibi ilk defa olduğu için emin olamadım randevu aldım ürolojiden ama daha 2 hafta var çevremde başka hastanede yok, sizce çoktan jinekomasti oldum mu yoksa başlangıcı mı, burda bir hocam tamoksifen önerdi 10mg günde 1 tane alıyordum şuan 3 e çıkardım yararı olur mu test vermeden işimi garantiye almak istiyorum genelde neyden dolayı olur nasıl bir yol izlemem lazım çok canımı sıkıyor bu durum
  9. Bu büyüme temiz kas kütlesi değil mi hocam, çünkü temiz besleniyorum elimden geldikçe, hiç definasyon yapmadım hayatımda, eğer yaparsam çok bi küçülme olur mu tarzında.
  10. Merhaba Amacım hacim eklemek dolgun ve dolu bir kütlem var. Bi kaç gündür 6000 Kalori alıyorum (temiz) Only sustanon kullanıyorum. İllaki bi anabolic lazım mı hacim için (Bolde, rimobolon vs) yoksa beslenme ile de temiz kütle ekleyebilir miyim.
  11. Sustanon kullanıyorum mg arttırmalı mıyım?

    Sağolun hocam garanti olsun işim teste göre hareket ederim daha sonra Çok doğru kanka bende öyle yapıyorum yorum için ayrıca teşekkür ederim 🖤👑
  12. Sustanon kullanıyorum mg arttırmalı mıyım?

    Çok teşekkür ediyorum hocam sağolun randevu aldım tahlil için ayda 1 kere atarım buraya çok teşekkür ederim. peki 250 mg sustanon ile kürü bitirsem güvenilir bir Enanthet bulamıyorum piyasada
  13. Sustanon kullanıyorum mg arttırmalı mıyım?

    Peki hocam sizi takip ediyorum ve bilginize çok güveniyorum, ben bu kürü nasıl bitirmeliyim ve koruyucu vs ne kullanmalıyım ve kaç hafta bana kısa bir özet geçermisiniz Tahlil ve kür sonu pct için (tekrar test sonuçları ile konu açarım) Dediğiniz gibi 3 e böldüm e vitamini ile PAZARTESI ÇARŞAMBA VE CUMA SAYGILAR.
  14. Merhabalar 2,5 yıllık geçmişim var ilk kürüm ve 500 mg only sustanon yapıyorum detayına kadar araştırıp risk alıp kullanmaya başladım yaş 21 Sorum şu gelişimim ahım şahım olmadı zaten naturel sınıra yakın bir formum vardı 1. Ayım bitti sizce 750 mg çıkmalımıyım Beslenmem azdı iştah açıcı aldım anabolic yerine Beslenme ile hacim eklemek istiyorum, fakat yerimde saymakta istemiyorum Ürün orjinal eczane ürünü içim rahat bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
  15. Teşekkür ederim sağolun hocam 🖤👑

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×