Jump to content

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 02-05-2020 in İletiler

  1. 1 point
    @fireman0141 steroidden uzak dur şimdilik çünkü daha önün de uzun yıllar var senin ehliyetin araban yok yedek lastik alıyorsun öyle düşün ÖNCE 1-Sakatlamadan doğru form da ağırlık çalışmayı öğren 2-Beslenmeyi öğren ne yemen gerekiyor ne yememen gerekiyor 3-İyi kaliteli Uyu 4-Zamana bırak ve kaldır kıçını bu 3 maddeye kesinlikle yıllarca uy YILLARCA 5-Suplament kullan creatin ve kahve başka bir şey bence gereksiz yılların tecrübesi bu protein alamıyorsan KALİTELİ GÜVENİLİR YERDEN whey protein al. -Bu 5 madde haricin de hiçbir şeye inanma gereksiz süslü sözlere yok bilimsel araştırmalara reklamlara para tuzağı bunlar şuan param var Creaitin kahve haricin de bir şey kullanmıyorum istesem suplament mağazasını alırım ama almam gereksiz. -Steroid konusuna gelirsek steroid satıcıların %90'nın cenaze namazı kılınmaz yalancı dolanrıcı şeytanın aklına gelmicek şeyler yapıyorlar orjinal ürünü kendi kulllanıp boş şişenin içine başka şey koyup satan bile biliyorum hey yavrum hey neler gördü bu gözler %10luk sağlam satıcıya gelmek ŞANS İŞİ Şuan ki aklımla 19 Yaşıma dönsem bu 5 madde haricin de hiç bir şeye gerek duymam steroid kelimesini ağzıma almam kullanmam zamanın da psikolojimiz bozuktu cahildik ego yaptık KANDIRILDIK kullandık daha ilk kürü yaparken 5. kürümü planlıyordum kafam da o kadar bağımlılık yapıyor İLLA KULLANCAM DERSEN EN AZ 1 YIL ARAŞTIR ECZANE ÜRÜNÜ KULLAN !
  2. 1 point
    Kür sonu formum bu arkadaşlar 91 kg.Yağ oranı yüzde 15 falan tahmini.
  3. 1 point
    300 tl yetmez diyorlar yeter yettiği kadar sakın PARAM YOK YAPAMAM DEME Spor salonu 100tl evet gidiş geliş yol parası su derken 300tl biter ama yürüyerek gidebilceğin spor salonu varsa fiyatı ucuzsa kesinlikle git ben lisede spor salonuna giderken yol parası vermemek için abartısız 45dk yokuş çıkıyordum 2 dağ aşıyordum dönüşte yine yokuş çıkıyordum düz yol yoktu toprak çamur asfalt bile yok yorgun olduğum için 45dklık yolu 1.5 saatte yürüyordum suya para vermemek için evde 1.5litre su koyuyordum yol üstünde camiden dolduruyordum yetmiyordu çünkü spor salonu boşsa el yıkama yerinden bile dolduruyordum eğer spor salonu yoksa 2. el 60kgluk set işini görür bide katlanır sehpa max 750tl tutar bunlar oda en fazla şanslıysan 300tl bile bulursun ilk başta sehpaya gerek yok googleden yapacağın hareketleri öğrenirsin çok kolay. Beslenme tavuk taşlığı ciğeri lor peyniri çökelek çatlak yumurta (pazardan) bunlar hep ucuz mevsiminde balık ucuz 10tl 1 kasa hamsi aldığımı bilirim tam buzluğa depo yapılcak şey BENİM KİTABIM DA İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK VÜCUT GELİŞTİRME KONUSUN DA YEMİN EDERİM 100TL BÜTÇEM OLSUN AYLIK, YİNE KAS YAPAR YAĞ YAKARIM POŞET BULURUM BİR YERDEN İÇİNE TAŞ KOYARIM PET ŞİŞEYE SU DOLDURUP HEPSİNİ DAMBIL YAPARIM YİNE AĞIRLIK ÇALIŞIRIM BARFİKS ŞINAV BEDAVA DAR AÇIŞ GENİŞ AÇIŞ YAPARIM BELEDİYE PARKINA GİDERİM YÜRÜRÜM KOŞARIM YİNE DE BAŞARIRIM ZAMANIN DA ÇOK YAPTIM BUNLARI YİNE YAPARIM
  4. 1 point
    Genelde? Sentetik ilaçlarda? Tarihi geçmiş ketçabı bile çöpe atıyoruz be dostum
  5. 1 point
    Bende 18 yaşındayım testo bolde danabol clen kullandım şu an hala haftada 1 testo vuruyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×