Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BLACAXELOT

Pct için bilgilendirme

Önerilen İletiler

BLACAXELOT    40

Hocalarım tekrar merhaba kürümün sonunda pct alıcam 500 tl imiş gerek varmı daha önce bu küre giren eczacı biriyle tanıştım bana şöyle anlattı   en son esterden sonra pregnyl 1 adet vurucaksın vurduktan 5 gün sonra alabilirsen arimidex alamasan tamoksifen 10 kullan bitince bırak dedi doktoun dediğine görede 2 -3 adet pregnyl kullanmalıymışım . Eksik hata varsa düzeltin lütfen . @rastlantisal

Screenshot_20220913-223658_e-Nabz.thumb.jpg.bfbcf18ded40acc140f6a891fa41969b.jpg Screenshot_20220913-223716_e-Nabz.thumb.jpg.3962a821668edca8ddef96d8b996c461.jpg Screenshot_20220913-223650_e-Nabz.thumb.jpg.5efcee08a9f02a0f2a43a2e5cd743543.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eyzel2    70
BLACAXELOT, 53 dakika önce yazdı:

Hocalarım tekrar merhaba kürümün sonunda pct alıcam 500 tl imiş gerek varmı daha önce bu küre giren eczacı biriyle tanıştım bana şöyle anlattı   en son esterden sonra pregnyl 1 adet vurucaksın vurduktan 5 gün sonra alabilirsen arimidex alamasan tamoksifen 10 kullan bitince bırak dedi doktoun dediğine görede 2 -3 adet pregnyl kullanmalıymışım . Eksik hata varsa düzeltin lütfen . @rastlantisal

Preglin bulma olasılığın düşük , burda daha deneyimli abilerimiz vardır yardımcı olurlar ama bu testis küçülmesini düzeltip sistemi açmak için ovitrelle  kullandım ben 6500 iu oluyor 4 defa 3000 iu kullandım 2 gün arayla5 gün sonra  20 gün olacak şekilde 50 klomen 20 tamox  

armidex 5 e böldüm 5/1 her gün 20 gün boyunca yaptım eski usul sonuç alıyordum bu şekilde deneyerek doğrusunu buluyorsun bu sürecin ben böyle düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
BLACAXELOT, 53 dakika önce yazdı:

Şuan piyasada pregnly yoku onun yerine bulabilirsen chorimon yada ovitrelle alıcaksın ikiye bölüp 1 yada 2 gün aralıklarla ile kullanırsın , ama sadece bu yetmez bunlar ile birlikte tesislerin toparlanmasını hızlandırmak hcg den 1 hafta sonra Klomen kullanırsın en az 2 kutu,, klomen ile beraber Tamoksifen başlarsın,, tabi kan tahlili yaptırısan bu ilaçları ne kadar süre kullanıcağın daha belli olur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BLACAXELOT    40
mcanmeco, 27 dakika önce yazdı:

Şuan piyasada pregnly yoku onun yerine bulabilirsen chorimon yada ovitrelle alıcaksın ikiye bölüp 1 yada 2 gün aralıklarla ile kullanırsın , ama sadece bu yetmez bunlar ile birlikte tesislerin toparlanmasını hızlandırmak hcg den 1 hafta sonra Klomen kullanırsın en az 2 kutu,, klomen ile beraber Tamoksifen başlarsın,, tabi kan tahlili yaptırısan bu ilaçları ne kadar süre kullanıcağın daha belli olur

Pregnyl buldum ama fiyatı uçmuş tanesi 250 tl orijinal olduğunu hoca anladı bi kutuda 2 ampul var

tarihinde BLACAXELOT tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
BLACAXELOT, 15 dakika önce yazdı:

Pregnyl buldum ama fiyatı uçmuş tanesi 250 tl orijinal olduğunu hoca anladı bi kutuda 2 ampul var

1 toz 1 sıvı oluyor zaten,, şuan üretimi yok  çok eskiden kalma 2,3 senelik ürünse  orijinal dır ama yeni ürünse pek güven olmaz şuan çok yunan malı olarak satılıyor bende buldum 180 TL ye ama güvenmiyorum,, şehirler arası kargo ile gönderim yapıyırlar,, soğuk zincir ilaç bunlar, belli bİr soğukluk derecesi ister , şuan pregnyl kullanmak güvenilir değil,,,, ovitrelle kolay bulur ve güvenilir,, yinede sen bilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BLACAXELOT    40
mcanmeco, 37 dakika önce yazdı:

1 toz 1 sıvı oluyor zaten,, şuan üretimi yok  çok eskiden kalma 2,3 senelik ürünse  orijinal dır ama yeni ürünse pek güven olmaz şuan çok yunan malı olarak satılıyor bende buldum 180 TL ye ama güvenmiyorum,, şehirler arası kargo ile gönderim yapıyırlar,, soğuk zincir ilaç bunlar, belli bİr soğukluk derecesi ister , şuan pregnyl kullanmak güvenilir değil,,,, ovitrelle kolay bulur ve güvenilir,, yinede sen bilirsin 

Dediğiniz ilaç işgördümü peki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
BLACAXELOT, 5 saat önce yazdı:

Dediğiniz ilaç işgördümü peki?

Ovitrelle iş gürüyor,  forumda da araştırın görüceksiniz herkes kullanıyor,,  zaten üst yorumlarda da belirtmişler ovitrelle önermiş Eyze2 hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BLACAXELOT    40
mcanmeco, 14.09.2022 - 05:46 yazdı:

Ovitrelle iş gürüyor,  forumda da araştırın görüceksiniz herkes kullanıyor,,  zaten üst yorumlarda da belirtmişler ovitrelle önermiş Eyze2 hocam 

Ozaman son vurumdan 20 gün sonra ovitrelle kullanıyorum 2 gün arayla bitince günde çekyrek arimidex tamoxsifen ve klomen testlete göre doğrumudur hocam prospektüste arimidexle tamoxsifen kullanılmaz diyor birde

tarihinde BLACAXELOT tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
BLACAXELOT, 1 saat önce yazdı:

Ozaman son vurumdan 20 gün sonra ovitrelle kullanıyorum 2 gün arayla bitince günde çekyrek arimidex tamoxsifen ve klomen testlete göre doğrumudur hocam prospektüste arimidexle tamoxsifen kullanılmaz diyor birde

Hocam arimidex kullanman için e2 değwriny yüksek olması lazım,, ama şöyle bir durum var ovitrelle tarzı ürünleri kullanınca östrojen çok artıyor bu yüzden garanti olsun diye ilk hafta 1-2 arimidex al sonraki hafta full tamoxifen ve klomen kullan ilk etapta ikişer tablet sonra 1 er tablet gibi devam edersin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
mcanmeco, 15 dakika önce yazdı:

Hocam arimidex kullanman için e2 değwriny yüksek olması lazım,, ama şöyle bir durum var ovitrelle tarzı ürünleri kullanınca östrojen çok artıyor bu yüzden garanti olsun diye ilk hafta 1-2 arimidex al sonraki hafta full tamoxifen ve klomen kullan ilk etapta ikişer tablet sonra 1 er tablet gibi devam edersin 

Bence değeri zaten çok iyi arimidex alırsa östrojen dibi görücektir zaten psikolojik olarak zor bir süreç iyice baltayabilir. Emin olmak isterse e2 den tahlil yaptırması çok daha mantıklı olacaktır. Kara düzen kullanmasını tavsiye etmem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lynx    160

Ya bu hcg olayini yurtdışı yarışmalarına katilan bi hocayla sohbet etme firsatim oldu bu is yurt disindsda var biliyosunuz amladigim kadariyla sohbetten adamlar hcg yuklemeye karsilar sebebi ise 10 12  16 20 haftalık kurlerde sistemi acmak icin klomenn ve tamiksifen kullaniyorlarmis hcg yuklemesini sadece 25 30 35 haftalik kurlerde tercih ediliyormus tabi ne kdar dogru bilemiyorum..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BLACAXELOT    40
Lynx, 9 saat önce yazdı:

Ya bu hcg olayini yurtdışı yarışmalarına katilan bi hocayla sohbet etme firsatim oldu bu is yurt disindsda var biliyosunuz amladigim kadariyla sohbetten adamlar hcg yuklemeye karsilar sebebi ise 10 12  16 20 haftalık kurlerde sistemi acmak icin klomenn ve tamiksifen kullaniyorlarmis hcg yuklemesini sadece 25 30 35 haftalik kurlerde tercih ediliyormus tabi ne kdar dogru bilemiyorum..

Anladığım kadarıyla biz de bu iş biraz abartılıyor galiba hocam e2 yüksek olmassa zaten jinekomasti riski yok dediğiniz gibi yapacağım kür içi tamoksifenmindevam etmeli arimidexmi değerlere göre denememe göre 2 günde çeyrek arimidex yarıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
BLACAXELOT, 6 saat önce yazdı:

Anladığım kadarıyla biz de bu iş biraz abartılıyor galiba hocam e2 yüksek olmassa zaten jinekomasti riski yok dediğiniz gibi yapacağım kür içi tamoksifenmindevam etmeli arimidexmi değerlere göre denememe göre 2 günde çeyrek arimidex yarıyor 

Dostum arimidex östrojeni düşürür ki sende zaten düşük/ tamoksifen östrojenin vücudundaki dokulara bağlanmasını engeller araç var garaj var ama önüne duba oluyo tamoksifen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
BLACAXELOT, 28 dakika önce yazdı:

Testlere göre tamoxifen kullanmama gerek yok östrojrn olmadan jinekomastide olmaz 

Dostum klomen kullandığında hipofizin uyarilmaya başlayacak değerlerin yükselecek testo yükseldiği için östrojeninde yükselicek östrojenide devre dışı bırakmak için tamoxifen kullanıcaksan. Sadece jinekomasti için e2 blokajları kullanılmıyor.

tarihinde otopsicikedi tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.