Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

RonnieS

Sustanon, Deca, Boldenon, Danabol Kürü

Önerilen İletiler

RonnieS    0

Öncelikle hepinize iyi forumlar. Yaklaşık 1,2 aylık araştırmaların, hocalarımla görüşmelerimin sonucunda şöyle bir küre girmeyi planladım,

 

1-16 Hafta 500 Sustanon

1-16 Hafta 400 Boldenon

1-10 Hafta 400 Deca

1-6 Hafta 40 Danabol

13-16 Hafta Winstrol (Dozajı o zaman belli olacak)

 

11. Haftamdaki gelişimimle vereceğim karar doğrultusunda 12-16 hafta anapolon da kullanabilirim. Öncelikle bu başlığı insanlar yararlansın diye açıyorum, siz de önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bütün ilaçları temin etmiş bulunmaktayım.

 

Beslenme programım ise şu şekilde,

 

Kahvaltı

 

5,6 çiğ yumurta sarısı ile beraber

100 gram yulaf

150,200 gram sütlü cicibebe

 

Spor Zamanı

 

Öncesi: 3 amino, 10 gr kreatin, 1 ölçek whey

Sonrası: 3 amino, 1 servis hardline pro gainer

 

Ara Öğün

 

100-150~ gram kuruyemiş

 

Öğle yemeği

 

250 gram göğüs

300~ gram pirinç pilavı

 

Ara öğün

 

50-100~ gram kuruyemiş

 

Akşam Yemeği

 

250 gram göğüs

200~ gram pirinç pilavı

Sulu sebze yemeği

 

Ara öğün

 

Yağı süzülmüş 100 gram tonbalığı

O güne bağlı 1,2 kaşık zeytinyağı

 

Günlük yeşil çay, supradyn all day, ocean plus balık hapı ve de milk thistle tüketimi de vardır.

 

Beslenme programımım kendime özel bir programdır. Kendimi bilerek tanıyarak yaptığım bir programdır. Ektomorf yapıya ve de haddinden bayağı bir hızlı metabolizmaya sahip olduğumdan dolayı programımda şeker (cicibebe) bulunmaktadır. Mezomorf bir yapıya sahip olan bir insanın kesinlikle cicibebe tüketmemesini öneririm.

 

Bu hafta vizelerim başladığından dolayı küre 10 gün kadar sonra başlayacağım nasipse. Gelişmelerden, zararlardan, yan etkilerden herkes bilgilensin diye bu başlığı açtım. Tekrardan hepinize iyi forumlar, beklemede kalın (:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


DeMoNhUnTeR    234

Selamlar,

 

Beslenme ve kür planınız gayet yeterli, anapolona gerek kalacağını sanmıyorum ayrıca bu kürün içindeyken fazlaca su tutumu ve güç artışı olacağından kreatin kullanmadan pctden sonra kreatin yükleme yapmanız kür sonundaki kilo kaybını engellemek açısından daha verimli olur.

 

+1 Kür içinde jinekomasti koruması için de genelde Arimidex öneriyoruz 2 günde yarım veya çeyrek tb.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

DemonHunter ile aynı görüşte değilim ben maalesef

Sustanon için 16 hafta uzun bir süre

Onun yerine Testosteron Enantat eklemeni öneririm.

Boldenon un 15. Hafta kesmeni öneririm

1-5 kick start için dianabol yada anapolon yapmanı son haftalar anapolon yada dianabol eklemeni önermem...

Deca ya gelince reseptör leri ilk haftalar da baskı altında tutmak yerine

4-11 hafta olarak yapmanı tavsiye ederim...

Beslenmeye gelince burada paylaştığın beslenme düzeni benim gözümde çok kötü ozellikle cici bebe ...

Bu söylediklerim benim düşüncem ister kulak verirsin ister vermez sin spor hayatında başarılar dilerim...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RonnieS    0

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu benim 2. kürüm. Jinekomasti için gerekli olan korumları ve yapacağım pctyi kür içinde testis durumum, göğüs durumuma göre yapacağım. Çünkü senelerdir çevremden gördüğüm üzere herkeste farklı reaksiyonlara sebep olan ilaçlardır bunlar. Ama tabiki decanın olumsuz etkileri hemen hemen herkeste görülen bir durumdur. Yabancı forumlarda yaptığım araştırmalar üzerine sustanonu tercih ettim,zarar konusunda hepinize hak veriyorum. Fakat deca gibi bir ilacın bulunduğu kürde zarar, yan etki muhakkak olacak bir şeydir. Bu ilaçlardan tam verimi alabilecek düzeyde ayarladım dozajlarını ve de haftalarını. Bir kardeşim ordan beslenmen çok kötü özellikle cicibebe demiş. Çok özür dileyerek ona sormak istiyorum, beni görmeden, benimle 1 ay geçirmeden benim beslenmem, fizyolojim, metabolizmam hakkında nasıl böyle yorum yapabiliyor merak ediyorum. Çoğu forumda karşılaştığım durumla burda da karşılaştım. Öncelikle bilmeniz gerekir ki insanı en iyi kendisi tanır. 100 gram cicibebenin içerisinde ortalama 20-25 gram şeker bulunur, şeker de dahil olmak üzere 70-75 gram carb bulunur. Sizi bilemem fakat ben ektomorf yapıya sahip bir insanım, 20-25 gram şeker 10-15 gram yağ bana gerekli olan şeylerdir ki bunu da cicibebe gibi tadı olan bir üründen alabilmek bana daha avantajlı olabilir. Büyümek için proteinden çok yağ ve de karbonhidrata ihtiyaç vardır. Bilirsiniz muhakkak. Sizden ricam burayı okuyan, yolun başında, az bilgiye sahip insanları kötü yönlendirmemeniz. Kişi kendinden bilir işi diyelim. Size cicibebe fayda sağlamazken benim kahvaltımın yarısından fazlasını oluşturur. Okuyan değerli arkadaşlarda genel kanının aksine kendileri deneme yanılma yaparak beslenme programlarını oluştursunlar. Buraya yazmayı unuttuğum meyveleri ve de öğünlrin yanında içtikleri içeceklere de dikkat etsinler. Ben Sadece kült olarak listeyi buraya yazdım. Yine de değerli yorumlarınız için teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RonnieS    0

Ektomorf bünyede kilo almak sıkıntı. Bundan daha büyük sıkıntı ise kiloyu koruyabilmek. İlk mesajımda da belirttiğim gibi burayı bir nevi günlük gibi kullanacağım. Küre başlayacak arkadaşlar için yaşanmışlık maksadıyla. İyi forumlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gezadam    1

Guzel plan benzer plan bende de var.

Sadece winstrol yok , sureler değisik ve sustanon yerine testo ent. seçtim.

Aslında sustanondan korktum bende ama araştırmalar yapmışsınız.Deneyin bakalım.Kür içi ve kür sonu guncellemeler yapıp durumlardan bizi de haberdar edin.

İyi büyümeler :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×