Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kartalfitness

Only testo 5. hafta tahlil

Önerilen İletiler

16 hafta planladığım haftalık 500mg iran e. testo kürümün 5.haftası içerisindeyim yanına başka anabolizan eklemeyi şuan düşünmüyorum kür içi mct önerilerinizi bekliyorum  yaş 27 boy 180 kilo 93.

E2 yüksek çıkmış göğüs ucuma zaten bastırınca hafiften batma oluyordu arimidex tamoksifen hangisini kullanmalıyım ve ne kadar süre kullanmalıyım ezbere kür içinde bir sey kullanmak istemedim  serbest testesteron 2 gün sonra çıkacak onuda ekleyeceğim öneriler için şimdiden teşekkürler.

@rastlantisalIMG_20220903_103803.thumb.jpg.ffada77b958720ee5e98c56149955948.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kupabeyi    85

İlaçlar çok güzel çalışmış elinize sağlık 

Kürden verim aldınız mı fiziksel açıdan ve yan etki testis atrofisi libido sıkıntısı bişey oldu mu ?

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kupabeyi, Şimdi yazdı:

İlaçlar çok güzel çalışmış elinize sağlık 

Kürden verim aldınız mı fiziksel açıdan ve yan etki testis atrofisi libido sıkıntısı bişey oldu mu ?

yok hocam bir yan etki ile karşılaşmadım bu hafta başına kadar sadece bacak ve diz bölgemde ufak sivilce çıktı ilaçtan kaynaklı mı onuda bilemiyorum açıkçası libido konusunda artış oldu atrofobi olmadı sürekli kontrol ediyorum baslamadan önceki haldeler ☺️

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.657

Merhabalar.

1 adet arimidex için 4 gün sonraki duruma bakalım. Göğüs ucu hassasiyeti devam ediyor mu diye. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 1 dakika önce yazdı:

Merhabalar.

1 adet arimidex için 4 gün sonraki duruma bakalım. Göğüs ucu hassasiyeti devam ediyor mu diye. 

hocam şöyle diyebilirim gün içinde hiç hisstemiyorum göğüs antrenmanında pump olunca ucuna basınca hissediyorum sadece 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.657
kartalfitness, 1 dakika önce yazdı:

hocam şöyle diyebilirim gün içinde hiç hisstemiyorum göğüs antrenmanında pump olunca ucuna basınca hissediyorum sadece 

Ben olsam hiç müdahale etmem anlattığın durum için. Cinsel istek ve ereksiyon kaybı yok. Doğru dürüst göğüs ucu hassasiyeti yok. 

Östrojen nihayetinde lazım. Ama jinekomasti olmamayı garantilemek için günde yarım tamoksifen içebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 3 dakika önce yazdı:

Ben olsam hiç müdahale etmem anlattığın durum için. Cinsel istek ve ereksiyon kaybı yok. Doğru dürüst göğüs ucu hassasiyeti yok. 

Östrojen nihayetinde lazım. Ama jinekomasti olmamayı garantilemek için günde yarım tamoksifen içebilirsin.

teşekkürler hocam son dediğinizi uygulayacağım ne kadar süre kullanmalıyım 2 hafta sonra e2 baktırabilirim gerek olursa vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.657
kartalfitness, 2 dakika önce yazdı:

teşekkürler hocam son dediğinizi uygulayacağım ne kadar süre kullanmalıyım 2 hafta sonra e2 baktırabilirim gerek olursa vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler 

Tamoksifen direk E2 düşürmese de dolaylı olarak düşürebiliyor. Teste kadar kullan. Test sonucuna bakalım. Prolaktin ve E2 testi yaptırsan yeter bize. 

Normalde bu E2 değerine müdahale derdim ama her insanda bu işler farklı yürüyor. Bizim ideal ölçümüz 50 lakin kimisinde 100 üstünde bile sorun çıkmıyor. sorun çıkmıyorken de bulk kürünün verimini artıracak bir değere dokunmamak taraftarıyım.

Ereksiyon, cinsel istek, ruh halinde düşme gibi şeyleri hissettiğin an 1 tane arimidex al ama.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

Tamoksifen direk E2 düşürmese de dolaylı olarak düşürebiliyor. Teste kadar kullan. Test sonucuna bakalım. Prolaktin ve E2 testi yaptırsan yeter bize. 

Normalde bu E2 değerine müdahale derdim ama her insanda bu işler farklı yürüyor. Bizim ideal ölçümüz 50 lakin kimisinde 100 üstünde bile sorun çıkmıyor. sorun çıkmıyorken de bulk kürünün verimini artıracak bir değere dokunmamak taraftarıyım.

Ereksiyon, cinsel istek, ruh halinde düşme gibi şeyleri hissettiğin an 1 tane arimidex al ama.

tamamdır hocam teşekkürler olumsuzluklar olursa arimidex alacağım vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaK2    53
kartalfitness, 4 saat önce yazdı:

16 hafta planladığım haftalık 500mg iran e. testo kürümün 5.haftası içerisindeyim yanına başka anabolizan eklemeyi şuan düşünmüyorum kür içi mct önerilerinizi bekliyorum  yaş 27 boy 180 kilo 93.

E2 yüksek çıkmış göğüs ucuma zaten bastırınca hafiften batma oluyordu arimidex tamoksifen hangisini kullanmalıyım ve ne kadar süre kullanmalıyım ezbere kür içinde bir sey kullanmak istemedim  serbest testesteron 2 gün sonra çıkacak onuda ekleyeceğim öneriler için şimdiden teşekkürler.

@rastlantisal

Hocam 5 haftada kaç kg aldın memnunmusun only testo gittiğine

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaK2, Bir saat önce yazdı:

Hocam 5 haftada kaç kg aldın memnunmusun only testo gittiğine

brom ne beklediğine bağlı tek başına mucizeler yaratmaz sana ben 5 yıl yaptıktan sonra bıraktım tekrar başladım spora süreci hızlandırmak adına kullandım ama gayet memnunum şuan. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaK2    53
kartalfitness, 14 dakika önce yazdı:

brom ne beklediğine bağlı tek başına mucizeler yaratmaz sana ben 5 yıl yaptıktan sonra bıraktım tekrar başladım spora süreci hızlandırmak adına kullandım ama gayet memnunum şuan. 

Hocam çok beklentim yokta su tutar mı only testo 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaK2, 7 dakika önce yazdı:

Hocam çok beklentim yokta su tutar mı only testo 

ben 84 kiloda falan basladim suan 93 um ama beslenme durumun nasıldır bilemiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swager    44

ben de only testonun 5. haftasını bitirdim 4 kilo aldım yaklaşık olarak belim 1-2cm kalınlaştı kollar 0.5cm büyüdü. ufak bir göğüs sakatlığı yaşadığım için ordan bilgi veremem ama sırt ve bacakta çalıştığım ağırlıklar %10-15 civarı arttı. Eskiden her idman öncesi kahve içerdim artık kahvesiz de gayet sağlam antremanlar çıkarıyorum.

İlk 3 hafta 250mg kullandım 2 haftadır 5 gün arayla enjeksiyon yapıyorum yani 350mg diyebiliriz. 250 kullanırken hiçbir yan etki hissetmedim 350ye geçtiğimde göğüs sırt ve yüzümde birkaç sivilce çıktı bu sebeple şimdilik 500e geçmeyi düşünmüyorum. Ergenlikten kalma ufak bir jineko sıkıntım var ileride ameliyat düşünüyorum bu sebeple göğüs batması vs hissetmeden anti aromataz kullanmayacam jineko biraz büyürse beni etkilemez diye düşünüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.