Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

drift_king

12 HAFTALIK DECA KÜRÜ VE TAHLİL SONUÇLARIM PCT İÇİN YARDIM :

Önerilen İletiler

drift_king    0

Tahlil sonuçlarımı aldım arkadaşlar total testo yarın sonuçlanıcak şimdi bilirkişilerden yardım bekliyorum bu tahlile göre nasıl yol izlemem lazım düşük olanlar LH FSH sadece kürün başında yaptırdığım sonuçlarla hiç yok denecek kadar az fark var diyebilirim LH FSH hariç tabi :)

http://hizliresim.com/1N8ENB

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

DeMoNhUnTeR    235

14 gün

10 mg tamoxifen

100 mg klomen kullanıp tekrar tahlil yaptırabilirsiniz. Çıkan sonuca göre de pctye devam edebilir veya sonlandırabilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
drift_king    0

elimde nolvadex var kullanmak gerekir mi bende hiç jino belirtisi olmadı. birde klomen testislerin fsh falan uyarmak amaçlı mı pregnyl kullansam olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    235

Nolvadex ve tamoxifen eşdeğerdir kullanılabilir 33 pg/ml e2 değerinde ben kullanırdım. Klomen ise pregyle göre çok daha az yan etkisi olan bir gonadotropik ovulasyon oluşturucu yine ben olsan bu ikisini kullanırdım. Herkes pregnyl kullanıyor diye sizin de kullanmanız gerekmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
drift_king    0

anladım çok teşekkür ederim :) benim kafama takılan lh fsh çok düşük daha önceki kür sonunda baya uzun süre libido düşüktü aynısının olmasından korkuyorum

birde proviron ve tribulus kullanmaya gerek var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    44

tahlil sonucuna göre neden pregnly kullanımı önerilmedi? pregnily kullanımı için tahlil sonuçlarının örneğin nasıl olması gerekirdi bilen var mı?

sanırım durumu çözdüm. önce klomen ve nolvadex kullanılır, fsh ve lh değerleri eğer düzelmezse son çare laydig hücreleri çok kolay bir şekilde harekete geçiren ve neredeyse testisleri eski çalışma haline geri getirecek olan pregnily kullanılır. tabiki pregnlyin yaratacağı fazla testo estrojene dönüşmesin diye de yanıdna nolvadex şart. sanırım prengly tabiri caizse son çare olmalı, çünkü hem çok etiki , hem vücudun buna alışmasını istemiyoruz fazla kullanmamalıyız( ileride gireceğimiz kürlerdeki pctler için) hem de pregnly riskli( fazlası leydig hücrelere zarar da verebilir.) ben pregnlyin kullanımını böyle anlamlandırdım kendi kafamda...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    235
tahlil sonucuna göre neden pregnly kullanımı önerilmedi? pregnily kullanımı için tahlil sonuçlarının örneğin nasıl olması gerekirdi bilen var mı?

LH/FSH 3 muı/ml değerinin altında ise ve klomen ile yükselmiyorsa pregynile başlanır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
drift_king    0

dün başladım 100 mg klomen 10 mg nolvadex 2 hafta sonra sonuçları paylaşırım tekrar bakalım nasıl olacak :) DeMoNhUnTeR teşekkür ederim sitede senden başka cevap veren olmadı sağol :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gezadam    1

drift_king Kür nasıl geçti merak ettim.Ne kadar hacim ve ölcü kazandın ? Paylaşırsan sevinirim.Ilaçların markası neydi ?

Bir de tahlil sonucların iyi gozukuyor.Kur de neler kullandın koruyucu olarak ?

Bende deca dusunuyorum yan etkilerden dolayı korkuyorum .Sanırım başlıcam...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
drift_king    0

doğru söylüyosun benimde aklıma sahte mı die geldi ama güç artışı falan baya hissettirdi birde yarılanma süresi 1 hafta falan diye biliyorum ben kürden 20 gün sonra teste girdim ben ondan olabilir belki bilmiyorum.

gezadam yazdı:
drift_king Kür nasıl geçti merak ettim.Ne kadar hacim ve ölcü kazandın ? Paylaşırsan sevinirim.Ilaçların markası neydi ?

Bir de tahlil sonucların iyi gozukuyor.Kur de neler kullandın koruyucu olarak ?

Bende deca dusunuyorum yan etkilerden dolayı korkuyorum .Sanırım başlıcam...

Kardeşim ben ilk 1 ay beslenmeme dikkat ettim hayatım düzenliydi ilk ay çok iyi ölçü aldım.

2. ay kız arkadaşımla ayrıldık iştahım kapandı stres oldu düzenim bozuldu falan kötü geçti hala ilk ay aldığım ölçüyü koruyorum ölçüleri söyleyeyim kafanda canlandır.

kol:39 dan 42 oldu

omuz:136 dan 140 oldu

göğüs: 113 ten 115 oldu ama benim en zor gelişen yerim göğüs şekil olarak acayip fark etti

bel:93 ten 95 oldu

boy: 1.87 kilo 92 den 99 a çıktı şuan kürün üzerinden 1 ay geçti 94 kiloyum ölçüler aynı

koruyucu olarak enginar suyu milk thistle b12 çinko mass gainer hem kilo almak için hemde içinde birsürü vitamin bimem ne var göbek yapmasın die az içiyorum ama

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gezadam    1

Çok iyi herşeye , güzel değişim gostermisssiniz.Gerçekten iyi değişim..

Uzuldum , dediğiniz gibi daha iyi olabilimiş , ama cok iyi anlıyorum sizi.Stres,üzüntü hem spor hem hayatın en büyük düşmanı.

Bazen total testo sonuçları gerçekçi çıkmıyor.Hatta şunu bile soyleyebilirim, total testo nun yuksek olması ılacın çalıştığı anlamına bile gelmiyor bazen.Hem bilimsel olarak bununla ilgili yazılar okudum, hem de birebir başıma geldi.

Aslında şeyi merak ettim , cabaser-arimidex-proviron tarzı bişeyler kullandınız mı kür içinde ? Bir de soylediğiniz gibi pctden sonra sonuçlarını da paylaşırsan seviniriz.Libido,form vs..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
drift_king    0
DeMoNhUnTeR yazdı:
14 gün

10 mg tamoxifen

100 mg klomen kullanıp tekrar tahlil yaptırabilirsiniz. Çıkan sonuca göre de pctye devam edebilir veya sonlandırabilirsiniz.

Arkadaşlar bütün sonuçlar normaldi LH FSH haricinde klomen kullandım demonhunter'a teşekkür ederim pregnyl kullanmaya gerek kalmadı sonuç ortada.

şimdi pct yi bitirirdim 1 ay sonra değerler ne durumda eskiye döner mı diye tekrar test yaptırmalı mıyım ?

adyZZO.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.