-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Npp ve testosteron cypionate
Oluşturan:
Vakitsiz, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: yigitcancamci
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İnstagramdan bir koç’dan kür desteği aldım.
Kür içeriği şu şekilde;
Testo Enanthat Dianabol Boldenon 15 hafta haftada iki kere olacak şekilde:
Pazartesi;1ml testo enanhtat , 1ml boldenon Her gün sabah öğle akşam dianabol tablet Sizce nasıl bir kür?
İlk kürüm olacak az çok korkularım var lütfen görüşlerinizi bekliyorum.
-
Yazan: altuh
Merhabalar...
Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü?
Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.
Alacağım takviyeler ve koruyucular:
Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?
Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
-
Yazan: Fuarkistan
18 yaşındayım yaklaşık 2-2.5 senedir antrenman yapıyorum. çok fazla bütçem yok bu sebeple vücudumun her anlamda gerek kas kütlesi gerek yan etki olarak nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden only testo kürünü yapmak istiyorum only testo 500 ya da 300 mast 500 test yapmak istiyorum ve bu kür boyunca pctye gerek var mı?
Varsa neler önerirsiniz hangi ilaçlar vs.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Vezuchiy
KÜR PLANLAMAM:
150 mg - NPP 300 mg - T. PROPIONATE 30 mg - OXANDROLONE Toplam 40 gün kullanacağım. Sizce kısa ester decanın dick problemi olur mu?
Pct süreçlerinde 3-4 gün içinde ereksiyon ve libidom iyi oluyor uzun kürlerden çıkınca 3. kürüm olacak vücudumda yüksek e2 iyi etkiler yapmıyor mod enerji ve su tutumu açısından ve tren acetat gibi ürünlerde de 150mg gibi dozlarda gittiğimde prolaktinim artış seyredebiliyor bana tavsiye eder misiniz bu kürü?
Cevap verenler için teşekkürler.
-
Yazan: Aragontak
2 sene düzenli spor sonrası hocamın 12 haftalık kür planlaması ve benimde bu konularda bilgim olmadığı için sizlerden bilgi ve fikir almak için konuyu açıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaşım 28 boyum 1.84 kilom 81kg KÜR PLANLAMAM:
ilk 6 hafta= pazartesi/persembe 1testo/1bolde sonraki 6 hafta= pazartesi/carsamba/cuma 1testo/1bolde son 4 hafta sabah öğle akşam ox/winstrol eklendi ilaç markası swiss pharma(ilaçların tam dolu olduğunu düşünmüyorum artık az çok işin içine girince anladım) şimdi bu kürde son haftaya giriyorum ve yeterli mi yoksa başka bi küre geçmeli mi yoksa durup dinlenmeli mi hiçbir fikrim yok hocaya güveni yitirdim form resimlerimi yüklüyorum fikrinizi bekliyorum.
GÜNCEL FORMUM:
-