Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Drake

Progesteron Inhibitörü (Deca kürüne girenler)

Önerilen İletiler

Drake    0

Merhaba arkadaşlar direkt olarak progesteron inhibitörü ilaç isimlerini paylaşıyorum. Deca kürlerine giren arkadaşların fazlasıyla işine yarayacağından eminim.

 

ilk başlarda düşük ilacı olarak piyasaya cıkmış olsada mide ilacı olarakta satılıyor düşük yapmak isteyen kadınlar bu mide ilacını kullandıkları için bir ara yasaklanmış ancak piyasada bulunabiliyor tabi pek kolay değil. Mide ilacı olarak piyasaya sürüldüğüne göre erkek kullanımı için bir sakınca teşkil etmiyor. Umarım bu bilgi işinize yarar.

 

Etken maddesi ; Mifepriston (RU 486) - Lilopristone (98734 ZK) piyasadaki isimleri "ARTHROTEC 50 mg 20 tablet" - "CYTOTEC 200 mcg 28 tablet"

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Drake    0
ayrıca cabaser piyasada bulabılırsınız

 

sanırım prolaktin ile progesteronu karıştırdın, cabaser prolaktini düşürür, progesterona etki etmez. Aromataz inhibitörleride , tamoksifende direk progesterona etki etmez.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dark_night    6

aynen dostum duzelttıgın ıcın desekkurler..

 

ben fakat bu karışık konuya bıraz kafamda kısa cozum getırmeye calışmıstım ..aşağıda konuya açıklık getiricem ..şimdi degerli bir bilgi vericem sanırım sağ üst köşeden bir teşekkür tıkı alırım :))

ŞİMDİ NEDİR PROGESTORONE OSTROJEN VE PROLACTİN İLİŞKİSİ?

 

bu bilgileri yabancı forumlardan ve bilimsel araştırmalardan edindim

 

şimdi deniliyor ki ; yuksek progesterone seviyesi meme ucundakı ostrojenın doku olusturmasını tetıkler ..(bu arada progesteron hangı ılacları uretır deca ,trenbolone) ..bu saydıgım 3 hormon bırbırıyle baglantılıdır..yanı insan hormonlarının bir harmonısı vardır her zaman... letrozole bilirsiniz en kuvvetli anti ostrojendir..ve bu kuvvetınden ötürü progesterone reseptorlerını baskıya alır..yanı dırek olarak bır progesterone kesici değildir ama ..progesteronu dolaylı yoldan artışını engeller ..bu yuzden tren ve deca kurlerınde antı ostrojen kullanan baba abiler kürlerıne letrozole eklerler progesteronla polemıge gırmemek ıcın ...

öte yandan yuksek progesterone ve ostorojen sevıyelerı prolactını artırır ve prolactının jınekomastı yapmasına sebep olur .. yanı aslında progesterone prolactının ve ostrojenın jınekomastı yapmasına sebep olan fırlama bır hormondur... kadın vucudunda olay soyle gerceklesır hamılelık donemınde yuksek progesterone sevıyelerı olusur .. fakat artık cocuk dogurma ve dogurmadan sonrakı sureclerde artık progesterone prolactıne yürü be kocum artık iş senın süt yapcaksın der .. bu yuzdendır progesteron olan vucudta yakın bır zamanda prolaktin artısıda beklenır ..

 

yanı jıenkomastı onlemek ıcın antı ostrojen ve prolactın onleyıcı yeterlı ve mantıklı gozukuyor fakat .. progesteronu onlıycek ılaclarıda gun ısıgına cıkardıgın ıcın tesekkur ederım benım kullandıgım cumle bıraz yanlıs oldu ..duzeltıgın ıcınde tesekkurler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×