Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

powerlifter34

ELİMDEKİ İLAÇLARLA EN VERİMLİ KÜR İÇİN YARIDIM

Önerilen İletiler

Elimde 50 ampul testo enantat , 30 ampul boldenon, 20 ampul deca, 20 ampul winstol, 2 kutu danabol var.PCT ve kür içi koruyucuları bile temin ettim şimdiden (2 kutu cabaser, 2 kutu arimidex, milk thistle, 10.000 ui prengly 14 kutu proviron).16 hatalık bir kür yapmak istiyorum. boldenon ve decayı kombine yapıp kürde hem büyüyüp hemde kurumak istiyorum. En verimli olarak nasıl kullanabilirim. Aklımdaki kür aşağıdaki gibidir. Boldenonu decayla kullanırken düsük , deca bittikten sonra yüksek dozda kullanmak istiyorum. 1-16 hafta boyunca vücuduma haftada 3 ml anabolik 3 ml androjen girecek şekilde hesapladım. Bu ürünlerle sizin tavsiye edeceğiniz kür nedir.

 

1-4 hafta 30 mg danabol (Balkan)

1-16 hafta 750 mg testo (GEP)

1-10 hafta 400 mg deca (GEP)

1-10 hafta 200 mg boldenon 10-16 hafta 600 mg boldenon (GEP)

12-16 hafta 150 mg ampul winstrol (GEP)

 

Boy: 185

Kilo: 107

Yağ oranı: %15

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


corey    40

Bence asıl soru bunun pctsi nasıl olacak? en son ne zaman kürden çıktınız hocam. bu soruyu neden soruyorum çünkü 185 boy ve 107 kilo ve yağ oranınız %15.. siz bir çeşit Hulk ya da türevi gibi bir şeysiniz zannımca. bu muazzam kütleyi nasıl korudunuz. muhakkak ki burada bir çok kişiden bilgili ve tecrübelisiniz, konuyu da güncel tutmak adına ben başlığınıza entry girmek istedim ve bilgi edinmek adına da bu kürünüzün pct sini de nasıl yapmayı düşündüğünüzü merak ediyorum. çünkü takdir edersiniz ki kürünüzde deca var. kürden çıkar çıkmaz nasıl bir pct yaparak aldıklarınızı elinizde tutmayı düşünürdünüz? pregnly kür bitiminden hemen sonra mı? yoksa enantatın yarılanma süresinden sonraki gün mü düşünüyorsunuz? ayrıca deca gibi atarlı bir anabolizanın olduğu kürde neden nolvadex ve clomid yok? bilgi edinmek için soruyorum hocam. saygılar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

4 yıldır bu sporu dolu dolu yaptım hergün araştırdım hala daha araştırırım. Şuan antrenörlük yapıorum ve bu zamana kadar sadece 12 hafta testo enantat kullandım, hiç bir yararını görmedim diyebilirim. Onun dışında vücuduma hiçbir steroid girmedi bu güne kadar. Antrenman ve beslenme konusunda oldukça birikimim olduğunu düşünüyorum. Ama steroidlere bu zamana kadar merak salmadım gerek duymadım. Artık sıkmaya başladı son 1 yıldır istediğim verimi alamadım. 4 yıldır hacme yönelik ağır antrenmanlar yapıyorum. 4 yıldır her yediğimi tartarak yiyorum. şuan günde min. 300 gr protein alıyorum. Bu işle kafayı bozdum. Gelelim anabolic olayına. 3-4 aydır araştırıp bilgi edinmeye çalısıyorum fakat gördümki tr sayfalarında çok az ve yüzelsey bilgiler var. 2 ay önce biten kürümde 12 hafta testo ve boldenon girdim ama boldenon sahte çıktı bunu son kutuda anladım. 12 hafta 500 mg testo kullandım. Ondanda kilom ve hacmm gereği pek verim alamadım. Açıkçası 500 testo sallamadı beni. Şimdi daha ağır ve sağlam ilaçlarla küre girmek istiyorum. İlaçları temin ettim. Nolvadex ve Clomende aldım yazmayı unutmusum. Şuan amacım 120 kiloya çıkıp yağ oranımı korumam. Yani 120 kg 15 yağ oranı hedefim var. Küre en doğru şekilde girmek istiyorum. Bu yüzden deneyimli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×