-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Eca mı daha etkili yoksa sr9009 mu?
Oluşturan:
ardakaya, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: AugCommand
Merhaba,
YAPMAYI PLANLADIĞIM KÜR:
Cardarine ve SR-9009 mix olan versiyonu kullanmaya karar verdim.
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Hangi markayı tavsiye edersiniz? Türkiye'deyim, yurtdışından getirilebiliyor mu? Max ne kadar süre kullanılabilir? Cevaplarınıza teşekkür ederim.
-
Yazan: owlimagine
Arkadaşlar tesadüf eseri iherb den ürün incelerken hepsiburada da bir satıcı denk geldi satıcı ismi söylemek serbest mi bilmiyorum ithal yabancı ürünler satıyor fiyatlar tabi 2 bin bandında hepsi.
ürün methyldrene ürün bsn no xplode ürün cloma pharma black spider Diye bi ürün içerikleri baya iyi dikkatimi çekti sizce bu ürünlerin çakma olma ihtimali var mı orijinalse bile ürünler iş yapar mı
2.fotodaki içerik baya iyi gibi gözüme çarptı bi yorum bekliyorum sizden ?
-
Yazan: makro1178
Merhabalar ;
Kilo verme sürecinde SR9009 ve GW501516 kullanıyorum.
SORULARIM:
Deneyimli arkadaşlar süreç hakkında bilgi paylaşabilir mi ? Bunların yanında önereceğiniz bir şey var mı ? Koruyucu vs gerekli midir ? Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: impulse101
merhaba arkadaşlar. eca kompleks ürün almayı düşünüyorum. bu ürünü kullanıp fayda gören var mı yoksa içinde klasik yerli sahte sulandırılmış ventolin mi var ?
-
Yazan: ktpx
Merhabalar, şuan definasyonda 9.haftamdayım hocamla konuşup fragment kullanımına başlayıp baslayamacağımızı sordum. Fragmentin gereksiz para olduğunu onun yerine EFEDRİN CAFFEINE ASPİRİNE bazlı bir ürün önerdi ürünün içeriğini paylaşacağım sizce hangi ürün daha mantıklı ve daha yan etkileri az deniyor.
-