Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ahmetyldz

Meme ucundan sıvı test

Önerilen İletiler

Ahmetyldz    18

Arkadaşlar merhaba. Meme ucundan sıvı geldiği için doktora gittin kan verdim sıvı da normal su rengi. Npp testo prop küründeyim kan verene kadar 7 kez enjeksiyon yaptım ve 1000mg npp 1000mg testo vurdum totalde. Kür içi anti birşey kullanmadım. Östrojene bakamadık hastane sınırlama getirmiş ama yüksek olduğunu düşünüyorum zaten küre girmeden bir gün önceki testte 55 civarlarındaydı düşürmedim.

Prolaktin  21.9

Total test 1500>

Sık izin alamıyorum ancak haftaya gidebilirim sonuçları göstermeye. Prolaktine bakarak sıvı olayını çözümleyebilir miyiz ilerlemesini istemiyorum durumun. Jineko yatkınlığım yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ahmetyldz    18

@rastlantisal hocam bu ürün testi için sizle konuşmuştuk test yap bakalım demiştik.

Konu kalabalığı olmaması açısından burdan yazıyım dedim aslında 1 hafta daha bekleyip test verecektim şuanki kürümün ürünleri çalışıp çalışmadığını görmek için ama bu sıvı olayı olunca 2. Hafta sonunda vermiş oldum. Ürünleri yurtdışından kuzenim getirdi etiketleri sökük gümrükte ne olduğu anlaşılmaması açısından daha önce duymadığım bir marka oturduğu bölgede kullanılan sevilen marka olduğunu söyledi flakon değiller ampuller. Küre girmeden bir gün önce kan verdim 

Östrojen 55

Prolaktin 15

Total testo 800 (küre girmeden 3 hafta trt testo gitmiştim prop)

Şuan östrojene bakamadık ama

Prolaktin 21.9

Total test 1500>

Tam kan hemogram da var 10.86 npp nin kan miktarını yoğunluğunu arttırdığını biliyodum o yüzden istedim bunuda. Önceki kürümde tren aceydi 4 hafta sonra npp geçtim.

Biraz uzun oldu okuyup vakit ayıran herkese çok teşekkür ediyorum...

tarihinde Ahmetyldz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Ahmetyldz, 1 saat önce yazdı:

@rastlantisal hocam bu ürün testi için sizle konuşmuştuk test yap bakalım demiştik.

Konu kalabalığı olmaması açısından burdan yazıyım dedim aslında 1 hafta daha bekleyip test verecektim şuanki kürümün ürünleri çalışıp çalışmadığını görmek için ama bu sıvı olayı olunca 2. Hafta sonunda vermiş oldum. Ürünleri yurtdışından kuzenim getirdi etiketleri sökük gümrükte ne olduğu anlaşılmaması açısından daha önce duymadığım bir marka oturduğu bölgede kullanılan sevilen marka olduğunu söyledi flakon değiller ampuller. Küre girmeden bir gün önce kan verdim 

Östrojen 55

Prolaktin 15

Prolaktin 21.9

Total test 1500>

Tam kan hemogram da var 10.86 npp nin kan miktarını yoğunluğunu arttırdığını biliyodum o yüzden istedim bunuda. Önceki kürümde tren aceydi 4 hafta sonra npp geçtim.

Prolaktin çok yükselmiş. Östrojen de zaten yüksekmiş normalde de. 1 tane cabaser 1 tane arimidex al. Sonra süreci gözlemleyelim. Tekrar aynı durum başladığında seslen bizlere. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18
rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

Prolaktin çok yükselmiş. Östrojen de zaten yüksekmiş normalde de. 1 tane cabaser 1 tane arimidex al. Sonra süreci gözlemleyelim. Tekrar aynı durum başladığında seslen bizlere. 

İlaçların çalışması hakkında görüşünüz nedir hocam kan için diğer değerler de mevcut ama gerekli değildir diye sadece tam kanı yazdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    219
Ahmetyldz, 2 saat önce yazdı:

Östrojen 55

Prolaktin 15

Prolaktin 21.9

Total test 1500>

Kendiliğinden mi geliyor yoksa sıkıncamı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18

Sıkınca dostum sert sıkınca yani sıkmadan geldi mi bilmiyorum ama sanmam öyle yoğun falan değil meme ucunun etrafında ufak ufak çıkıyo tek bi delikten değil yani sanki ucuna 5 6 tane delik açılmış gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
agfitness, 14 dakika önce yazdı:

Tek bir soru sormak istiyorum, jineko yatkımlığım yok yorumunu neye göre yaptın? Kriterleri nedir bunun senin için?

Östradiyol ve Prolaktin eş değerli hareket etmeyi severler. Göğüsten sıvı gelmesi erkek için hormonel bir durum sinyalidir. Batma ve yanma hisleri olmuyorsa tamam bende jineko yok gaza basmaya devam demek olmuyor. Aldığın oran zaten yüksek oran, memede sıkıntı olacağı yoksa bile olması için zorlamak demek. Endokrinoloji yardımı ve yönergesi olmadan kendi kendine denemeler vs yapmamanı nacizane öneririm.

Sağlıklı sporlar…

@Ahmetyldz,üstadımın @agfitnessin tavsiyesini kesinlikle yabana atma.

İlk kürümde antiaromataz hiç kullanmadım. Göğüs ucum deli gibi kaşınıyor ve acıyordu ama bir kez olsun sıvı gelmedi veya doku oluşmadı. Muhakkak doktora gitmen taraftarıyım bende.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18
agfitness, 21 dakika önce yazdı:

Tek bir soru sormak istiyorum, jineko yatkımlığım yok yorumunu neye göre yaptın? Kriterleri nedir bunun senin için?

Östradiyol ve Prolaktin eş değerli hareket etmeyi severler. Göğüsten sıvı gelmesi erkek için hormonel bir durum sinyalidir. Batma ve yanma hisleri olmuyorsa tamam bende jineko yok gaza basmaya devam demek olmuyor. Aldığın oran zaten yüksek oran, memede sıkıntı olacağı yoksa bile olması için zorlamak demek. Endokrinoloji yardımı ve yönergesi olmadan kendi kendine denemeler vs yapmamanı nacizane öneririm.

Sağlıklı sporlar…

Haklısınız hocam haftaya gidicem sonuçlar için zaten. Yatkınlığı yok konusunda da 3 senedir devam eden kür deneyimimde vücudumun verdiği tepkileri tanıdım sorun şu belli dedim teste gittim ve şuana kadar yanılmadım inşallah yanılmamaya devam ederim bunların arasında bu sıvı gelme olayı hiç yaşanmadı burda ne yapmam gerektiğini kestiremedim ha tabi bugüne kadar olmaması yatkınlığım yok manasına gelmiyo olabilir vücudumdaki izlenimlerime dayanarak bu yorumu yaptım. Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum aslında asıl merak ettiğim ve çekindiğim ilaçları çalışıp çalışmadığı durumu sizin fikriniz nedir bu konuda hocam

tarihinde Ahmetyldz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18
rastlantisal, 6 dakika önce yazdı:

@Ahmetyldz,üstadımın @agfitnessin tavsiyesini kesinlikle yabana atma.

İlk kürümde antiaromataz hiç kullanmadım. Göğüs ucum deli gibi kaşınıyor ve acıyordu ama bir kez olsun sıvı gelmedi veya doku oluşmadı. Muhakkak doktora gitmen taraftarıyım bende.

Kesinlikle hocam bu konuyu inşallah daha iyi öğrenip birdahaki yaşamam durumunda izleyeceğim yolu bilmek istiyorum tabiki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.