Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ahmetyldz

Deca ve uykusuzluk

Önerilen İletiler

Ahmetyldz    18

Selamlar arkadaşlar. Npp de 2. Enjeksiyondan itibaren uykusuzluk var rahatsız edici şekilde. Bunun decanın yan etkisi olabiliceğini düşünüp araştırınca gördüm uykusuzluk var yan etkilerinde decadan olduğunu düşünmüyodum ilk başta. Bunu çözüce yöntem nedir bitkisel çaylar vs beni pek uyutmazdı normalde de şuan ki fazla uykusuzluğu alabiliceğini pek zannetmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mickey    790

Genel olarak tüm anabolizanlar ve hatta sadece testo bile uykusuzluk nedenidir. Özellikle uzun süre bu sporu yapan herkes uykusuzluk çeker ve bu nedenle çoğu bodyci uyku supplementleri kullanır. Ben de son bir yıldır düzenli kullanıyorum.

Öncelikle ilaçlar çok daha etkili antrenman yapmanı sağlıyor. Daha çok kalori alıyorsun ve çok daha güçlüsün. Haliyle vücuda binen stres de normalden çok daha fazla. İşte bu stres gece uykuları kaçırıyor. Çok yorgunsun hatta çok uykun var ancak uyuyamıyorsun ya da biraz uyuyup tekrar uyanıyorsun.

Diğer bir konu da özellikle bulk döneminde uyku apnesinin artık bir bodyci klasiği olmasıdır. Uyku apnesi maalesef uyutmuyor hatta gün içinde yüksek tansiyon ve kalp çarpıntısına da neden oluyor. Bu yüzden cpap cihazı kullanıyorum ve bu sayede kaliteli bir uyku uyuyabiliyorum.

Vücut geliştirme sağlıklı bir spor değildir. Vücudun ve azmin tüm sınırlarını zorluyoruz, yan etkiler de kaçınılmaz oluyor.

Magnezyum ve pasiflora bu konuda en güzel yardımcılar. Bunları içeren hazır supplementler mevcut. Bazı bitki çayları da güzel iş görür. Eğer karbonhidratı diğer öğünlere dağıtabilirsen son öğünde karb almamaya çalış bu bile çok etkili olur uyku konusunda ve mutlaka yatmadan 2-3 saat önce son öğününü yemiş ve sindirmiş olman lazım. Biliyorum bulkta çok zor ben gece 2de kalkıp 8. öğünümü yiyordum bir zamanlar tabi bir taraftan feragat etmek gerekiyor. 

• Beğen 7
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.