-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kür sonu pct yapılmazsa ne olur? kısır kalır mıyım?
Oluşturan:
Loving, in Kitaplarda yazmayan bilgiler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Gainzzz
İyi günler herkese arkadaşlar
2 kez kür geçmişim oldu, ilkinde:
500 mg test enanthate 400 boldenone ikincisinde ise 2 aylık sürede:
200 tren a 300 prop 300 masteron İlk kürümde kür içinde 2 kez 1500 pregnyl enjekte ettim, sonrasında pct yapmadım. lakin kür sonu aşırı halsizlik, uykudan doyamama hali, libidoda ciddi bir düşüş oldu. ikinci kürümde 3 hafta sürdü, ama trenin bana verdiği inanılmaz kızgınlık, aşırı saldırganlık, çevremde herkesle kavga etmeme başlamam yüzünden kürü saldım. kür içinde 2 defa pregnyl enjekte etmiştim. sorum şu ki pct yapmamama rağmen hali hazırda kendimi çok ama çok az yorgun, ama libidoda inanılmaz artışlı hissediyorum. bana göre çok garip bi hal, sebebi ne ola bilir? @metinav @Askabar @otopsicikedi @rastlantisal
-
Yazan: Risetopower
Kürün detayları
1-16 Hafta : 1mg Testestoron Enantane 10-16 Hafta : Vinstrol son enjeksiyondan 11 gün sonra 5000 iu Choriomon Choriomon dan 10 gün sonra Günde 40 mg Nolvadeks 50 mg Klomen Nolvadeks e başladıktan 15 gün sonra PCT içindeki değerlerimi takip etmek adına kan tahlili yaptım.PCT sonunda bir tahlil daha yaptırıp konuya ekleyeceğim.Şu an libidom yerlerde sürünüyor.Antrenman performansım (Kaldırdığım ağırlıklar) %30 düştü.
PCT sürecinde kullandığım takviyeler
her gün sabah akşam 50 mg toplam 100 mg çinko her gün 1000 mg ester C 200mg Magnezyum sitrat (Haftada 3-4 defa)
Antrenman Programım
Haftada ortalama 4-5 Gün çift bölge antrenman (Hacim kazanmaya yönelik sert antranmanlar)
Her antrenman sonrası 15-20 dk kardiyo
Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
-