Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

urci

Uzun kür (yıl boyunca kür) yardım lütfen!

Önerilen İletiler

urci    11

Merhabalar bu konuda kimse yardımcı olmuyor lütfen yardım edin yıl boyunca kürde kalmak istiyorum (zararlarını biliyorum 3-4.yılım kürde ) ilaçtan aldığm etki çok düştü 6 aydır kürdeyim yaklaşık 6 aydır enanthate bolde küründeyim haftalık 500 testo 500 bolde kullanıyorum ama dediğim gibi etki baya düştü ama küre devam etmek istiyorum. Ne yapmam gerek ilaçları mı değiştirmem gerek yoksa 1 ay sadece düşük testo ve haftalık 500 pregnly alıp sonra pregnly i kesip testo boldeye devam mı ediyim lütfen yardımcı olun bir fikrim yok bu konuda

tarihinde urci tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mickey    790

Soru şeklinden uzun süre kürde kalabilecek bilgiye ve yeteneğe henüz sahip olmadığını çok rahat görebiliyorum. Bana kalırsa bir an evvel PCT yapıp vücudunu dinlendir ve bu forumu takip etmeye devam et. Daha çok bilgiye ihtiyacın var, tehlikeli bir yoldasın. Naçizane fikrim sakın yanlış anlama kardeşim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
urci    11
Mickey, 3 dakika önce yazdı:

Soru şeklinden uzun süre kürde kalabilecek bilgiye ve yeteneğe henüz sahip olmadığını çok rahat görebiliyorum. Bana kalırsa bir an evvel PCT yapıp vücudunu dinlendir ve bu forumu takip etmeye devam et. Daha çok bilgiye ihtiyacın var, tehlikeli bir yoldasın. Naçizane fikrim sakın yanlış anlama kardeşim.

Yok doğru diyorsunuz gerçekten takip ediyorum ama anlayamıyorum bazı şeyleri ve herkes ucu kapalı cevaplar veriyo şunu şöyle yapmalısın böyle yapmalısın diye anlatmıyo kimse herkes tek bi kelime yazıp kenara çekiliyo (yabancı forumlarda detaylı yazıyo adamlar yardımcı oluyolar) ingilizcem pek yeterli olmadığından çeviri yaparken yanlışlık yapıyorum . Mesela benim burda yanlışlarım varsa doğrusunu yazmanızı isterdim çünkü yıl boyunca kürde kalmak istiyorum yanlışlarımı gördüyseniz düzeltmenizi isterdim 6 ay boyunca kürde kalmışsın bu dozajlarda bunu kullanmışsın şimdi bunu yapıp sonra küre devam et gibi yardımcı olmanızı isterdim sizin yazdığınız bu şekilde cevabı herkes verebiliyor zaten :) sizde beni yanlış anlamayın lütfen. ben zaten yanlış yaptığımın farkındayım o yüzden bu konuyu açtım doğrusunu öğrenmek istiyorum ve yıl boyunca kürde kalmak istiyorum nerde yanlış yaptıysam bunu nasıl düzeltebilirim ve nasıl devam edebilirim bunun yolunu arıyorum sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Burak hocanın bu konuda ayrıntılı bir yazısı var forumun ana sayfasında bulabilirsin uzun kür diyerek aratırsan da karşına çıkar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.