Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Itsjustthesteroids

İlk Kür Problemlerim Sorularim

Önerilen İletiler

Merhaba Peptid Türkiye ailesi.

Ben "itsjustthesteroids" .

20 yaşindayim. 1.83 boyum var. 92 kiloyum.

%15 %16 yağ oranım var. Soguk kol 37 cm.

26 aydir fitnessla ilgileniyorum.

Yaklaşik 1 steroid konusunu arastiriyorum ve kendime ideal bir kür oluşturmayi istiyorum. Okudugum konustugum onlarca sporcu, okudugum yuzlerce makale kafamda belirli birşeylerin oluşmasini sağladi. Okudugum tüm forumlarda "ilk kür acil yardim" diyen çocuklarla da, steroid adamlarla da sohbetler ettim, bu konu uzerinde bilgiler edindim. Vücudumun gerekli altyapiya sahip oldugunu dusunuyorum artik. Steroid temin edeceğim kişi, küre başlayacagim zaman gideceğim spor salonu, enjeksiyonlarimi yapacak kişi. Her şey tamam. Bir septik olarak bütün işleri en ince ayrintisina kadar ayarladim. Fakat kafamda bir soru var.

İlk kürüm ne kürü olmali? Herkeste bir algi var "ilk kür definasyon kürü olmaz" , sizce bu ne denli doğru?

18 kg kas kütlem var, başlangic seviyesinde olan ilk bulk kürünü tamamlayan birçok kişi kürden çiktiğinda bu kütleye gelemiyor. Ben bulkla büyümeli miyim? Definasyonla parçalanlamli miyim?

Bulk Kürü yapacak olursam : 12 hafta 500 ml testosterone enanthat + 12 hafta 400 ml boldebon + ilk 6 hafta dianabol

Bulk kürü yaparsam asla ama asla bu kürün dişina çikmayacağim. 12 haftanin boldenondan tam verim almak icin yeterli olmadigini biliyorum. Ama daha fazla uzatamam. Üniversitem tatile girecek ve memlekete dönmem gerekecek.

Definasyon Kürü 1 : 300 ml testosterone propiniat + 400 boldenon + son 4 hafta tablet winstrol + clenbuterol

Definasyon Kürü 2 : 300 ml testosterone propiniat + 300 masteron + son 4 hafta kala tablet winstrol + clenbuterol

Definasyon Kürü 1 ve Definasyon Kürü 2 olarak yazdiğim kürleri minimum 8 maximum 12 hafta yapabilirim.

Şimdi biraz toparlayalim.

1.83 boy , 92 kg , %15 %16 yağ orani olan 20 yaşinda, 2 yildir sporla uğraşan bir gence ne önerirsiniz?

Sizce 12 haftalik " 500 enanthate + 400 bolde + dianabol " ile kas kütlesi mi kazanmaliyim?

Yoksa 8 - 10 - 12 haftalik Definasyon Kürü 1 ve Definasyon Kürü 2 isimli kür örneklerimle mevcut kas kütleme 1 2 kg kadar kas ekleyerek yağ yakimiyla defina hatli parcali bir vücüt mu elde etmeliyim?

Görüslerinizi yorumlarinizi bekliyorum. Şimdiden yardimlariniz icin tesekkur ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.310

Yoksa 8 - 10 - 12 haftalik Definasyon Kürü 1 ve Definasyon Kürü 2 isimli kür örneklerimle mevcut kas kütleme 1 2 kg kadar kas ekleyerek yağ yakimiyla defina hatli parcali bir vücüt mu elde etmeliyim?

Hoş geldiniz Gurbetçi misiniz ? :roll: Yazım tarzınız dan öyle algıladım sanki. Çok araştırdım her şeyi öğrendim demişsiniz ama her şeyi araştırıp öğrenseydiniz aşağıda ki soruları sormazdınız herhalde ? :crs Bu spor da öğrenilecek şeylerin sonu yok inanın bana 20 yılın üzerinde oldu hala yep yeni şeyler öğreniyorum. :sout 18 kg kas kütleniz var buna nasıl karar verdiniz mesela ölçüm değerlerinizi paylaşmanız mümkün mü bizimle ?

1,2 kg kas eklemek ten bahsediyoruz ayrıca yukarı da alıntı yaptığım yerde değil mi hocam ? Saf kas kütlesi değil mi ?

Bu dediklerimin hepsini doğru anladıysam size daha bi 4,5 ay kür yapmadan araştırmaya devam edin gidilecek bayağı yol var gibi hissetim ben yazılanlardan.

Bir kere tam olarak ne istediğiniz belli değil büyükmek ? define olmak ? zaten büyüksünüz ?! Daha da mı büyümek ?..

Sizi kırıp incittiysem özür dilerim ama çok karışık geldi bana yazdıklarınız daha ne istediğinizi ben anlayamadım siz yanlış ifade ettiniz demiyorum bakın.

Şu şekilde girseniz anlardım mesela;

Boy, kg, ölçüleriniz, yağ oranınız, spor deneyiminiz , hedefiniz , kür geçmişiniz, araştırmalar sonucu net karar verdiğiniz kürünüz, kürde düzeltilmesi eksik kalan yerlerin olup olmadığı konusunda ki şüpheleriniz ..

Şimdi biraz derleyecek olursak sizin anabolik steroid kürüne girmeniz deki ana maksat nedir ve aklınız daki bizi boş verin sizin aklınızdaki temel 1. kür nedir ?

Not: Mümkünse fiziki görsel (fotoğraf) larınızı 2,3 poz farklı açılardan ölçüleri net görebilmek adına paylaşırsanız daha köklü yorumlar gelecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yanitiniz icin tesekkur ediyorum.

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti'nde dogdum ve buyudum suan Türkiye Cumhuriyetinde bulunuyorum. Imla ve yazi kurallarina cok cok uymaya calistim ama hata yaptiysam ozur diliyorum herkesten.

Her seyi arastirdim ogrendim dediysem yanlis olur, bu konuda kendimi gelistirmek icin calisma sarf ettim dersem dogru olur.

Evet medicalde tartildigimda boy kilo ve yag orani kas kutlesi olcen makine oyle soyledi, 18 kg kasimin oldugunu vardir.

Yani kas kütlesi dedim %100 löp et biciminde demedim, 0 yag 0 su ile 2 kg kas kasit etmedim ben.

Yok kirilmadim incinmedim. Her yazdiginiz satir benim icin ayri onemli. Ben mesajinizi 10 defa okudum hala da her gun okuyup birseyler anlamaya calisacagim.

Benim ne istedigim belli, ama yukarida yazmadim demekki. Ben 1.83 boyum var, 85 90 kg form tutup gosterisli atletik define parcali bir vucut hayal ediyorum ve etmek istiyorum.

Bazi kisiler kas kutlen iyi, sen defination yap daha iyi olacaktir diyor. Bazilari ise once kas su yag bulkla herneyse büyü sonra definasyon yaparsin daha iyi olur diyor.

Görselimi paylasma oneriniz cok mantikli, ben atmak istiyorum. Bugun pazartesi aksami, Inşallah bir mani gelmezse sali günü oglen 14e kadar atacağim.

Yorumunuz icin tekrar tekrar tesekkur ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.310

Yavru vatana kıprısssss demek ki :crs CENK hocaya selamlar gerçi buraya gelmişsiniz artık meter'de oradan çıkma şimdi İstanbul'da. Evet fotoğraflar gelirse direk nasıl başlayacağın konusunda uzunca ve en detaylı şekli ile sana ne yapılması gerektiğini kendimce ifade etmeye çalışırım başka arkadaşlarda yazacaktır muhakkak.

87Bua2WRTrA

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    870

Merhaba aramıza hoş geldiniz vücudunuz güzel fakat çok daha güzel olabilir. Temeller atılmış boş bir vücut değil kesinlikle.

ARTILARINIZ

- Meraklı olup devamlı araştırmanız

- Başka fikirlere önem veriyor olmanız

- Kütle ve hacim değerleriniz boyuna göre iyi

- Vücudunuzda estetik anlamda bozukluk yok gelişime müsait

EKSİLERİNİZ

- Vücudunuzun yağ oranı yüksek o yüzden detay yok.

YAPMANIZ GEREKENLER

Bence BULK girin hocam çok daha yağlanacaksınız ama yapacak bir şey yok büyümeniz lazım öncelikle ha derseniz bu kütle bana yeter elbette definasyona girip ne var ne yok ortaya çıkarabilirsiniz ama bununla yetineceğinizi sanmıyorum. +100 olun 115 maks sonra çok sağlam definasyon kürü mart ayında başlayarak hazirana hazır olursunuz inanın muhteşem bir vücuda sahip olursunuz ben o şekilde kurguladım kafam da en azından her şey yolunda giderse.

ilaçlar

-------------

500mg deca - 500mg testo ent. - 250mg bolde

40mg - danabol (4 tablet)

3 günde 1 aromasin

vitaminler

-------------

milk thistle & artichoke

benexol

supradyn

omega3 - balık yağı 2 x 1000mg

suplementler

--------------------

6 tablet beef amino

4 olcek protein tozu

2 ölçek glutamin

1 ölçek creatine

Definasyon kürü olarak da

1-16 hafta 500 mg testosterone propionate

1-10 hafta 400 mg trenbolone acetate

1-10 hafta 300 mg masteron

10-16 hafta 200 mg winstrol

10-16 hafta 20 mg halotestin(günlük)

1-16 hafta clenbuterol

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yanitiniz icin cok cok tesekkur ediyorum oncelikle.

Hoşbuldum. Vucudum icin yaptiginiz yorum icin cok tesekkur ediyorum.

Artilarim oldugunu soylediginiz seyler icin sagolun. Eksilerim konusunda kesinlikle haklisiniz. Yag oranim dusmeden birsey demek zor.

Bulk yapmam gerektigi gorusundesiniz. Ben de katiliyorum artik. Gercekten definasyon icin once saglam bir kutle lazim. Dusundum oturup. Yari kas yari yag belli belirsiz amator baslangic seviyesi vucudum var. Definasyon cok anlamsiz olur. Define edecegim kasim yokki benim. Definasyon kuru yazinizin ekran fotografini aldim. Allah izin verirse bulktan sonra martin ilk haftasi uygulayacagim veya uygulamayi degerlendirecegim. Planimda tutacagim.

O zaman bulk yapmak konusunda anlastik. Süreyi uzatma imkanim yok ilk yazimda belirttim. 12 hafta yapabilirim.

Ben testosterone enanthate haftalik 500 ml konusunda katiliyorum. Ilk 4-6 hafta gunde 30 mg dianabol konusunda katiliyorum. Ama ben tek bir anabolik kullanmak istiyorum.

Deca yaglanma saglar, su tutar, 12 haftada 8 10 kg alirsin, yarisini atar, hormon dengesini karistirir, testis kucultur vs gibi soylenilenlerden dolayi hatta en onemlisi decanin "temiz buyume" mantigina aykiri yaptigi soylendigi icin deca kullanmak yanaşmiyorum.

Boldenon enanthatla birlesince uzun vadede harikalar yaratir soyleniyor.

Supplement tavsiyenizi 1e 1 uygulayacagim.

1 - 12 hafta - " 500 ml enanthat + 400 boldenon "

1 - 6 hafta - " 30 mg dianabol "

Kullanmak isterim. Sizce uygun mudur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kafamdaki tum soru isaretleri gitti. Donanimlarinizla bilgilerinizle beni aydinlattiniz. Tekrar tekrar tesekkur ediyorum. 3 Ekim Pazartesi yukarda belirttigim kür'e başliyorum. Küre başlarken yeni konu açip günlük haftalik tecrube deneyim yaşanti fotolarimila sizlere paylasim yapacagim. Bu sayede benden iyi bilen abilerimden tavsiye fikir gorus alacagim. Bu foruma uye olan ve olmadan forumu okuyan kisilere yardimda bulunmak isteyecegim. Herkese tesekkur ediyorum. 3 ekim pazartesi ilk enjeksiyonla küre başlayacagim. 1 veya 2 ekimde konumu acar günlük gibi tecrube yazilarimi yazarim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    870
Kafamdaki tum soru isaretleri gitti. Donanimlarinizla bilgilerinizle beni aydinlattiniz. Tekrar tekrar tesekkur ediyorum. 3 Ekim Pazartesi yukarda belirttigim kür'e başliyorum. Küre başlarken yeni konu açip günlük haftalik tecrube deneyim yaşanti fotolarimila sizlere paylasim yapacagim. Bu sayede benden iyi bilen abilerimden tavsiye fikir gorus alacagim. Bu foruma uye olan ve olmadan forumu okuyan kisilere yardimda bulunmak isteyecegim. Herkese tesekkur ediyorum. 3 ekim pazartesi ilk enjeksiyonla küre başlayacagim. 1 veya 2 ekimde konumu acar günlük gibi tecrube yazilarimi yazarim.

harika olur herkese faydalı olur böylece gelişimin bende takip ediyor olacağım. :kas

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.