Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

rastlantisal

3. kür: 10 ay

Önerilen İletiler

rastlantisal    5.360

Merhaba arkadaşlar. 

10 aylık uzun kürümü bitirip yenisi için kolları sıvazladım. Takip edenlerin bildiği üzere kürde 80kg, PCT döneminde 81kg oldum. Yani tam istediğim gibi doku kazanma kürü oldu. 

Şimdi ise sırada fark yaratacak planı uygulama geldi. 

2. uzun küründen edindiğim tecrübelerime göre benim için östrojen elzem ve olmazsa olmaz. Bu yüzden 10 aylık kürün 1 kısmında sustanon tercih ediyorum.

1. kısım: Pehlivan dönemi

Şubat'ın ilk haftasında başlayıp Mayıs'ın ilk haftasında bitecek. Bu kısım bulka yönelik olacak. Kullanılacak steroidler ise:

  • Sustanon 600mg / hafta. Haftada 3 enjeksiyon. 12 hafta.
  • Deca 300mg / hafta. Haftada 2 enjeksiyon. 8 hafta.

Açlık kan şekeri 75 altı olan biri olarak bu kısımda doğal insülini yükseltmeye yönelik aksiyonlarım olacak. Metin Av üstadın bu forumda insülinin önemini anlattığı çok detaylı makale var. Okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca yine tiroid hormonlarım nedeni ile hızlı olan metabolizmamı daha da hızlandırmamak için 10 aylık kür döneminde iyice uzaklaştığım sigara vb gibi metabolizma hızlandıran şeylerle bağımı komple keseceğim. ilk 8 hafta deca ile sonraki 4 hafta sadece testosteron olacak.

Hedef ise 90kg'a ulaşmak.

2. kısım: Dip form dönemi

Mayıs'ın ilk haftasında başlayıp Temmuz'un ilk haftasında bitecek. Anlayacağınız üzere bu kısımda olası en dip forma kadar ineceğim. Ki eksik gedik nedir görelim. Kullanılacak steroidler ise:

  • Testosteron Propinate 300mg / hafta. Haftada 3 enjeksiyon. 8 hafta.
  • Trenbolone Acetate 200mg / hafta. Haftada 3 enjeksiyon. 6 - 8 hafta (sonuca göre ayarlanacak).

Dip form dönemi beraberinde diyette getirecek hali ile. Diyetin sertliği ise yağ azalımına göre ayarlanacak.

3. Kısım: Koruma 

Dip form döneminde elde ettiğimiz görüntünün daha sulusunu yaz sonuna kadar korumayı hedefliyorum. Yine kilo durumuna göre beslenme ayarlaması yapacağım. Temmuz'un ilk haftası başlayıp Eylül'ün ilk haftasına kadar. Çünkü sustanon yağlı cilt yapıyor bende ve yazın hiç hoş olmuyor. Enhantate daha stabil. Kullanılacak Steroidler ise:

  • Testosteron Enhantate 500mg / hafta. Haftada 2 enjeksiyon.  8 hafta.

4. Kısım: Sevgili Bulk ve PCT dönemi hazırlığı

Eee artık havalar soğumaya başlamış olduğuna göre bulk devam etmeli. Bulku boşlamaya gelmez hemen küser :) Çılgınlar gibi yeme dönemine geri dönmüş oluyoruz. Eylül'ün ilk haftasında sustanona başlayıp Ekim'in ortasına kadar devam edeceğim. Ekim ortasından kasım ortasına kadar ise testosteron enhantate ile devam edeceğim. Niye? Çünkü PCT daha kolay. Kullanılacak anabolizanlar:

  • Sustanon 600mg / hafta. Haftada 3 enjeksiyon. 6 hafta
  • Testosterone Enhantate 500mg / hafta. Haftada 2 enjeksiyon. 4 - 6 hafta

 

Ve böylelikle bir uzun kürün daha sonuna gelmiş olacağım. Tüm bu uzun kürde hedeflediğim 5kg daha doku kazanarak 85kg'a demir atmak. 

MCT, PCT gibi işlerden bahsetmeme gerek yok diye düşünüyorum. Zaten alınacaklar ve yapılacaklar belli. 

Görüş ve önerilere her zaman açığım. 

Saygılarımla.

  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Testocu    141

Tren acetat düşük mg olmuş gibi bide susta ile enantate neden karıştırdın onu anlamadım 5 kg çok zor gibi müsabıklar bile senede gh ve peptit hariç 3 kg kas koyabiliyor diye biliyorum 

tarihinde Testocu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.360
Testocu, 9 saat önce yazdı:

Tren acetat düşük mg olmuş gibi bide susta ile enantate neden karıştırdın onu anlamadım 5 kg çok zor gibi müsabıklar bile senede gh ve peptit hariç 3 kg kas koyabiliyor diye biliyorum 

Merhabalar.

Düşük dozda başlayıp etki alamayana kadar yada istediğim etkiyi alamayana kadar doz artırmama kararı aldım. 200mg eğer etki etmezse doz artırırım. Elimde bol bol flankton olacak. 

Sustanon bence / bende en iyi etki yapan testosteron. Enhantate onun kadar etkili değil çünkü yapım gereği vücut östrojeni aşağılarda tutuyor. Gelişmek için östrojen de lazım. Sustanonda bu değer çok daha iyi oluyor. 

5Kg konusu bir yarışmacı için zor olabilir. Misalen benim fiilen tanıdığım arkadaşım. Nerdeyse 20 yıldır kürde. 10 ay on 2 ay off şeklinde gitti hep. Bu adama dünyaları da enjekte etsen 10 ayda 5 kg almaz. 1 kg belki alır belki almaz. Bizim (ben, sen vs gibi müsabaka derdi olmayıp hobi maksatlı ve yaptığı spor boşa gitmesin diye küre başlamış insanlar) için durum daha farklı. Bünye henüz onlar kadar anabolizanlara alışıp tepkisiz kalmayacağı gibi, anaboliklerinde yardımı ile çıkabileceğimiz tepe noktaya daha var. 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.532

Benim kürün başlığını da sana açtırayım ben, güzel açıyorsun çünkü :)

Hep daha iyisini istiyoruz ve hep daha iyisini yapacağız dost, başarıların daim olsun :D

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.360
Rdm, 31 dakika önce yazdı:

Benim kürün başlığını da sana açtırayım ben, güzel açıyorsun çünkü :)

Hep daha iyisini istiyoruz ve hep daha iyisini yapacağız dost, başarıların daim olsun :D

 

Varolasın dost. Dede power team olarak hep ileri :D

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×