Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

zzmurat

İlk kürden sonra pct tavsiyesi

Önerilen İletiler

zzmurat    5

merhaba arkadaşlar sizden yardım istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim kardeşim ilk kez küre girdi

10 hafta 500mg testo 6 hafta winstrol tablet kullandı bu kürün pct si nasıl olmalı sizce salondaki hoca 5000 lik pregynl vurul geç demiş fakat eczanelerde şuan 5000 lik bulunmuyor 1500 lük var yeterli olurmu acaba? yoksa nolvadex-klomen deniyor eğer nolva-klomen diyorsanız dozajlar ve nasıl kullanıldığını söyleyebilirmisiniz çok teşekkür ederim. şuan bugün son iğneyi vuruldu 14 gün sonra pct yi başlatıcaz (bu konularda ezbere okudugumuz kadarıyla bilgimiz var yanlısım varsa özür dilerim)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SPECTRE    876
salondaki hoca 5000 lik pregynl vurul geç demiş

 

Şu kısma takıldım böyle olduğu sürece bu spor hiç mi hiç gelişmeyecek düz mantık gidecek ülkemizde. Bakın öncelikle kardeşiniz en yakın hastaneye gidip testlerini olsun değerlerini sonuçlarını burada paylaşın ona göre PCT düzenlenir.

 

Bu arada aramıza hoş geldiniz kardeşinizi de buyur etseydiniz :kah:gey

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    866

hoş geldiniz evet @specrt hocamın dediği gibi pct kür sonrası testlerin sonuçlarına göre yapılması en doğrusudur hocam.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zzmurat    5

hocalarım FSH LH E2 TOTAL TESTOSTERON testleri yaptirmamız lazım demi? birde bu testlerin fiyatı baya yüksekmiş 250 tl fiyat çıkardı tıp merkezi:) eğer yaptıramassak testleri ne yapmamız gerekir tabi ki doğrusu yaptırmak ama malum fiyat yüksek olduğu için sizce ne yapalım çok teşekkür ederim ilginize.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    41
hocalarım FSH LH E2 TOTAL TESTOSTERON testleri yaptirmamız lazım demi? birde bu testlerin fiyatı baya yüksekmiş 250 tl fiyat çıkardı tıp merkezi:) eğer yaptıramassak testleri ne yapmamız gerekir tabi ki doğrusu yaptırmak ama malum fiyat yüksek olduğu için sizce ne yapalım çok teşekkür ederim ilginize.

 

Hocam şimdi bu işler böyle siz ilaca bu rakamların üstünde fiyat verip vücudun rotasyonunu bozarken problem olmuyorsa sağlığınıza tekrar kavuşmak için bu rakamı görmezden gelmeniz gerekmiyor mu ? Sorusu geldi aklıma. Ve elbette ezbere klasik bir yöntem söylenebilir fakat bu sever bu kür sonrası tedavinin adı PCT değil '' KOCA KARI İLACI '' olur :arrow:

 

O yüzden FSH LH E2 testlerinizi yaptırın ve o oranda bir söylemde bulunsun herkes.

 

Normal şartlar'da.

 

Klomen-Nolvadex terapisi yeterli olacaktır.

3 hafta 100 mg Klomen

3 hafta 30 mg Nolvadex

 

PCT ezbere yapılan birşey değildir bunu unutmayın lütfen.

Her sporcu da ayrı olarak incelenmelidir.

Her Testo,Deca kullanan Pregnyl vurulacak gibi bir durumun ben çok doğru olmadığını düşünüyorum.

Hatta Pregnyl kullanımının minimumda tutulması gerektiğini savunan birçok yazar da mevcut.

Kendi kanaatimce her kürde Pregnyl ile oynanmamalı.

Kürün içeriğine ve sporcunun kür sonlarına doğru testis hassasiyetine göre karar verilmeli.

 

Gelelim ne zaman Pregnyle başlamamalı sorusuna.

Bu dışardan alınan testesteronun yarı ömrüne bağlı.

Eğer testesteron enentat kullanıyorsam son iğneden 3 gün önce 500 ıu pregnyl ile başlamalı 10 gün süre ile. Böylece testonun yarı ömrü ( 7 gün ) bittiğinde pregnyl de bitmiş olacak. Pregnyl bittiği anda Clomen ve Tamoxifen başlanır.

Eğer uzun bir kürden sonra ( mesela 6 ay ) PCT yapılacaksa o zaman pregnyl 20 gün alınmalı ve yine kullanılan testesteron yarı ömrüne göre başlamak gerek. Böyle bir durumda son üçüncü testesteron enentat iğnesinden 1 gün sonra günlük 500 ıu pregnyl ile başlanmalı. Yine son pregnyl iğnesi ile clomen ve tamoxife.

 

Ben onlarca öğrencimin ve kendi deneyimlerime dayanarak ( ve test sonuçlarını baz alarak) bu bilgileri sizinle paylaşıyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zzmurat    5

zyzz hocam gerçekten çok teşekkür ederim çok açıklayıcı ve aydınlatıcı bir şekilde üşenmeden anlattığınız için tekrar ilginize teşekkür ederim. doğru söylüyorsunuz onca paralar verilipte test için vermemek ayıp olur. yazan tüm hocalarıma arkadaslarıma gönülden teşekkür ediyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hayvan    0

Bu forumda belki 10 defa yazdım. Klomen 5 yıl önce terkedildi pct konusunda. Tamoxifen (nolvadex) artık tek ilaç. 30 mg 60 mg böyle dozlar da yok. 10 haftalık orta seviye bir kür için 2 hafta 20 mg 3 hafta 10 mg yeterli. Hcg yi bütün kür boyunca kullanman gerekiyor bi kez 5000 ünite yok son hafta 2 defa bunlar yalan yanlış kulaktan dolma bilgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×