-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: emre_0_1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürü bitirdim 3 hafta sonra prengly başladım günlük 500 iu 1 hafta onu kullandım 5000 lik şişe bitti sonrasında sonraki hafta pct ye başladım clomen 10 gün boyunca 100 mg tamoksifen 10 gün boyunca 20 mg olarak son 10 gün clomen 50 mg tamoksifen 10 mg kullandım ve bitirdim aradan 1 hafta geçti kan testi yaptırdım ama çıkan sonuçlarda hala lh ve fsh düzelmemiş gözüküyor ne yapmalıyım hocalarım?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg (28 hafta) Boldenon 500mg (28 hafta) Npp 300mg (12 hafta) Dianabol (ilk ve son 4-5 hafta) KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Hasann41
Öncelikle herkese iyi forumlar,
24 yaşında doğal olarak yaklaşık 4 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Son 3 aydır sertleşme sorunu ve erekte olma problemim var daha önce hiç kür vs de yapmadım. Ürolojide ilk kan tahlilini yaptırdığımda (Ağustos) sonuçlarda prolaktin yüksek testosteron düşük fsh düşük çıktı. Daha sonra 1 ay günde 100mg klomen kullandım. Bunun sonucunda fsh harici diğer değerler normale döndü ancak libido ve sertleşme problemimde herhangi bir düzelme olmadı.
15 gün önce kan verdiğimde sonuçlar bu şekilde çıktı. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek birisi var mı normalde libidosu aşırı yüksek biriyim ancak son 3 aydır sertleşme ve libido düşüklüğü problemi yasıyorum. Doktora gittiğimde dönemseldir diyerek geçiştirildim maalesef. @metinav @SERKO @rastlantisal @galicik hocalarım sizlerin yorumları benim için çok değerli lütfen yardımcı olun.
Kan testi sonuçlarım:
-
Yazan: emsalsiz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Belki bazılarınızın işine yarar/dikkatini çeker diyerek bu konuyu açıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
750mg test e 200mg boldenone Kullandığım kürümde, kürün ilk gününden beri 50mg klomen alıyorum. Benim vücudum klomene çok iyi tepki veriyor, belki sizlerde sonuç farklı çıkar bilemiyorum ancak bence yine de kayda değer bir deneyim.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
