Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

tVg

İlk kürüm Testo Enanthat Danabol

Önerilen İletiler

tVg    0

Merhaba arkadaşlar , herkesin tavsiyesi üzerine ilk kür peptid yerine steroid kürü yapacağım

kürü ekteki gibidir , son 10 gününe follistatin'de yapabilirim tam emin olmamakla birlikte , eğer çok irileşirsem , fregment ile küçülmeyi düşünüyorum.

2-3 ay sürcek küçülmek bu benim işime gelir

küre bakıp , geçmişte bu tarz kür yapanların veya doğayenlerin yorumlarını bekliyorum.

şuanki halim 75 kiloyum

kürde amacım , hacim kazanmak ve kilo almak , 10 ay oldu spora başladığımda 71-72 bandındaydım , günlük 3 bin kalorileri zorluyorum ama kilom 75 en fazla oda arada kreatin takviyesi falanla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Loving    9.367

Merhaba fotoğraftaki haliniz idman sonrası sıcak haliniz sanırım ?

Size kalmış bir durum iki şekilde start verebilirsiniz veya iki grubu kombin edip o şekilde de yola çıkabilirsiniz.

Bu paylaştığınız kür hacime yönelik katkı sağlamaz diyemeyiz ben ilk kürümde 68 kg dan 85 olmuştum :roll: ama su tutmak dışında pek bşir şey

kazanmamışım meğer yıllar öncesinden bahsediyorum. Beslenme konusunda kg almak istiyorsanız tam zamanlı büyümek için;

FOLLISTATIN 344 - GHRP 6 - GH bunların içinde olan bir kür dizaynı yapın kendinize derim.

Elbette ilk kür için diyemem follistatin 344 dışında zamanla katılması taraftarıyım küre bu grup ürünler.

Not :

Ektosunuz zaten zor kg alırsınız bende öyleyim siz vucudu yaptığınız da bir çok kişiden çok daha güzel duracak iyi taşıyacaksınız ama o vücudu yakalayana

kadar ciddi anlamda beslenmeli ve belirli ağırlıktaki kürlere girmeniz gerekmekte bu benim kişisel düşüncem elbette ki bu doğrudur diyemem. :arrow:

viewtopic.php?f=55&t=21

viewtopic.php?f=55&t=863

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
Merhaba arkadaşlar , herkesin tavsiyesi üzerine ilk kür peptid yerine steroid kürü yapacağım

kürü ekteki gibidir , son 10 gününe follistatin'de yapabilirim tam emin olmamakla birlikte , eğer çok irileşirsem , fregment ile küçülmeyi düşünüyorum.

2-3 ay sürcek küçülmek bu benim işime gelir

küre bakıp , geçmişte bu tarz kür yapanların veya doğayenlerin yorumlarını bekliyorum.

şuanki halim 75 kiloyum

kürde amacım , hacim kazanmak ve kilo almak , 10 ay oldu spora başladığımda 71-72 bandındaydım , günlük 3 bin kalorileri zorluyorum ama kilom 75 en fazla oda arada kreatin takviyesi falanla.

Hocam tavsiyem follistatin + testo + boldenon olarak girebilirsin. Kür sonuda definasyona pek ihtiyaç duymayacak gibi ekto bünyen var yağlansanda onu sıkı kardiyolar ile atarsın üstünden süreci hızlandırmak için masteron yada tablet winstrol girebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tVg    0

Kürün son 10 gününe follistatin koymamı düşünüyorum zaten , arkadaşım küre decada koy diyor iyice uçarsın diyor güzel anabolizandır , deca kandan geç çıkıyormuş , eylül sonu ekim başı gibi bu küre başlarsam zaten definasyon kürü için bir mart nisanı bulur diye düşünüyorum.

Bana özellikle bu kür için tavsiyeleriniz neler onu sormak için açtım.

misal pregnyl haftada 500iu konusunda , kür içinde vurmamın bir ekstrem durumu olur mu ?

Burada bir konuda görmüştüm , herkesin tekniği farklı diye , kimi sonunda kimi kür boyunca kullanıyor , kişinin tercihine kalmış diye ben tercihimi kür içinde kullanmaktan yana kullanıyorum bunda bir sıkıntı olurmu ?

Hazırladığım kür mantıklı mı ? Eklenip çıkarcılcak bir yer var mı ?

Fotodaki halim , triceps biceps süperset günümden , soğuk 39 falan olması lazım kollarım , şubat ayında 37-8 falandı.

günlük pişmiş 1 kilo bulgur veya türevi şeyler yiyorum

600-700 gramda beyaz et var , onu kürle birlikte 200 gram kırmızı etle 1 kiloya çıkartcam.

ana bölgelerde piramit sistem kullanıyorum.

28 kilo ve üzeri çalışıyorum dumbella yardımsız.

eleştirilere açığım yanlışım varsa çok sallamadan ezebilirsiniz :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.