-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Oddum
Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
Çok yemeyi denesem de beceremiyorum psikolojik olarak istesem de fiziksel olarak bir türlü gitmiyor çoktan kastım 3 bin kalori üstü zorrik şurubunu çok övdüler ama bulamadım nerden alabileceğimi söyleyecek veya altarnatif ilaç şurup vs önerir misiniz?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: cbenn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kullandığınız etkili marka ghrp-6 var mı? Deli gibi iştah açacak.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: noktaw1
Merhabalar öncelikle,
KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:
10 mg ghrp-6 10 mg Cjc 1295 Peptit aldım haftada 5 gün 1 er gün sırayla kullanmayı düşünüyorum acaba doğru mudur?
Tüm cevaplar için teşekkürler. @rastlantisal @metinav @GHOST
-
Yazan: Aragontak
Merhaba,
ilk kürüm 12 haftalık ilk 6 hafta 1/1 test bolde haftada 2 enjeksiyon son 6 hafta 1/1 3 enjeksiyon son 4 sabah öğle akşam ox ve winstrol son 3 haftaya girdim ama mide bulantısı halsizlik güçten düşme ve aşırı bi iştah kaybı yaşıyorum antrenman verimim bile aşırı düştü bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?
-
Yazan: 0xhex
Merhabalar,
Küre başladıktan 1 hafta sonra ufak ufak iştah kaybı başladı 2. haftadayım iştah kaybı mevcut aslında hiç birşey değiştirmeden sadece küre başladım.
KÜRDE KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:
Testosteron Enanthate Boldenon Anapolon KULLANDIĞIM GÜNLÜK VİTAMİNLER:
1 gram c vitamini 200 selenium b complex boron goodday kalsiyum Bu tarz tecrübesi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
-