Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

crash47

2. Kür Hakkında Ve Birkaç Sorular

Önerilen İletiler

crash47    10

Merhaba beyler ilk kürümün pctsine girmek üzereyim. haftalık 500mg testo+dianabol 30mg olan standart başlangıç kürlerindendi. yaklasık 6 kilo aldım suan.Sıfır yağlanma oldu aksine packlar daha belirgin oldu gibi.

Size birkaç sorum olacak.

 

1- 2. Kürüme ne zaman başlayabilirim. Yılda 3 defa kür olur mu?

 

2-2. kürümü de temiz bulk amaçlı kullanacam. Sizler ne kullandınız. Ya da tavsiye ettiğiniz kür var mı?

 

3-kürümün biteli 2 hafta oldu,pctye girmek üzereyim. Hala kilomu koruyorum. Cogu kişi gider dedi ama, pct den sonra mı kaybı görürüm.

 

Teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


TreXiaNos    5

Merhabalar,

 

Öncelikle geçmiş olsun diyelim kazasız belasız kürü bitirmişsiniz.

 

Şimdi genelde şöyledir kür süresinin 4/3ü kadar dinlenmeyi uygun görürler. Bazılarıda şöyle yapar. 6 ay kür yaptıysan en az 3 ay dinlenip yeni küre geçebilirsin. Ya da kür 3 ay sürdü kür süresi kadar dinlenmen gerek. Ben hiç kür süresi kadar beklemedim. Kürün süresinin yarısını biraz geçip girdim ve hiç sorun yaşamadım.

 

Temiz bulk yapmaktan ziyade dediğin temiz beslenmek olacak :)

 

nacizane önerim 12 - 14 hafta testo yanına boldenon ve masteron olabilir. Şuanda boy kilo ve yağ oranın nedir birde onu yazarsan ona göre düşünelim. Peptidte kullanabilirsin, bunun kombinesinide yapabiliriz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Şuan Boy: 175 kilo 77 bf:12

 

peki bu kilo kaybı ne zaman gerçekleşir. pct den sonra mı? en büyük korkum o. bütün emeğin boşa gideceği

 

peptidleri de araştırdım. steroidler kadar hasar da vermiyormuş sanırım. Ama hocam fiyatları araştırdım da bayağı masraflı. siz yine de öneride bulunabilir misiniz?

steroid -peptid karışımı bir kür, testo-boldenon-masteron nun alternatifi ne olabilir?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Rica ederim, kilo kaybı herkeste olmaz, beslenmene ve idmanlarına bağlı açıkçası. Sadece vücut su atar biraz ufalma olur normal bişey oda. Ama gelipte kas kaybı yaşamazsın. Kas yakmak kolay değil okadar.

 

Peptidler steoridlere göre çok çok daha temiz, bana kalırsa maddiyat olarak azıcık toparla kendini çok temiz bi peptid kürü yap okadar anabolizan kullanacağına testo + bolde yanına 2 3 peptid koy 12 14 hafta kür yap çok temiz büyürsün. Peptidlerin yağ yakım özelliğide vr tabi bunuda göz önünde bulundur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10

teşekkürler hocam. Peki hangi peptidleri eklemeliyim. ne kadar kullanmalıyım. Ona göre bir fiyat tablosu oluşturcamda.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10

hocam peptidlere baktım da bir follistatin e 600-700 tl para istiyolar kürde 3 kere kullansam 2000 tl para yapar. ucuz yollu peptid yok mu acaba yav

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Merhaba, anca nete geldim k.bakma.

 

pahalı bir spor bu çok iyi şeyler isteyince mecburen paraya kıymak zorundasın. Ama bir defa vereceksen ben bunu tekrar yapmayacam diyorsan 3 ay geç yap adam gibi yap sonrasında beslenmeni bozma idmanı aksatma koruyabilirsin. Genetiğin nekadar elverirse okadar büyürsün. Hani peptid alıyorumda 5cm kol alırım bilmem ne yaparım düşünme. Adam vardır 3cm omuz alamaz ama 10cm göğüs alır. Çok iyi antrenman programıda gerekecek sana herşeyi muntazam bilinçli yapmalısın.

 

Testo yanına igf ve folli yeterli benim görüşüm. Tabi bütçene göre ayarlanır bu kürün süresi. Peptidleri 5 ay kullanman çok çok masraf o yüzden misal 4 ay ürecekse kürün ilk 2 ay peptide yetiyorsa paran peptid bitimide boldenon ve testo ile devam edersin bitişe kadar sorun olmaz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×