Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

hayvan

İlk Kür Nedir?

Önerilen İletiler

hayvan    0

İlk kürde sadece ve sadece testo kullanılmalıdır.

Ek ilaçlar KULLANILMAMALIDIR.

Aksini iddia edenlerin bu işi spor salonlarındaki bir grup kekodan öğrendiğini düşünüyorum.

Deca, tren bunlar müthiş ilaçlardır ama vücutta en ağır yan etkileri de bunlar gösterir. İLK KÜR İÇİN KULLANMAMALISINIZ.

Testosteron uygun bir diyet ve uygun planlanmış bir pct ile birlikte 8-10 hafta arası kullanılabilir. EĞER RİSKLERİN BİLİNCİNDEYSENİZ.

eğer yüzde 20 üzerinde yağınız varsa kullanmamalısınız, eğer bu işi 3 yıldan az süredir yapıyorsanız kullanmamalısınız, eğer 25 yaşın altındaysanız kullanmamalısınız, eğer pct nasıl yapılır bilmiyorsanız kullanmamalısınız, eğer exemesthane, anastrozole ne demek bilmiyorsanız kullanmamalısınız, eğer pct için bütün ilaçlarını elinizde yoksa kullanmamalısınız, eğer diyetiniz ve idman programınız leş ise kullanmamalısınız.

spor salonunda primo ile balon gibi şişmiş adamlardan gaza gelmeyin, genetik limitinize dayandıktan sonra hala kullanmak istiyorsanız siz bilirsiniz ama bunu iki defa yapıp sonra jay cutler gibi gezeceğinizi sanmayın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    982

Aksini iddia edenlerin bu işi spor salonlarındaki bir grup kekodan öğrendiğini düşünüyorum.

Deca, tren bunlar müthiş ilaçlardır ama vücutta en ağır yan etkileri de bunlar gösterir. İLK KÜR İÇİN KULLANMAMALISINIZ.

Testosteron uygun bir diyet ve uygun planlanmış bir pct ile birlikte 8-10 hafta arası kullanılabilir. EĞER RİSKLERİN BİLİNCİNDEYSENİZ.

eğer yüzde 20 üzerinde yağınız varsa kullanmamalısınız, eğer bu işi 3 yıldan az süredir yapıyorsanız kullanmamalısınız, eğer 25 yaşın altındaysanız kullanmamalısınız, eğer pct nasıl yapılır bilmiyorsanız kullanmamalısınız, eğer exemesthane, anastrozole ne demek bilmiyorsanız kullanmamalısınız, eğer pct için bütün ilaçlarını elinizde yoksa kullanmamalısınız, eğer diyetiniz ve idman programınız leş ise kullanmamalısınız.

spor salonunda primo ile balon gibi şişmiş adamlardan gaza gelmeyin, genetik limitinize dayandıktan sonra hala kullanmak istiyorsanız siz bilirsiniz ama bunu iki defa yapıp sonra jay cutler gibi gezeceğinizi sanmayın.

Anlatımınız dan dolayı teşekkürler ama '' KULLANAMAZSINIZ ÇÜNKÜ ! '' diye bir açıklama yapar mısınız ?

Neye istinaden '' KULLANAMAZ KÜR YAPACAK ARKADAŞLAR MESELA '' hem böylce daha anlaşılır olur konu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Merhaba :)

Şimdi ilk kür sadece testo tamam doğrudur ama yanına boldenon eklenebilir, danabol ile kombinlenebilir. Yağ oranı %20 üzerindeyse testo prop kullanabilir, yanına clen eklenebilir sakınca yoktur. 2 yıllık sporcuda kür yapabilir kullanmamalısınız diye birşey yok. 25 yaş altıyla durumun hiç alakası yok ben 17 yaşında milli takıma girdim ve ilk kürümü yaptım yaşım 32 hala kür yaparım. Yaş sınırı koymak yanlıştır. Adam 20 yaşında yarışmaya hazırlanıyorsa kür yapabilir, yada hedeflerine ulaşamıyorsa ekto yapısı var zor gelişiyorsa kür ile desteklenebilir. PCT bilmemekle kür yapmanın alakası yok, kürü bilen birisi hazırlarsa istenilen her yaşta kür yapılabilir. Çünkü herkes kür yazamaz ve kürü yazacak bilgiye sahip biri elbette pct'yide bilmek zorundadır. Bilmiyorsa zaten işi bilmiyordur.

Bilgiler için yinede teşekkürler. Siz birine kızıp konuyu açtınız sanırım öyle hissettim :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    51

Merhaba :)

Şimdi ilk kür sadece testo tamam doğrudur ama yanına boldenon eklenebilir, danabol ile kombinlenebilir. Yağ oranı %20 üzerindeyse testo prop kullanabilir, yanına clen eklenebilir sakınca yoktur. 2 yıllık sporcuda kür yapabilir kullanmamalısınız diye birşey yok. 25 yaş altıyla durumun hiç alakası yok ben 17 yaşında milli takıma girdim ve ilk kürümü yaptım yaşım 32 hala kür yaparım. Yaş sınırı koymak yanlıştır. Adam 20 yaşında yarışmaya hazırlanıyorsa kür yapabilir, yada hedeflerine ulaşamıyorsa ekto yapısı var zor gelişiyorsa kür ile desteklenebilir. PCT bilmemekle kür yapmanın alakası yok, kürü bilen birisi hazırlarsa istenilen her yaşta kür yapılabilir. Çünkü herkes kür yazamaz ve kürü yazacak bilgiye sahip biri elbette pct'yide bilmek zorundadır. Bilmiyorsa zaten işi bilmiyordur.

Bilgiler için yinede teşekkürler. Siz birine kızıp konuyu açtınız sanırım öyle hissettim :)

Konu paylaşımını yapan hocamız HEKİM sanırım forumda bir yerde denk geldim hocam :?:sig:lol:

O yüzden belkide böyle net konuşuyor olması. Ama bende sizin ve hocamın bir takım söylemlerine katılıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hocam bende hekim olduğunuzu okudum sizin gibi her konuda bireylere önder olabilecek birinin '' KEKOLAR '' gibi anlam değeri düşük sözler kullanmasını cümle içinde hiç tasvip etmedim malum forum da seviyeyi aşağıya değil yukarıya çekecek deneyimde biri olduğunuzu düşünüyorum.

Ayrıca @Spectre hocamın dediği kısma katılıyorum neden ? kısmı açıklarsanız gayet iyi olur aydınlanmış oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Hekim hocamız demiş

"Testosteron uygun bir diyet ve uygun planlanmış bir pct ile birlikte 8-10 hafta arası kullanılabilir. EĞER RİSKLERİN BİLİNCİNDEYSENİZ."

Ben 30 hafta kullandım testosteron benim hocalarım 1 yıl kullandılar. Yani kişiye ve amaca göre değişir. Yanlış anlamayın hekim olmak ile steroidi bilmek çok farklıdır. Steroidlerin sınıfı çok ayrıdır. Her hekim steroidleri bilemez. Endokrin uzmanı yada biyokimya uzmanımısınız merak ettim. Hani yanlış anlamayın iç hastalıkları uzmanı yada başka birim bu tür konularda kısırdır.

Ben kür sonları çok çok ayrı testlere giriyorum, endokrin doktoru arkadaşımda var biyokimyada var çok ayrı dallarda arkadaşlarım çok test yaparlar. Şuanda bulunduğum kürden çıkınca 1000 1500tl sadece bu testlere vereceğim. Bunu herkes yaptıramaz ve çoğu insan bilmez. Küçümsemek için yazmadım öyle düşünmeyin. GH ve peptid kullanıyorum işimi şansa bırakamam :) Ayrıca durumu olunca insanın kür öncesi tamamen bunları yaptırmalı ki kullanmaya uygunmusunuz görebilesiniz. Ama 10 haftalık testo kürü için bunlara gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hayvan    0

üzgünüm sert çıktıysam ancak bir şeyler satmak amacıyla abuk subuk yazılar yazanlar beni çileden çıkarıyor.

kullanmamalısınız, yapmamalısınız kelimeleri emirden ziyade tavsiye.

1) %25 yağ oranlı arkadaşın test kullanıp yan etkiler içinde mahvolması durumunu çok gördüm. arkadaşlar bakın aromataz enzimi en çok yağ dokusunda bulunur, bir diğer adı periferik aromataz dır, bu yüzden yağ oranı yüksek arkadaşlar aromataz inhibitörü olmadan küre girerlerse felaketle sonuçlanır bu bir.

2) 30 hafta kür diye bir şey yok değerli kardeşim. onun adı B/C dir (blast and cruise) 12 haftanın üzeri anlamsız uzun kür sayılır çünkü zaten reseptörler doymuştur, yan etkiler ve riskler muhtemel kazancın önüne geçer yanlıştır, sağlıksızdır.

3) İLK KÜRDE SADECE VE SADECE TESTOSTERON KULLANILIR. Bu sence bence değil genel kabul görmüş bir durumdur, önce testo kullanır hem reseptörlerin taze iken gereksiz desensitize etmez hem de ilk kür testo ile haddinden fazla kazanç sağlarsın. Örneğin ben düzgün bir diyet, sıkı idman ve uygun pct ile 10 haftada yaklaşık 10 kg kas aldım ve bunun 8 ini korumayı başardım. Bu akıllıca bir harekettir, ek komponentler etkiyi arttırabilir ama hangi yan etkinin neyden olduğunu çözemezsen (ki aynı anda 3 komponentle girersen çözemezsin) uygun önlem alamazsın.

hormonların etkilerini bilmek için endokrin uzmanı olmaya gerek olmadığı gibi biyokimya uzmanlarının pek çoğunun hormon etkileşimleri konusunda dünyadan haberi olmadığını söyleyebilirim. 2 uzmanlığım var ikisi de endokrin değil kardeşim. gh ve peptid kullanımı konusunda bilgim yok ve bilgim olmayan konuda yorum yapmamayı tercih ederim.

ANCAK

ne kürü olursa olsun pre cycle laboratuar testlerini görmek pct sonrası hedef belirlemek için yapılır, gerek yok değil eksik yapılmak vardır. Sağlık vücut geliştirmeden önemlidir. Önce sağlık sonra vücut geliştirme.

saygılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Zaten kimse aksini iddaa etmiyor hocam biz herzaman deriz önce sağlık sonra vücut. %5 kuru vücudu olup tümör dolduktan sonra vücut ne yapılsın öyle spor.

Ülkemizde testleri bilmiyor hocalar bile, adam avrupa derecesi almış, kür sonrası sadece gidip kan verip değerlere baktırıyor endokrin uzmanına git bi hormonlara baktır diyorlar en basitinden adam onu bile umursamıyor ki bu adamların öğrencilerinin ne olacağı ortada.

Üsttede belirttim 32 yaşındayım ve küre gireceksem en az 4 farklı uzman arkadaşıma her tetkiki yaptırırım kür öncesi ve sonrası, Allaha şükür enzimlerimde bile oynama olmadı bu zamana kadar.

Dediklerinize elbette katılıyorum çünkü ülkemizde forumlarda görüyoruz adam 18 yaşında kendine kür yazmış pct için yardım istiyor. Sen afedersin ama fındık kadar zekanla ve spor geçmişinle o kürü nasıl yazdın. Madem yazacak bilgin var pct'yi bilmen gerek.

Bu tür durumlara düşülmesin diye genelde ilk kürler herzaman testo ile yapılsın denilir. Müsabık olacaksa sporcu yanına takviye girebiliyor oda uzman kontrolünde.

Sevgiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.