Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Forlife3462

Ilk kür başlangıcı hakkında

Önerilen İletiler

Forlife3462    0

Merhaba değerli hocalarım iyi günler ve çalışmalar size bi konu hakkında bilgi danışmak istiyordum..

resmimi ekte ilettim tarafınıza.

ilk defa definasyon kürü yapmak istiyorum. 
size bana gelen listeyi göstermek istiyorum ve düşüncelerinizi rica ediyorum. Ürğn markası watson bu arada.

Armidex
Cabaser
Complex multivitamin alicsk 

Pazartesi carsamba cuma
1ml trennacet 
1ml masteron
1ml testo prop 

0,5mg cabaser 2 gunde 1 1 tablet
Arimidex hergun 1 tablet alicak

9C3CE224-300C-4641-8CAE-D3D17076FCC9.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Forlife3462    0

Bu halimle kullanırsam yağ oranımı düşürüp hafif sert bir kas kütlesi oluşturabilirmiyim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yavuzpnrlt    3

Tren bir profesyonel olmadık sıra dokunulacak bir ilaç olduğunu düşünmüyorum ÇOK ağırdır.seçim yine sizin ama bu forma kütleye tren önermezdim  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Forlife3462    0
yavuzpnrlt, 1 dakika önce yazdı:

Tren bir profesyonel olmadık sıra dokunulacak bir ilaç olduğunu düşünmüyorum ÇOK ağırdır.seçim yine sizin ama bu forma kütleye tren önermezdim  

Peki üstadım benim amacım yukarıdaki arkadaşın dediği gibi plaj vücudu olması.

tren acetat yerine ne kullanmamı önerirsiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yavuzpnrlt    3
Forlife3462, 21 dakika önce yazdı:

plaj vücudunu  ilaçlara dokunmadan gene yaparsın bunu başaramayacak birisi olduğunu düşünmüyorum. Doğal şekilde yapılacak bir formu neden vücuduna birçok ilaç hormon alıp vücudunu alt üst ederek yapmak istiyorsun Ki ? arkadasından bir pct süreci olacak cinsel hormonal sorun yaşayacaksın. Yerinde olsam kesinlikle yaza aylar varken bunu ilaca dokunmadan yapar kendimi riske atmazdım zaten salonlarda kapalı ! Dediklerimi yabana atmamanı öneririm 

Ve emin ol birgün tren türevi ilaçlara dokunmadığına mutlu olacaksın hayırlı akşamlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Forlife3462    0
yavuzpnrlt, 10 dakika önce yazdı:
Forlife3462, 40 dakika önce yazdı:

plaj vücudunu  ilaçlara dokunmadan gene yaparsın bunu başaramayacak birisi olduğunu düşünmüyorum. Doğal şekilde yapılacak bir formu neden vücuduna birçok ilaç hormon alıp vücudunu alt üst ederek yapmak istiyorsun Ki ? arkadasından bir pct süreci olacak cinsel hormonal sorun yaşayacaksın. Yerinde olsam kesinlikle yaza aylar varken bunu ilaca dokunmadan yapar kendimi riske atmazdım zaten salonlarda kapalı ! Dediklerimi yabana atmamanı öneririm 

Ve emin ol birgün tren türevi ilaçlara dokunmadığına mutlu olacaksın hayırlı akşamlar

Hocam dediklerinizi yabana atmayacağım tabiki de sizin değerli yorumlarınız için açtım konuyu zaten.

Salonlar kapalı evet ama bulunduğum yerdeki salonda akşamları açarak 5-6 kişi spor yapma imkanımız var.

8-10 haftalık bir definasyon yapmak istedim ben sadece yaz öncesi hazırlık için.

şimdi tüm düşüncelerim değişti diyebilirim , konuyu tekrardan gözden geçireceğim.

ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. 
( varsa bir sosyal medya hesabı vs bir kaç sorum olabilir , hesabım yeni olduğundan özel mesaj atamıyorum)

hayırlı akşamlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yavuzpnrlt    3
Forlife3462, Şimdi yazdı:

Hocam dediklerinizi yabana atmayacağım tabiki de sizin değerli yorumlarınız için açtım konuyu zaten.

Salonlar kapalı evet ama bulunduğum yerdeki salonda akşamları açarak 5-6 kişi spor yapma imkanımız var.

8-10 haftalık bir definasyon yapmak istedim ben sadece yaz öncesi hazırlık için.

şimdi tüm düşüncelerim değişti diyebilirim , konuyu tekrardan gözden geçireceğim.

ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. 
( varsa bir sosyal medya hesabı vs bir kaç sorum olabilir , hesabım yeni olduğundan özel mesaj atamıyorum)

hayırlı akşamlar

Hoca değilim estağfurullah ama hayatımı bu spora verdim 4 yıldır kafanın karışmasını gerektirecek bir durum yok üst düzey bir definasyon yapsan %3 yağ oranları gibi tamam diyeceğim ama gerek görmüyorum yağ oranını %8 yapsan yeterli olur senin için ve unutma tren çok ağırdır ben tr şamp hazırlanıyorum gene de trene dokunmam dokundurtmam görüştüğüm şampiyonlar var bazen muhabbet ettiğimiz onlar bile şükür bu definasyonda trene dokunmayacam diye seviniyorlar. Ve trenin pctsi de kolay değildir. Unutma kendinde de %6 yağ yakabilirsin bu formula emin ol zor değil. Bilgin yok snladığım kadarıyla kısaca şöyle açıklıyayım:

Testesteron içerdeki üretimini kapatıp yumurtalıklarını ufaltacak ve kürden sonra bir süre eski cinselliğini yakalayamayabilirsin. 

Tren zaten son çare hiçbir profesyonel insan sağlığı için tren tavsiye etmez !!! 

Clen alsan hormon baskılamaz ama direk kalp üzerinden çalışır buda riskli arabayı son devir kullanmak gibidir.

Winstrol güzel su atar ama böbrekleri zora sokar ciddi sıvı kaybından kaynaklı.

Yani anlayacağın bütün ilaçlar organlarını zora sokuyor ve ne kullanacağından daha önemlisi orijinal ilacı nereden bulacaksın? İlaçların %85 i tr de yapılıyor. Bu ilaçlar trilyonluk fabrikalarda yapılırken malesef ülkemizdeki ilaçlar evde yapılıyor. Akıl kârı değil durum bu iken basit bir yağ oranı için ilaç kullanmak. Daha bunun pct evreside var sonuç olarak ya 1 ay fazladan diyet yapıp sağlıklı bir şekilde ideal fizik yapacaksın yada bunlar gibi ssyamayacağım 100 tane sorunu göze alıp hedefine 1-1.5 ay erken kavuşacaksın. Seçim senin

(Yardımcı oluryorsam beğeni atabilirsiniz )

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645

İlk kürün olacaksa çoğu şeyi göze almalısın.

Bu videoyu izlemeni öneririm :

Onun dışında , amacın sadece plaj vücudu ise tavsiyem steroid kullanmaya gerek yok .

Normal diyete başla ilk 1-2 ay doğal olarak güzel yağ yakarsın son 1 ay clen + yohimbe eklersin finali yaparsın .

İlla Steroid kullanmak istiyorsan tren çok ağır gelir . Testo+oxa plaj için gerçekten tatmin edecektir .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.