Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

wanno

Kafama takılan kür

Önerilen İletiler

wanno    0

Selamlar bulunduğum şehirde bir antrenörden temin ettim ürünleri testosterone enanthate ve dianabol kürü arkadaşlar ama bana şu şekil bir plan çıkardı

Testo 8 hafta haftada 600 mg

Dianabol da 8 hafta günde 40 mg

Sizce bu plana uymalı mıyım dianabol genelde 5-6 hafta kullanılıyor. 

Yorumlarınızı bekliyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

wanno    0

Ürünlerin fotoğraflarını bırakıyorum. Umarım sonuç alırım. 

IMG_20210407_225049.jpg

• Üzgün 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83

Türk yapımı yani merdivenaltı ürünlerde hammaddenin çin olduğu bariz ortada zaten başta bunu kabullenmek gerekiyor. dolu olduğuda satıcıların ne kadar güvenilir olduğuyla alakalı. gerçi çalışıyor mu çalışmıyor mu dememişsin ama nedense ürünleri görünce aklıma bu geldi :D 

Fena bir kür değil kuru bir vücudun varsa başlangıç olarak iş yapar. 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
wanno    0
kaderseolur, 07.04.2021 - 23:33 yazdı:

Türk yapımı yani merdivenaltı ürünlerde hammaddenin çin olduğu bariz ortada zaten başta bunu kabullenmek gerekiyor. dolu olduğuda satıcıların ne kadar güvenilir olduğuyla alakalı. gerçi çalışıyor mu çalışmıyor mu dememişsin ama nedense ürünleri görünce aklıma bu geldi :D 

Fena bir kür değil kuru bir vücudun varsa başlangıç olarak iş yapar. 

Biliyorum, umarım dolulardır etki görürüm bir defa hataya düştüm ileri zamandaki kürleri  hocadan temin edeceğim zaten. Bunlardan da alabildiğim kadar verim alsam yeter sadece dianabol 8 hafta kullanılmalı mı o kafamı karıştırdı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83
wanno, 07.04.2021 - 23:44 yazdı:

Biliyorum, umarım dolulardır etki görürüm bir defa hataya düştüm ileri zamandaki kürleri  hocadan temin edeceğim zaten. Bunlardan da alabildiğim kadar verim alsam yeter sadece dianabol 8 hafta kullanılmalı mı o kafamı karıştırdı. 

4-8 hafta arası kullanılabilir vücudunuzu gözlemleyin genelde 6. haftadan sonra toksisite etkileri artmaya başladığı için 8 haftadan fazla önerilmiyor. İlk kürünüz olduğu için öyle yazmıştır büyük ihtimalle. test yaparak karaciğerinize göre hareket edin lütfen. ve her gün koruyucu almayı unutmayın. özellikle danabol varsa kesinlikle almalısınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
wanno, 11 saat önce yazdı:

Selamlar bulunduğum şehirde bir antrenörden temin ettim ürünleri testosterone enanthate ve dianabol kürü arkadaşlar ama bana şu şekil bir plan çıkardı

Testo Enanth 12 Haftadan aşağı olmaması kanısındayım, 8 Hafta genellikle Testo Prop kısa esterli için geçerlidir.

Dianabol ise dediğin gibi 6 haftayı geçmemesi gerekir.

MG olarak yorum kimse yapacağını sanmıyorum çünkü kendinle ilgili bilgi vermemişsin neye göre çok veya az bilinmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
wanno    0

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zuhn91    4
wanno, 07.04.2021 - 22:49 yazdı:

8 Hafta da kullanılır, 10 hafta da. Karaciğer dutumunuza göre değişir. Yaşınız 19u geçtiyse ve 40ın altındaysa karaciğerde yağlanma veya çok uzun süreli alkol alımı gibi bir durumdan kaynaklı yorgunluk yoksa (son birkaç aydır sorun ağır içiyorsanız yani) sorun yaşamazsınız, yine de karaciğer için koruyucu Milk Thistle veya Liv52 türevi destekleri araştırın ve bilgi edinin. Zaten genellikle 4. haftadan sonra sentezleme oranı düşmeye başlıyor karaciğerimizin Dianabol ilacını. Spor geçmişiniz ve kendiniz hakkında daha çok bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz, umarım sonuçlarını da bizimle paylaşırsınız. 

tarihinde zuhn91 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.