-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: owlimagine
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
24 yaşındayım 3 yıldır nerdeyse haftanın 5 günü spor yapıyorum kilom 83 boy:185 KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
omega 3 (2 tablet) multivitamin bromelain probiyotik testo booster çinko magnezyum BESLENME PLANIM:
günlük 5 yumurta 80 yulaf 500 pirinç 400 tavuk 20 gr çiğ badem 50 gr kuru üzüm 20 gr zeytinyağı 180 gr protein 450-500 arası karb 70-80 arası yağ Testonun bu kadar düşük çıkmasına şaşırdım fikrinizi merak ediyorum babalar bir de asla kuru bir görüntüye ulaşamıyorum sizce sebebi nedir? Genel olarak değerler fena değil ama tsh ile total testo hakkında bir fikrinizi merak ediyorum 24 yaşında birinin testosunun bu kadar düşük olması normal midir o sıralar temiz besleniyordum.
-
Yazan: Furkantepeci
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Kür öncesi ve kür içi tahlillerim (73 testo kür içi sonucum):
KÜR İÇERİĞİM:
Lgd-4 10mg sabah mk677 25mg akşam Bu testlerin yetersiz olduğunu biliyorum, dahiliyeden tam bir test yaptırmadan önce ürolojiden test yaptırmak istemiştim (dahiliye için randevu bulamadım). Meme ucunda hassaslaşma, testislerde küçülme veya erekte sorunu yaşamıyorum.
Yorumlarınızı beklerim.
-
Yazan: Granikos
Merhaba, selamlar arkadaşlar.
KÜR DETAYLARIM:
250 mg Testesteron cypionat 300 mg Primobolan 30.gün sonunda kan tahlili verdim sadece hormon testi verdim yalnız Alt-Ast değerlerim çıkmamış anlamadım şuan elimde olan değerler bunlar müdahale etmem gereken bir şey var mı bilgilenmek istiyorum. Aşağıda kür öncesi ve sonrası değerlerimi paylaştım, şimdiden çok teşekkürler…
Kür öncesi 30 aralık:
KÜR SONRASI 30 OCAK:
-
Yazan: bilgazli
Herkese selamlar,
Yaklaşık 10 aydır aralıksız testosteron kullanıyorum yanına eklediğim bir kaç anabolik steroid oldu fakat hepsini kestim testo kullanımını kesmedim acaba testo üretimim tamamen baskılanmış olabilir mi?
-
Yazan: dragx
İyi forumlar dilerim arkadaşlar,
Kürümü 2 aydır sürdürüyorum
Kullandığım anabolizanlar:
testosteron enantathe rimobolone boldenon Sizce değerlerim nasıl bolde açılmış mıdır ? değerler hakkında görüş ve önerilinize açığım
-