-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: h4runx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM (12 HAFTA) :
500 testosteron enanthate 400 rimobolon Kullanıyorum ve güncel kan değerlerime göre neye dikkat etmeliyim?
DİP NOTLAR:
Kür içinde herhangi bir aromataz inhibitörü kullanmadım. 25 yaşında 94 kiloyum GÜNCEL KAN TESTİM:
KÜR ÖNCESİ KAN TESTİM:
500 testosteron enanthate kullanmama rağmen e2 neredeyse oynamamış. Dht düşmüş. Gh 2.35'den ölçülemeyecek kadar düşmüş sebebini bilmiyorum.
-
Yazan: ElmasGenetik
Herkese selamlar,
KÜR İÇERİĞİM : (1 AYLIK)
200 mg testosteron 300 mg masteron Kürü yapmaktaydım. Salaklığımdan dolayı ramazanı ve iş tempomu ayarlayamadım. Bundan dolayı spora gidemiyorum ve enjeksiyona pek vaktim olmuyor. En azından ramazan ayı için 1 aylık ara versem sağlık ve form açısından bir etkilenmem olur mu diye sizlere danışmak istiyorum.
Vereceğiniz her cevap için teşekkürler.
-
Yazan: burhan1221
Herkese iyi forumlar,
Pazartesi ilk kürüme girdim 250mg testosteron enanthate aldım perşembe günü kan tahlili verdim ve sonuçlar böyle.
SORULARIM:
İlaç çalışıyor mu? Dikkat etmem gereken değerler hangileri sağlığım açısından?
-
Yazan: crizbi01
Herkese selamlar,
104 kilodan 94 kiloya kadar düştüm. Bel cevremi 12 cm incelttim. Kolesterolüm 244 seviyelerinden 202 sınır referans a kadar düşürdüm. Antrenmanım ve beslenmem güzel Haftada 150 Propionat testo 20 MG Anavar 20 MG Clen çok düşük şekilde ilerlesem aroma tize olur mu? Ne gibi problemlerle karşılaşırım yoksa 80-85 kiloya kadar düşüp ondan sonra mı girmeliyim? Bilgiler için herkese teşekkür ederim.İdmanda set halinde 100 KG Bench atıyorum antrenmanım negatif ve pozitif hakkını verebiliyorum. Hastane de testosteron ve diğer testlerimi yaptırdım testo düşük. İsteksizlik bıkkınlık gelişememe sorunları yaşıyorum.
O yüzden çok düşük MG de olsa sağlıklı olacağını düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir?
-
Yazan: bodybuilderxq1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
Testesteron Primobolan Turinabol 5. hafta bitmek üzere kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibi.
Anladığım kadarıyla karaciğer fazla yükselmiş genel olarak ilaç çalışıyor mu? @Feladel
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-