Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

u_god

39 yaşında birine kür önerisi

Önerilen İletiler

u_god    1

Merhaba;

39 yaşındayım. Yaşantımın büyük kısmında judo, bisiklet,futbol,masa tenisi, aggressive skate gibi aktif sporlar ile uğraştım bununla berbaer son 2-3 yıldır da fitness yapıyorum. Evet vücudumda ki değişimi eskiye göre fark edebiliyorum ancak herkesin hayalinde bir vücut yapısı var ve o hedefe ulaşmak isteyebiliriz. Bu da bana gayet bir makul bakış açısı olarak geliyor.

Benim size olan sorum şu . 39 yaşında steroid almak istesem ne gibi artı ve eksisi olacak. bununla beraber steroid almak istesem bunu kendi başıma yapabilir miyim yoksa ciddi bir profesyonel eşliğinde steroid alıp antrenman ve beslenme programı mı edinmeliyim?

 

Aydınlatıcı , sade açıklamalarınızı dört gözle bekliyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


JokerJoker    154
gönderildi (düzenlendi)

Bence bir eksi olmaz aksine artısı olur. 18 yaşınıza geri dönersiniz. Kendi başınıza yapcağınız şeyler olacak, öncelikle enjeksiyonu kendiniz yapmayı öğrenmelisiniz. Tahlil sonuçlarını kaba taslak değerlendirebilmelisiniz. Hangi ilaç ne şekilde tepki gösterecek az buçuk ongormelisiniz. Bunlar haricinde;

Belirli bir antreman beslenme disiplininiz vardır diye düşünüyorum, kür dönemi diyetisyen desteği çok daha hızlı bir sekilde hedeflerinize ulaşmanızı sağlar. Özellikle haftalık tartıya çıkmak, o haftanın nasıl geçtiğini ve gelecek hafta planı konusunda çok şeyi değiştiriyor. En basitinden; mi nin yağ ölçümlü tartısından edinin ve haftalık değişiminizi takip edin. Sıkı takip sizi en iyi plana(beslenme+antreman) ulaştırır.

Fakat şunu unutmayın, naturel testo düzeyinizin 10 katı fazlasını alacaksınız. Yaşayacağınız bu hissiyat sahte,gerçek değil. Kürden sonra aynı hissiyati natürel halinizle kıyaslamayın, psikolojik olarak hazır olun.

tarihinde JokerJoker tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
u_god    1
JokerJoker, 6 dakika önce yazdı:

Fakat şunu unutmayın, naturel testo düzeyinizin 10 katı fazlasını alacaksınız. Yaşayacağınız bu hissiyat sahte,gerçek değil. Kürden sonra aynı hissiyati natürel halinizle kıyaslamayın, psikolojik olarak hazır olun.

Bunu tam anlayamadım daha çık anlatabilir misiniz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.539
gönderildi (düzenlendi)

Merhaba, aynı yaştayız. 40 dememek için direniyoruz :)

 

Yukarıda kendim ile ilgili açtığım konu mevcut. Benim durumum biraz farklı. Hormon dengesizliğim yüzünden cinsel problemler yaşamaya başladım, tedavi gördüm, yine hormonlarım yüzünden çekilmez biri oldum, bazen emekli albay moduna bazen lise öğrencisi moduna giriyordum. Eşim anlayışlı biri olduğu için bana çok destek oldu bu süreçte sağolsun.

Yani benim şöyle bir durumum vardı, küre başladığımda göze almam gereken hiç birşey yoktu, çünkü zaten bir sürü problem yaşadım öncesinde. Kür'de ise problemlerim tamamen kayboldu. Gençliğime tekrar döndüm diyebilirim. Evde hanım hırka ile otururken ben don atlet oturuyorum mesela, kışın  dolaptan içiyorum suyu artık, ki önceden yaz gelmeden içemezdim.

Velhasıl ben Testosteron Boldenon Turinabol kürüne başladım. Fazla zararı olmadığı herkesçe kabul görmüş  en az zararlı oral steroid içeren kür.

İlk 2 hafta alışana kadar haftada 1 enjeksiyon testosteron ve 1 enjeksiyon boldenon ile başladım. 3. haftadan itibaren pazartesi- perşembe olarak devam ediyorum. Şu an 7. haftadayım ve 5 kiloya yakın kilo artışım oldu. Daha 12 hafta devam edeceğim. Ben kendim haftada 3 gün salonda haftada 3 gün evde çalışıyorum, belirli bir programa sadık kalmadan, klasik günlük 2 kas grubunu çalıştırarak devam ediyorum. Kendimce iyi de bir sonuç elde ettim, ediyorum.

Özetle : Bazen cinsel problemler, bazen yan etki , bazen psikolojik dalgalanmalar  yaşayabilirsiniz. Bunların bilincinde olarak küre başlarsanız basit önlemlerle sorunlarınızı atlatabilirsiniz/ atlatmanız uzun sürelerde alabilir. Forumda belkide bu konularda tavsiye verebilecek en son kişi olabilirim bunu da belirtmek isterim :)

 

 

tarihinde Rdm tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×