Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

yilmazhr

Sakatlık sonrası düşüş 10 kilodan fazla kütle kaybı

Önerilen İletiler

yilmazhr    2

Selam olsun öncelikle geçirdiğim omuz sakatlığı ardından uzun süreli yoğun depresyon sonucu 89 kgdan 74 kg kadar düşüş yaşadım ardından 83-84 kgye kadar yağlandım bu 7-8 aylık bir süreçti,idrarımdan aseton kokuları gelirdi geceleri uyuyamazdım çok şükür yaşamsal problemleri atlattım ben de bu işe emek verdim gönül verdim 2 ay oldu geri başlayalı ağırlıklarım yarı yarıya düştü ayrıca tamamen naturalim nasıl toparlarım kas hafızasını bir yararı olur mu işin içinden çıkamıyorum aynalara bakamıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Asaletim    645

Geçmiş olsun hocam iyileşmenize sevindim :)

Geçen sene sizin durumunuzu çoğu kişi yaşamıştı Corona'dan dolayı spor salonları kapatılınca ..

Salona bir başladık herkes kütle kaybetmiş , yağlanmış vs.

Kas hafızası olduğundan dolayı 3-3.5 ayda sağlam beslenme şiddetli antrenmanla günde 8-9 saatlik uykuyla doğal olarak eski halinize geleceğinizi düşünüyorum.

Moralim çok bozuk yavaş yavaş yapamam diyorsanız doğal sistemi baskılamadan 8 haftalık bulk için sarms kürü yapabilirsiniz .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmazhr    2

Teşekkür ederim yorumunuz için pek bir bilgim yok sarmslar hakkında benim durumu before after olarak yorumlucak bir hocaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum 

Ben de bu işe gönül ve emek verdim yardımcı olmak isteyenlere tabiri caizse hayır işler:)

Asaletim, 14 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun hocam iyileşmenize sevindim :)

Geçen sene sizin durumunuzu çoğu kişi yaşamıştı Corona'dan dolayı spor salonları kapatılınca ..

Salona bir başladık herkes kütle kaybetmiş , yağlanmış vs.

Kas hafızası olduğundan dolayı 3-3.5 ayda sağlam beslenme şiddetli antrenmanla günde 8-9 saatlik uykuyla doğal olarak eski halinize geleceğinizi düşünüyorum.

Moralim çok bozuk yavaş yavaş yapamam diyorsanız doğal sistemi baskılamadan 8 haftalık bulk için sarms kürü yapabilirsiniz .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
yilmazhr, 6 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim yorumunuz için pek bir bilgim yok sarmslar hakkında benim durumu before after olarak yorumlucak bir hocaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum 

Ben de bu işe gönül ve emek verdim yardımcı olmak isteyenlere tabiri caizse hayır işler:)

Rica ederim hocam . Bu videoyu da izleyebilirsin yardımı dokunabilir ; 

Ekstra olarak hocam efkarlı, hüzünlü şarkılar dinleme , ağlatacak filmler vs. İzleme , komik içerikli veya aksiyonlu şarkılar filmler vs. İzle . 

Doğal testosteron hormonu stresten dolayı düşebiliyor.

Ekstra olarak keçi boynuzu pekmezi , tribulus , k2d3 vitamini , çinko , magnezyum gibi doğal testo arttırıcı takviyeler kullanabilirsin.

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmazhr    2
Asaletim, 8 dakika önce yazdı:

Rica ederim hocam . Bu videoyu da izleyebilirsin yardımı dokunabilir ; 

Ekstra olarak hocam efkarlı, hüzünlü şarkılar dinleme , ağlatacak filmler vs. İzleme , komik içerikli veya aksiyonlu şarkılar filmler vs. İzle . 

Doğal testosteron hormonu stresten dolayı düşebiliyor.

Ekstra olarak keçi boynuzu pekmezi , tribulus , k2d3 vitamini , çinko , magnezyum gibi doğal testo arttırıcı takviyeler kullanabilirsin.

Açıklayıcı bir video fakat adamda zaten belirli bir kütle kaybı olmamış ben sanki yeni bir hayata başladım:) 

Tekrar teşekkür ederim tavsiyelerin için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.