Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

bodybatu

Pct

Önerilen İletiler



Rdm    2.538

Merhaba, testo (c/e/p) deca ve anapolan kürüne gireceğim. Dolayısıyla kür sonunda pct yapmam gerektiğinden, bütçe araştırması yapıyorum. Kür içinde kullanacağım takviye ve kür sonu pct için kullanmam gereken takviye ve ilaçların ismi ve maliyeti nedir? Yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkür ederim.

Demek istemiş sanırım arkadaş. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645

1500 pregnyl (2-3 adet) , proviron , klomen , tamoksifen , armidex , cabaser .

cabaser ile armidex kür içinde , cabaser prolaktin  , armidex e2 için , kür içinde tahlil yaparsın duruma göre yani .

Pregnyl testislerde küçülme için son enjeksiyon dan sonra  , proviron da son enjeksiyon dan sonra  pct ilaçlarına başlayana kadar günde 2 tablet kullanırsın son enjeksiyondan 20-24 gün geçer ve ondan sonra tahlil sonuçlarına göre klomen ve tamoksifen planlaması yapılır . 

 

Ayrıca kür içinde nac600,milk thistle , magnezinc , k2d3 vitamini öneririm sağlığın için :)

fiyat konusun da yanlış olmasın kendin eczaneye girip sorman en güzeli :)

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Marimain    53
bodybatu, 3 saat önce yazdı:

Pctye ne kadar para harcarim ve kur içi neler kullanmayalım bunlara ne kadar bı fiyat harcarim testo deca anapolon kürüne giricem 

Kardeşim fiyatlar ortalama bunlar toplu yazdım fiyatları kutu tane başına yazmadım pct için tam olarak ne gerek onu kürden sonraki hormon sonuçlarına göre karar verebiliriz şuan korona belasından dolayı ve ülkeye ilaç vermedikleri için bence pct ilaçları steroidlerden daha önemli bu ilaçları temin et kenara koy ondan sonra küre başla ayrıca beslenmen ne kadar iyiyse o kadar iyi verim ne kadar kötüyse o kadar az verim alırsın ilaç kullandım uçucam gibi bi düşüncen olmasın 

10 haftalık testo deca anapolon kürü yaptıgını varsayalım testo enanthe  550 tl deca 720 tl anapolon 50 tablet 250 tl tutar @Loving fiyatları başkasından alırsan fiyat degişir piyasayı bilmiyorum takviye olarak zinco 2 kutu 70 tl nac 600 1 kutu 25 tl mill thistle 1 kutu 110 tl pct için klomen 3 kutu 60 tl tamoksifen 3 kutu 150 tl choriomon 5000 iu 2 kutu 130 tl arimidex 1 kutu 120 tl proviron 2 kutu 40 tl 

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×